Σαν σήμερα: Όταν ο Alberto Del Rio "έκλεψε" το WWE Championship μέσα από τα χέρια του CM Punk


Ήταν 14 Αυγούστου 2011, όταν το SummerSlam στεγάστηκε στο Staples Center του Los Angeles της California, εκεί που ο Alberto Del Rio εξαργύρωσε το MITB Briefcase στον τότε πρωταθλητή CM Punk, για να στεφθεί νέος WWE Champion στο main event του Pay-Per-View.

Στο main event της μεγάλης αυτής βραδιάς είχε προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει ο πρωταθλητής CM Punk τον John Cena σε αγώνα για το WWE Undisputed Championship ενώ Special Guest Referee του αγώνα ήταν ο Chief Operating Officer, Triple H. Η αναμέτρηση έλαβε τέλος με νικητή τον CM Punk χτυπώντας με GTS τον αντίπαλό του, ενώ ο Triple H μέτρησε κανονικά το pinfall. Αν και το πόδι του Cena να είχε επαφή στα σχοινιά.



Όταν ο αγώνας τελείωσε και έμεινε μόνος του ο CM Punk στο ρινγκ πανηγυρίζοντας για την νίκη του, ξαφνικά εμφανίζεται ο Kevin Nash και κατασπάραξε τον ταλαιπωρημένο πρωταθλητή με Jacknife Powerbomb, δίνοντας την ευκαιρία στον Money In The Bank Winner της χρονιάς, Alberto Del Rio, να εξαργυρώσει το Briefcase.



Ο Μεξικανός εκμεταλλεύτηκε το ταλαιπωρημένο σώμα του CM Punk από την επίθεση του Kevin Nash, και δεν έχασε την ευκαιρία να χτυπήσει με Step-Up Enzuigiri τον αντίπαλό του για να στεφθεί και επίσημα ο νέος WWE Undisputed Champion της χρονιάς. Την ακριβώς επόμενη μέρα στο RAW, ο Triple H όρισε ένα Contender's Match όπου ο CM Punk θα αντιμετώπιζε τον John Cena με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Del Rio για το WWE Championship στο Night of Champions, στο οποίο κέρδισε ο Cena, ενώ ο Hunter άνοιξε storyline με τον Punk.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη