RAW 11/07/2016: Σε καλά χέρια η μοίρα του SmackDown.


Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το χθεσινό επεισόδιο του RAW, ανακοινώθηκε μέσα από Battle Royal ο νούμερο #1 υποψήφιος για το IC Title, τεράστιο Brawl ξέσπασε ανάμεσα στην Wyatt Family και τους New Day, ενώ πάρθηκε η απόφαση για το μέλλον του SmackDown.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Battle Royal για τον #1 Contender του IC Championship

Το επεισόδιο άνοιξε αμέσως με τους Miz και Maryse να κάνουν την είσοδο τους στο τραπέζι των σχολιαστών ώστε να ξεκινήσει το Battle Royal Match στο οποίο θα ανακοινωθεί ο επόμενος αντίπαλος του Intercontinental πρωταθλητή για τον διηπειρωτικό τίτλο. Στα του ματς, τελευταίοι έμειναν οι Baron Corbin, Dolph Ziggler, Apollo Crews, και Darren Young.


Ωστόσο ο Baron Corbin απέκλεισε τον Dolph Ziggler για να έρθει από πίσω ο Apollo Crews με αποτέλεσμα να αποκλειστούν μόνοι τους και νικητής του αγώνα είναι ο Darren Young ο οποίος έκανε την επιστροφή του στην τηλεόραση με ένα αρκετά καλό ξεκίνημα, περήφανος για τον νεαρό Superstar ο Bob Backlund.


Στα backstage, ο Seth Rollins μίλησε με τους Shane και Stephanie McMahons για να ξεκινήσει το δικό του Talk Show κλέβοντας την ιδέα του Dean Ambrose, με ονομασία "The Rollins Report".

Zack Ryder vs. Sheamus

Στο πρώτο singles match της βραδιάς ο Sheamus επικράτησε με Brogue Kick του Zack Ryder ενώ προηγουμένως του είχε επιτεθεί στα παρασκήνια. Μετά τη λήξη του αγώνα ο ηττημένος δέχτηκε την επίθεση του Rusev με τον Βούλγαρο να αποδέχεται την πρόκληση του διεκδικητή.


The Lucha Dragons vs. The Breezango

Μια σύντομη σχετικά νίκη από το πουθενά πέτυχε η ομάδα των Fandango και Tyler Breeze στο επεισόδιο της Δευτέρας, συγκεκριμένα οι Heels επικράτησαν των Babyfaces με τον Breeze να χτυπάει με Superkick τον Kalisto ώστε να ακολουθήσει το "βρώμικο" roll-up για την νίκη.


The Rollins Report
Special Guest: Roman Reigns

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Seth Rollins, μας παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο του Rollins Report στο οποίο καλεσμένο είχε τον Roman Reigns. Ξαφνικά όμως, ο Dean Ambrose διέκοψε τον Architect για να αρχίσει μια λεκτική αντιπαράθεση μαζί του, τελικά το segment έληξε με τον Lunatic Fringe να δείχνει πρόθυμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του οποιαδήποτε στιγμή.


Kevin Owens vs. Cesaro

Αρχικά πρώτος εμφανίστηκε ο Sami Zayn ο οποίος πήρε την εντολή του Shane McMahon να βρεθεί στο τραπέζι των σχολιαστών και να δει την αναμέτρηση των Cesaro και Kevin Owens. Όμως, ο Prizefighter αρνιόταν να εμφανιστεί εφόσον ο Zayn βρίσκεται στο announce table, έτσι η Stephanie McMahon έδωσε εντολή να αποχωρήσει από την αρένα ο Sami Zayn για να αρχίσει η αναμέτρηση.


Στην αναμέτρηση, ο Kevin Owens κέρδισε με νέα τελειωτική κίνηση τον Cesaro, ο Ελβετός έκανε προσπάθειες αλλά δεν κατάφερε να βγάλει το αποτέλεσμα που ήθελε, η νίκη ήρθε από Torture Rack Neckbreaker. Όταν ο αγώνας έληξε τότε εμφανίστηκε ο Zayn για να επιτεθεί στον KO, τότε ακολούθησε η ασίστ του Ελβετού με Swing.


Titus O'Neil vs. Heath Slater

Σε μια αρκετά σύντομη αναμέτρηση, ο Titus O'Neil απομακρύνθηκε από τον Rusev για να αντιμετωπίσει τον Heath Slater. Το μέλος της Social Oucasts έχασε αφού δέχτηκε το Clash of the Titus.


The New Day & The Wyatts brawl at The Wyatt Family Compound

Το χάος ήρθε για τους ομαδικούς πρωταθλητές αυτή την εβδομάδα, συγκεκριμένα οι New Day αποδέχτηκαν την πρόκληση της Wyatt Family και έδωσαν ραντεβού σε ένα απόμερο μέρος. Τότε εμφανίστηκαν τερατώδες μορφές όπως διάφορες κατσίκες, τσεκούρια, καθώς και μια νεαρή κοπέλα με μια μάσκα προβάτου στο πρόσωπό της.


Μετά από ένα τεράστιο Brawl-Θρίλερ, οι Braun Strowman, Erick Rowan, και Bray Wyatt έσπειραν τρόμο στους ομαδικούς πρωταθλητές καθώς τους περικύκλωσαν διάφορα sheeps.


Enzo Amore & Big Cass vs. Luke Gallows & Karl Anderson

Ο ομαδικός αυτός αγώνας έληξε με Disqualification (νικητές οι Amore & Cass) καθώς ο AJ Styles επέλεξε να βάλει το... χεράκι του. Τότε, εμφανίστηκε ο John Cena και με τον δικό του τρόπο έσωσε τους συνεργάτες τους για το Battleground από τα χέρια των The Club.


Sasha Banks vs. Dana Brooke

Την πρώτη της ήττα στο main roster δέχτηκε η Dana Brooke στο χθεσινό επεισόδιο από την Sasha Banks, συγκεκριμένα η Legit Boss την υπέταξε με το Bank Statement.


O Mr. McMahon αποκαλύπτει τους Commissioners των RAW και SmackDown.

Στο main event της βραδιάς την θερμή υποδοχή του κοινού δέχτηκε ο Vince McMahon στην επιστροφή του, ο Chairman αποφάσισε να αφήσει το μέλλον του RAW στα χέρια της Stephanie McMahon ενώ του SmackDown στον Shane McMahon.


Ανακοινώθηκε επίσης πως την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι General Managers των δυο εβδομαδιαίων shows. Το επεισόδιο έκλεισε με την Stephanie να χαστουκίζει τον Shane και αυτός να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη