6 WWE Superstars πριν γίνουν διάσημοι!


Τους βλέπουμε. Τους θαυμάζουμε. Αλλά πριν λίγο καιρό δεν τους γνωρίζαμε καν! 6 WWE Supestars & Divas πριν γίνουν διάσημοι. Ας παρακολουθήσουμε τις φωτογραφίες καθεμία από την οποία έχει την δική της ιστορία!

1. O Edge ως θεατής.


Όπως πολύς άλλος κόσμος, έτσι και ο Rated R Superstar, βρέθηκε στο Toronto του Καναδά για να παρακολουθήσει από κοντά την Wrestlemania VI. Που να ήξερε αυτό το παιδί ότι στο μέλλον θα γινόταν WWE champion!

2. Η Lita και η Victoria ως hoes.


Η Lita και η Victoria έπαιξαν πολλές φορές τον ρόλο της b!tch! Προσλήφθηκαν να είναι τα μωρά του Godfather. Και οι 2 τους αργότερα συμμετείχαν σαν women wrestlers και απέκτησαν τίτλους!


3. Η AJ Lee ως fan.


Η AJ συνάντησε το είδωλο της, Lita το 2001. Φανερά συγκινημένη και παράλληλα χαρούμενη που συνάντησε την Lita, δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα ακολουθήσει στο μέλλον τα βήματα της αγαπημένης της wrestler και θα γίνει μελλοντική πρωταθλήτρια!

4. Ο Sheamus ως security guard.


O Sheamus (μαζί και ο Wade Barret) τελούσε χρέη security! Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, έπρεπε να απωθήσει τον Triple H και τον Shawn Michaels εκτός arena. Λίγα χρόνια αργότερα είδαμε αντιμέτωπους τον Sheamus με τον The Game! 

5. O MVP ως law enforcer.


Ο βετεράνος wrestler MVP εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Smackdown το 2005. Είχε εμφανιστεί ως police officer για να συλλάβει τον Kurt Angle. 

6. Ο Dean Ambrose ως "πιστός" του Undertaker.


Στο Royal Rumble του 2006, ο Undertaker εμφανίστηκε για να δώσει ένα μήνυμα στον Kurt Angle. Μαζί του όμως εμφανίστηκε και ο Dean Ambrose φορώντας μια κουκούλα και κρατώντας μια δάδα με φωτιά!



για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη