RAW 04/07/2016: Άσπρο, κόκκινο, και..."Woo-Woo-Woo".


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Monday Night Raw στο Columbus του Μαϊάμι. Ας παρακολουθήσουμε μαζί τι συνέβη στο κόκκινο σόου.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Food Battle!

Το επεισόδιο ξεκίνησε κάπως διαφορετικά σε σχέση με τα υπόλοιπα RAW. Οι WWE Superstars "παίξανε" food battle μεταξύ τους για να γιορτάσουν την ημέρα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Το σύνθημα έδωσε άθελα του ο Miz λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό. Η απάντηση; Ένα σιρόπι σοκολάτας επάνω του! Και έτσι ξεκίνησε το Food Fight που θύμισε γαλατικό χωριό στην γνωστή σειρά κόμικς... "Αστερίξ και Οβελίξ".



Πριν την επίσημη έναρξη του επεισοδίου, η Lilian Garcia τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ προς τιμήν της Ημέρας ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.


United States Championship Match
Rusev (c) vs. Titus O'Neil

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Rusev υπερασπίστηκε το United States Championship του ξανά ενάντια στον Titus. Ο αγώνας είχε εθνική σημασία καθώς πραγματοποιήθηκε σε... ειδική μέρα, επομένως ο O'Neil είχε επιπλέον κίνητρο για να κερδίσει κάτι το οποίο έφτασε πολύ κοντά στο να το κατορθώσει. Αλλά ο Βούλγαρος είχε άλλη άποψη και πήρε την νίκη με Accolade και να διατηρήσει τον τίτλο.



Enzo Amore & Big Cass vs. The Social Outcast

Οι Social Outcasts ντυμένοι κάπως... ειδικά για την ημέρα αντιμετώπισαν τους Amore και Cass σαν μια ρεβάνς της προηγούμενης εβδομάδας όπου και επέστρεψαν. Ωστόσο οι Amore και Cass σαφώς ανώτεροι πήραν πολύ εύκολα την νίκη και την ψυχαγωγία του κοινού!


Charlotte, Dana Brooke, and Sasha Banks - Segment

Η Charlotte μαζί με το τσιράκι της, ισχυρίστηκε πως η ζήλια είναι το ισχυρότερο συναίσθημα του ανθρώπου αναφερόμενη στην Sasha Banks. Μιλώντας μεταφορικά είπε πως τα chants δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς, αλλά τα Championships. Τότε εμφανίστηκε η Sasha Banks προκειμένου να δώσει κάποια απάντηση λέγοντας "Μπορεί να είσαι πρωταθλήτρια, αλλά ποτέ δεν θα γίνεις σαν και μένα". Η Charlotte απαντάει πως αυτή όντας πρωταθλήτρια είναι το "Boss", με την Sasha να απαντάει πως η Champion είναι μια αντιγραφή του πατέρα της. Η συζήτηση τελείωσε μόλις η Brooke επιχείρησε να χτυπήσει ανεπιτυχώς την Banks, και η Sasha να κεράσει ένα ανεπιτυχές Bank Statement στην Champion.


"Champion vs. Champion" Match
The Miz vs. Dean Ambrose

Ο αγώνας ήταν "Interoncontinental Champion vs. WWE Champion". Οι 2 πρωταθλητές κλήθηκαν να αποδείξουν τον λόγο για τον οποίο φοράνε τους τίτλους γύρω από την μέση τους. Στα του αγώνα, ο Miz ήταν κοντά στο να κάνει την έκπληξη και να πάρει την νίκη όταν και κλείδωσε τον Ambrose με Figure 4 Leg-lock με τον 2ο τελικώς να το σπάει. Η νίκη ήρθε για τον WWE Champion όταν ο Dean Ambrose "τελείωσε" τον Miz με Dirty Deeds.


Seth Rollins vs. Dolph Ziggler

"Όταν παίρνω φορά, φόρα κατηφόρα, κι ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά". Όχι δεν εμφανίστηκε η Χαρούλα Αλεξίου στο Οχάιο, απλά αυτοί οι στίχοι του γνωστού άσματος είναι ο ορισμός της κατηφόρας του Ziggler. Ούτε τώρα νίκησε. Σημειώνουμε πως ο Ambrose βρισκόταν στο Announce Table. Αυτό αρχικά επηρέασε τον Rollins αλλά τελικώς δεν του αποσπάστηκε η προσοχή. Ο Seth Rollins κέρδισε τον Ziggler με Pedigree.


Μετά την λήξη του ματς του Seth Rollins με τον Dolph Ziggler, o 1ος ανέβηκε στο Announce Table λέγοντας πως δεν συμπαθεί τον Roman Reigns, πως προπονείται περισσότερο απ όλους και πως η καριέρα του The Guy είναι ένα αστείο. Πρόσθεσε πως ο Roman δεν πρέπει να βρίσκεται στο Draft.
Σε εκείνο το σημείο ο WWE Champion σηκώθηκε και αυτός αμφότερος στο Announce Table των ισπανόφωνων σχολιαστών. Ο Seth του είπε πως ο τίτλος είναι δικός του και πρέπει ο Dean να τον δώσει πίσω. Ο Ambrose του πέταξε τον τίτλο στο πρόσωπο και του επιτέθηκε. Η κατάληξη; Ο Rollins πεσμένος στο τραπέζι των σχολιαστών μετά από Dirty Deeds του Dean Ambrose.


Η πρόσκληση της Wyatt Family

Μετά την λήξη της προηγούμενης φασαρίας του Rollins και του Ambrose, εμφανίστηκαν στo titatron οι Wyatt Family. Ξεκίνησαν το promo λέγοντας πως οι New Day έρχονται από έναν κόσμο που δεν υπάρχει και πως η Power Of Positivity στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. O Rowan είπε πως αυτό είναι το μέρος όπου οι ψυχές των New Day καταβροχθίζονται ενώ ο Braun είπε πως αυτό είναι ένα καταφύγιο για τους καταδικασμένους. O Bray προσκάλεσε επίσημα τους New Day να ενωθούν. Τους προσκάλεσε να φέρουν την λιακάδα τους και την χαρά τους. Η Power of Positivity δεν είναι τίποτα, είναι ένα παραμύθι και ένας μύθος για να διασκεδάζουν τα παιδιά. Join us!


Η επιστροφή της... Vicky Guerrero!

Η φράση "EXCUSE ME!" σας έλειψε; Εμάς προσωπικά όχι και πολύ. Η Vicky Guerrero επέστρεψε λέγοντας πως αφού απορρίφθηκαν οι Teddy Long, Kane και John Laurinaitis η εταιρία χρειάζεται μια γυναίκα με τέτοια εμπειρία σαν της Vicky. Το αποτέλεσμα; Ήρθαν οι Security και την... μπουζουριάσανε!


The Vaudevillains vs. The Golden Truth

Η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει ο Goldust να ραπάρει πριν μπει στο ρινγκ. Κι όμως έγινε. Επίσης δεν μας έχουν συνηθίσει στο να κερδίζουν tag teams που πριν λίγο καιρό διεκδικούσαν πρωταθλήματα. Ναι καλά καταλάβατε. Οι Golden Truth κερδίσανε και τους Vaudevillains, τους Vaudevillains που ακόμα και από αυτούς χάσανε! Θα κερδίσουν άραγε ποτέ ή όχι;


Ακολούθησε στα πλαίσια του σόου, το γνωστό promo του Darren Young και του life coach του, Bob Backland. "WE ARE GONNA MAKE DARREN YOUNG GREAT AGAIN!"


 Η Club επιτέθηκε στον John Cena

Το ότι επιτέθηκε η The Club στον John Cena δεν αποτελεί έκπληξη. Έκπληξη αποτέλεσε το ποιοι τον βοηθήσανε να απαλλαγεί από αυτούς. Μετά από πολλές επιθέσεις που δέχτηκε ο 15-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, φώναξε την The Club να έρθει στο ρινγκ. O AJ Styles και τα τσιράκια του, λαμβάνοντας υπόψιν πως κανένας δεν θα βοηθήσει τον John Cena, επιτέθηκε ξανά στον Cena. Και οι 3 μαζί. Εκεί που δεν το περίμενε κανένας, εμφανίστηκαν οι Enzo Amore και ο Big Cass για να τον βοηθήσουν. Το brawl ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Club και την αποθέωση της ομάδας του John Cena.


Becky Lynch vs. Summer Rae

Στον αγώνα των Women's τώρα, το Match έγινε υπό την παρακολούθηση της Natalya πίσω στα backstage. Η Summer Rae βρέθηκε κοντά στην επικράτηση επί της Becky Lynch ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η Becky Lynch με DisArmHer submission hold, πήρε την νίκη!


Η απάντηση των New Day στην πρόσκληση της Wyatt Family

Μετά την επίσημη πρόσκληση των Wyatts στους New Day για να ενωθούν, οι Tag Team Champions έπρεπε να δώσουν μια απάντηση. O Kofi είπε πως τους αρέσει των New Day η Wyatt Family και το αντίστροφο. Οπότε γιατί να ενωθούν; Ο Big E συμπλήρωσε πως την επόμενη φορά που θα συναντήσουν τους Wyatts θα τους δώσουν ένα δώρο... a big bowl of... BOOTY-Os!


Τότε τα φώτα χαμήλωσαν γιατί εμφανίστηκαν οι Wyatts στο titatron. Ο Rowan είπε πως το γέλιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή και ο Braun είπε πως οι κραυγές των ανθρώπων είναι απλά μουσική γι αυτόν. Ο Bray με την σειρά του μίλησε για τα εξής:"Δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ του καλού και του κακού, του φωτός και του σκοταδιού. Μπορείτε να φέρετε να αστεία σας ή να έρθετε στον κόσμο μου και να δείτε την αλήθεια. Αυτό είναι μια πρόκληση. Τι λέτε λοιπόν New Day; Είστε άντρες ή δειλοί; Μέχρι που θα φτάσετε για τα πιστεύω σας;"Και τότε οι Wyatts εξαφανίστηκαν.


Οι New Day ωστόσο φάνηκαν να μην πτοούνται. Όλοι; Μάλλον όχι. Ο Xavier Woods φάνηκε να υποχωρεί λέγοντας: "Σας αγαπώ σαν οικογένεια μου. Αλλά δεν βλέπετε τι γίνεται; Ο Bray είναι επικίνδυνος. Όλα μέχρι στιγμής ήταν παιχνίδια και διασκέδαση. Εάν δεν βλέπετε τον κίνδυνο και την απειλή από τους Wyatts, τότε δεν πιστεύω πως η New Day θα επιβιώσει". Μετά από αυτή την δήλωση, ο Xavier Woods αποχώρησε.


Tag Team Elimination Match
Team USA vs. The Multinational Alliance

Μιας που το καλοκαίρι ήρθε, το ματς αυτό θα μπορούσε να παρομοιαστεί με... Ολυμπιακούς Αγώνες. Να σημειώσουμε πως οι ομάδες ήταν οι εξής:
  • Team USA: Big Show, Kane, Zack Ryder, Apollo Crews, Jack Swagger, Mark Henry, & The Dudley Boyz
  • The Multinational Alliance: Chris Jericho, Kevin Owens, Cesaro, Sami Zayn, Albero Del Rio & The Lucha Dragons.
Όπως καταλάβατε, πρόκειται για έναν αγώνα Αμερικανών εναντίον μεικτή... κόσμου. Να σημειώσουμε πως για την Multinational Alliance, ο κάθε Superstar μπήκε στο ρινγκ με τον εθνικό ύμνο της πατρίδας του. Στα του αγώνα, μετά από έναν σπουδαίο αγώνα η Team USA πήρε τελικά την νίκη με τους... survivors Big Show και Zack Ryder να παίρνουν την νίκη για... τις ΗΠΑ απέναντι σε 4 survivors της Multinational Alliance.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House, 
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη