Βαριά τιμωρία σε Brock Lesnar σε περίπτωση που βγει ντοπαρισμένος!


Προηγουμένως σας ενημερώσαμε πως ήρθαν μερικά στοιχεία που εικάζουν ότι ο Brock Lesnar δεν είναι ντοπαρισμένος, ωστόσο όλα παραμένουν στον "αέρα" καθώς τίποτα δεν είναι επίσημο.

Όμως, σε περίπτωση που ο Beast Incarnate είναι όντως ντοπαρισμένος τότε θα υποστεί τιμωρίες που θα του κάνουν το καλοκαίρι..... βαρύ και ασήκωτο χειμώνα !

Συγκεκριμένα, θα πληρώσει το 80% των χρημάτων που εξοικονόμησε από τον αγώνα του στο UFC 200, περίπου 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, δεν θα ξανά μπει σε οκτάγωνο για τα επόμενα 2 χρόνια, έως τα 40. Τέλος, δεν θα μετρήσει η νίκη του κόντρα στον Mark Hunt στο UFC 200 κάτι το οποίο σημαίνει ότι το ρεκόρ του στις MMA θα επαναφερθεί σε 5-3 από 6-3. Αλλά σε περίπτωση που ο Brock Lesnar δεν έκανε με δική του θέληση την χρήση των παράνομων αυτών ουσιών, τότε οι τιμωρίες του θα είναι κατά κάποιο τρόπο «ελαφρότερες».

Αξίζει όμως να σημειωθεί, ότι ο πελάτης του Paul Heyman δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το World Wrestling Entertainment καθώς θα αγωνιστεί κανονικά στο επικείμενο SummerSlam κόντρα στον Randy Orton.

Στην ουσία αυτό που περιμένουμε όλοι να μάθουμε είναι το μεγάλο ερώτημα, εάν ο Brock Lesnar είναι τελικά ντοπαρισμένος ή όχι. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για νεότερα.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη