SMACKDOWN 14/07/2016: Στο τρελοκομείο δεν θα πάει ένας.. θα τους πάνε και τους δύο!


Ένα από τα καλύτερα επεισόδια του μήνα είδαμε αυτή την εβδομάδα στο SmackDown, πρώτη επαφή μεταξύ Darren Young-Miz, μεγάλη νίκη για Dolph Ziggler, ασταμάτητοι οι Ambrose-Zayn.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Sasha Banks vs. Dana Brooke

Το επεισόδιο άνοιξε αμέσως με γυναικεία αναμέτρηση, η Dana Brooke όμως εμφανίστηκε με την Charlotte στο πλευρό της με αποτέλεσμα να έχει και ένα χέρι βοηθείας. Μέσα σε περίπου 10 λεπτά η Sasha Banks πήρε την νίκη με υποταγή, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η επίθεση από την Women's Champion.


Rusev vs. Dolph Ziggler

Η επόμενη αναμέτρηση της βραδιάς ήταν αυτή ανάμεσα στους Rusev και Dolph Ziggler, ο ShowOff ήταν αυτός που έδινε περισσότερο ρυθμό στην αναμέτρηση ενώ από την άλλη ο Βούλγαρος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Όλα αυτά όμως κράτησαν μέχρι που εμφανίστηκε ο Zack Ryder ώστε να τραβήξει την προσοχή του United States Champion και να δεχθεί το roll-up από τον Ziggy. Έτσι, αφού ο αγώνας έληξε με νικητή τον Dolph Ziggler, ο Rusev βγήκε εκτός ελέγχου και... γκρέμισε ότι βρήκε μπροστά του.


The New Day & The Wyatts brawl at The Wyatt Family Compound

Το χάος της περασμένης Δευτέρας προβλήθηκε και στο SmackDown αυτή την εβδομάδα, συγκεκριμένα οι New Day αποδέχτηκαν την πρόκληση της Wyatt Family και έδωσαν ραντεβού σε ένα απόμερο μέρος. Τότε εμφανίστηκαν τερατώδες μορφές όπως διάφορες κατσίκες, τσεκούρια, καθώς και μια νεαρή κοπέλα με μια μάσκα προβάτου στο πρόσωπό της.


Μετά από ένα τεράστιο Brawl-Θρίλερ, οι Braun Strowman, Erick Rowan, και Bray Wyatt έσπειραν τρόμο στους ομαδικούς πρωταθλητές καθώς τους περικύκλωσαν διάφορα sheeps.


Enzo Amore & Big Cass vs. Karl Anderson & AJ Styles

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας προηγήθηκε το γνωστό promo των Big Cass και Enzo Amore, ωστόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όλα κυλούσαν ομαλά για τους Heels μέχρι που έγινε tag στον Big Cass για να προσφέρει... πόνο! Τελικά ο AJ Styles κατάφερε να δώσει χάρις το Calf Crusher στον Enzo την νίκη στην ομάδα του.


Tyler Breeze vs. Kalisto

Με τον ίδιο τρόπο που έκλεψε την νίκη στο επεισόδιο του RAW επιχείρησε να κάνει και αυτή τη φορά ο Tyler Breeze αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ο Kalisto πήρε την νίκη περνώντας τον μέσα από το Salida Del Sol.


The MizTV
Special Guest: Darren Young with Bob Backlund

Στην αρχή προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα από τον The Miz στην θρυλική καριέρα του Bob Backlund, όμως στη συνέχεια άρχισε η λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο πλευρές. Με αποτέλεσμα ο Intercontinental πρωταθλητής να αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ρινγκ.


Dean Ambrose vs. Kevin Owens

Μαζί με τους Owens και Ambrose την είσοδο του έκανε και ο Seth Rollins ο οποίος παρευρέθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών. Ο αγώνας με το που άρχισε τελείωσε καθώς ο Architect επιτέθηκε στον Lunatic Fringe, έπειτα εμφανίστηκε και ο Sami Zayn για να αναλάβει τον Kevin Owens. Έτσι περάσαμε σε ένα Tag Team Match.



Dean Ambrose & Sami Zayn vs. Kevin Owens & Seth Rollins

To Tag Team Match στο main event της βραδιάς ήταν απλά καταπληκτικό όπως αναμενόταν άλλωστε, ένας αγώνας με πολλές ποικιλίες κινήσεων και όμορφη χημεία από όλες τις πλευρές με σωστή συνεργασία. Όμως, την νίκη πήραν οι Prizefighter και Architect με τον Rollins να εκτελεί το Pedigree στον Sami Zayn. Στο κλείσιμο του μπλε επεισοδίου ξέσπασε ένα μικρό brawl με τους babyfaces να μένουν όρθιοι και να πανηγυρίζουν.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη