Τα πλάνα για τον Roman Reigns αφού επιστρέψει απο το suspension.


Πλέον δεν είναι μυστικό ότι ο Reigns δεν έχει και την καλύτερη δυνατή σχέση με τους fans, όμως ο Vince ελπίζει με τα σχέδια του αυτό να αλλάξει.

Οι 30 μέρες suspension που υπέστη ο Reigns λόγω παραβίασης του WWE Talent Wellness Program σίγουρα δεν θα βοηθήσει τις μικτές αντιδράσεις που παίρνει από τους οπαδούς. Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γι αυτόν όταν επιστρέψει στις 24 Ιουλίου στο Battleground. Αναφέρεται όμως πως ο Vince McMahon έχει ένα σχέδιο για τον "The Guy" το οποίο ελπίζει να πετύχει. Σύμφωνα με τον Wade Keller του Pro Wrestling Torch , ο Chairman του WWE σχεδιάζει μια "Redemption" ιστορία για τον Reigns για την επιστροφή του.

Συγκεκριμένα, ο McMahon θέλει να μας δώσει την ιστορία για το πως το σκάνδαλο με το suspension κράτησε τον Reigns πίσω. Έτσι ο Reigns θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να περάσει μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια έτσι ώστε να γυρίσει στη θέση που βρισκόταν πριν και να γίνει ακόμα καλύτερος. O Vince πιστεύει πως αν αυτό το storyline χειριστεί με καλό τρόπο , τότε ο Roman θα κερδίσει τον σεβασμό και την συμπάθεια των οπαδών που απελπισμένα χρειάζεται και ως αποτέλεσμα πολλοί αντί να γιουχάρουν τον Reigns θα αρχίζουν να τον ζητωκραυγάζουν.


Για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης
Νεότερη Παλαιότερη