SMACKDOWN 30/06/2016: Όλα για την αποκάλυψη!


Με επιτυχία και όμορφες αναμετρήσεις εξελίχθηκε αυτή την εβδομάδα το επεισόδιο του SmackDown, έφτασε στη πηγή ο Cesaro αλλά δεν ήπιε νερό, δεν σταματά τίποτα την Sasha Banks, συνεχίζεται η μυστήρια συμπεριφορά του Xavier Woods, ακάθεκτος ο Dean Ambrose.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Fatal 4-Way #1 Contender's Match for the United States Championship
Cesaro vs. Alberto Del Rio vs. Apollo Crews vs. Sheamus

Το επεισόδιο άνοιξε κατευθείαν με το Fatal 4-Way Match με τον νικητή να αναλαμβάνει τα καθήκοντα του νούμερο 1 υποψήφιου για το United States Championship του Rusev. Ο αγώνας είχε μια δυνατή αρχή γεμάτη δράση ενώ φανερή ήταν η κόντρα ανάμεσα στους Sheamus & Alberto Del Rio αφού οι δυο πρώην συνεργάτες παρουσίασαν πολλά προβλήματα όταν προσπαθούσαν να κάνουν συνεργασία, τελικά το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με νικητή τον Cesaro αφού υπέταξε τον Μεξικανό με Sharpshooter. Στη συνέχεια ο ηττημένος επιτέθηκε στον νικητή με Double Foot Stomp από το apron, μέχρι που εμφανίστηκε ο United States Champion για να τον... προκαλέσει, ο αγώνας τους για το United States Championship να διεξαχθεί εκείνη τη στιγμή.


United States Championship Match
Rusev (c) vs. Cesaro

Να θυμίσουμε ο,τι ο Cesaro έδειξε δυσκολία να αγωνιστεί καθώς δέχτηκε την επίθεση του Alberto Del Rio, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Swiss Superman είχε τις ευκαιρίες του να ανατρέψει το αποτέλεσμα αλλά ο Super Athlete ήταν αυτός που είπε την τελευταία κουβέντα αφού τον υπέταξε χάρις το πανίσχυρο Accolade, για να παραμείνει πρωταθλητής.


Ακολούθησε συνέντευξη στα backstage από τον Rusev, US πρωταθλητής ισχυρίστηκε ακόμη μια φορά στην Renee Young πως είναι ο μεγαλύτερος United States Champion όλων των εποχών, μέχρι που η Renee του ανακοίνωσε πως την Δευτέρα στο RAW θα υπερασπιστεί ξανά τον τίτλο του αλλά αυτή τη φορά κόντρα στον Titus O'Neil.

Dana Brooke vs. Billie Kay

Η Αυστραλέζα Billie Kay πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο SmackDown αυτή την εβδομάδα, αλλά οι προσπάθειες της δεν ήταν αρκετές ώστε να πάρει τον έλεγχο κόντρα στην Dana. Έτσι, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία η Dana Brooke κέρδισε την Billie Kay αφού την πέρασε μέσα από Samoan Driver.


The Miz TV - Special Guest: DEAN AMBROSE

Ο καλεσμένος στο Miz TV, ήταν ο Dean Ambrose και μάλιστα έκανε την είσοδό του πριν καν προλάβει να τον καλέσει στο ρινγκ ο Miz. Ο WWE Champion έφερε μαζί του και μερικά σάντουιτς (προφανώς ήταν πεινασμένος), με αποτέλεσμα ο Intercontinental Champion να εκνευρίζεται και να ανοίγουν λεκτική αντιπαράθεση. Τελικά ο Lunatic Fringe σκούπισε την μουστάρδα από το σάντουιτς όχι με πετσέτα αλλά με... το σακάκι του Miz. Έτσι, ο δεύτερος τον χτύπησε με Big Boot και αποχώρησε από την αρένα για να ανακοινωθεί το main event της βραδιάς ανάμεσα στους δυο.


Braun Strowman & Erick Rowan vs. Local Competitors

Ο Erick Rowan πρόσφερε το Full Nelson Slam, και ο Braun Strowman το pinfall, ώστε να πάρουν μια σύντομη νίκη κόντρα σε 2 άγνωστους performers αυτή την εβδομάδα τα μέλη της οικογένειας. Αξίζει να σημειωθεί πως στο τραπέζι των σχολιαστών εμφανίστηκε και ο Bray Wyatt.


Στη συνέχεια τους διέκοψαν οι New Day μεταμφιεσμένοι σε Wyatt Family μέσω της γιγαντοοθόνης, η συμπεριφορά του Xavier Woods συνέχιζε να ήταν λίγο-πολύ περίεργη αφού ο Eater of the Worlds του πει ότι ο δαίμονας καλεί το όνομα του.


Sasha Banks vs. Summer Rae

Σε ακόμη ένα γυναικείο αγώνα της βραδιάς, η Sasha Banks χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία επικράτησε της Summer Rae αφού την περάσει από το Bank Statement.


"Champion vs. Champion" Match
Dean Ambrose vs. The Miz

Σε μια αναμέτρηση περίπου 10 λεπτών, ο Dean Ambrose κατάφερε να αποχωρήσει ως νικητής στο "Champion vs. Champion" ματς αφού χτύπησε με Dirty Deeds τον Intercontinental πρωταθλητή, παρά τις προσπάθειες της Maryse να τον εμποδίσει να πάρει το προβάδισμα.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη