Ο Mr. McMahon θέλει το «Undertaker vs. John Cena» για το SummerSlam


Φαντάζουν αρκετά αληθινές, μερικές πληροφορίες από το WrestlingNewsWorld.com ισχυρίζονται πως ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας του Κονέκτικατ θέλει να βάλει τους John Cena και Undertaker στο ίδιο ρινγκ, την ίδια βραδιά, την ίδια στιγμή, σε one on one match.

Αρχικά ο αγώνας μεταξύ των δυο αυτών Βετεράνων βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία 2 χρόνια με σκοπό να διεξαχθεί στις τελευταίες διοργανώσεις της WrestleMania, όμως στην WM31 ο Undertaker αντιμετώπισε τον Bray Wyatt ενώ στην WM32 ο John Cena ήταν τραυματίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί, παρ' όλα αυτά ο αγώνας τους συνεχίζει να βρίσκεται στο μανίκι του Mr. McMahon.

Όπως σας είχαμε αναφέρει παλιότερα, ο Vince McMahon είχε ζητήσει από τον Phenom να ηττηθεί στην WrestleMania 32 από τον Shane McMahon με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να είχαν προβλήματα, ωστόσο μετά την WM32 ο Undertaker δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά με τον Mr. McMahon παρότι ο Chairman της εταιρίας προσπάθησε να μιλήσει μαζί του ώστε να τον επαναφέρει και πάλι πίσω.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Undertaker φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον John Cena για το επερχόμενο SummerSlam, σε περίπτωση όμως που κάτι πάει στραβά και η αναμέτρηση τους δεν γίνει, τότε το επόμενο βήμα είναι να συναντηθούν στην WrestleMania 33.

Εσείς θα θέλατε να δείτε αυτόν τον αγώνα;



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη