Φήμες: Νέος WWE Champion θα στεφθεί στο επόμενο RAW


Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Dean Ambrose θα υπερασπιστεί το WWE Championship κόντρα στον Seth Rollins στο επόμενο επεισόδιο του RAW, ωστόσο κυκλοφόρησαν μερικές φήμες που εικάζουν ότι θα έχουμε νέο πρωταθλητή την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχουν εικασίες που αναφέρουν ότι ο Dean Ambrose θα χάσει τον τίτλο του από τον Seth Rollins την επόμενη εβδομάδα μόνο και μόνο για να φέρει περισσότερο ενδιαφέρον στην επόμενη μέρα του SmackDown μετά το Brand Split. Σε περίπτωση όμως ο Lunatic Fringe χάσει τον τίτλο του τότε ο Architect θα κάνει το Retain στο Triple Threat Match του Battleground για να είναι ο νέος πρωταθλητής μετά τον χωρισμό των ρόστερ.

Βέβαια, το WWE προσπαθεί να κρατήσει «ζεστό» το Roman Reigns vs. Seth Rollins για το WWE Championship στο SummerSlam 2016, ακόμα κι αν ο Powerhouse εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός σεναρίων λόγω της τιμωρίας που δέχθηκε για την παραβίαση της πολιτικής της εταιρίας. Υπάρχουν αναφορές ότι η φλόγα του Mr. McMahon για τον Roman Reigns δεν έσβησε ακόμα και σύντομα θα δούμε τον Reigns και πάλι στο main event picture.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη