SMACKDOWN 23/06/2016: Ηθελέστα και παθέστα!


Με όμορφες αναμετρήσεις και πολύ δράση πραγματοποιήθηκε το SmackDown αυτή την εβδομάδα, στο Main Event της βραδιάς οι Rollins & Sami Zayn, εξαιρετικό αγώνα στην έναρξη ανάμεσα σε Cesaro και Alberto Del Rio, εξελίξεις σε Women's Division.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε ο Seth Rollins γνωρίζοντας και τους δυο μεθόδους του κοινού, στη συνέχεια πήρε ένα μικρόφωνο και αφέθηκε σ' ένα promo αναφέροντας πως είναι το καλύτερο μέλος που πέρασε από την The Shield και διάφορα σχετικά με τους Reigns & Ambrose. Έπειτα προκάλεσε οποιονδήποτε από τα backstage να φανερωθεί, για να τον αντιμετωπίσει στο Main Event της βραδιάς.


Αυτός που εμφανίστηκε ήταν ο Sami Zayn, ο Underdog from the Underground ζήτησε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Architect στο Main Event του SmackDown, για αρχή όμως, ήρθαν face to face. Ξαφνικά τους διέκοψε ο WWE World Heavyweight Champion, Dean Ambrose για να μετατρέψει το promo του Seth Rollins σε... Ambrose Asulym!


Ο Lunatic Fringe άρχισε τις ερωτήσεις στους 2 Superstars με αποτέλεσμα ο Rollins να εκνευριστεί και να αποχωρίσει από την αρένα μέσα σε δυνατές αποδοκιμασίες. Κάπως έτσι έλαβε τέλος το Ambrose Asylum ανακοινώνοντας την αναμέτρηση των Sami Zayn και Seth Rollins στο τέλος της βραδιάς.


Cesaro vs. Alberto Del Rio

Πρώτος αγώνας στο SmackDown αυτή την εβδομάδα ήταν ανάμεσα στους Alberto Del Rio και Cesaro, ο Ελβετός ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα κυνηγώντας την νίκη από νωρίς, τελικά ο Μεξικανός κατάφερε να αντιδράσει με Cross Armbreaker. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε μετά από ένα θεαματικό Neutralizer του Ελβετού, παίρνοντας μια σημαντική νίκη.


Sheamus vs. Apollo Crews

Το αίμα του πίσω ζήτησε να πάρει με την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα ο Sheamus από τον Apollo Crews, τον οποίο είχε ηττηθεί στο περασμένο Money In The Bank. Τα στοιχεία του Heel Sheamus ήταν φανερά κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαμε δυνατά χτυπήματα στα Steel Steps, με αποτέλεσμα ο Ιρλανδός να παίρνει τη νίκη από CountOut.


Στα backstage συναντήθηκαν οι The Club με τους The Usos, οι δυο ομάδες είχαν μια λεκτική "αντιπαράθεση" με αποτέλεσμα να κλείνει το AJ Styles vs. Jimmy Uso αμέσως μετά.

AJ Styles vs. Jimmy Uso

Αρκετά ανεβασμένοι φάνηκαν και οι 2 Superstars στην έναρξη του αγώνα ενώ στο ringside βρισκόταν ο Jey Uso. Ο Phenomenal One ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο κόντρα στον αντίπαλό του, έτσι, έφτασε η στιγμή που οι Gallows & Anderson επιτέθηκαν στον Jey Uso και τον AJ Styles να σερβίρει το Phenomenal Forearm στον Jimmy κλέβοντας το θετικό αποτέλεσμα.


The New Day vs. The Vaudevillains

Σε μια σχετικά σύντομη αναμέτρηση, οι Tag Team Champions πήραν την νίκη κόντρα στους Vaudevillains μετά το Midnight Hour των Big E και Kofi Kingston. Καθώς οι New Day πανηγύριζαν, το Cryptic Message της Wyatt Family από την γιγαντοοθόνη έπαιζε...


Becky Lynch vs. Dana Brooke

Στον γυναικείο αγώνα της βραδιάς, με την βοήθεια και το roll-up της Charlotte η Dana Brooke πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Becky Lynch αυτή την εβδομάδα. Όταν το ματς έληξε η νικήτρια με την Women's πρωταθλήτρια επιτέθηκαν στην Lass Kicker, όμως εμφανίστηκε η Sasha Banks για να την σώσει αφού κεράσει ένα Bank Statement την Dana Brooke.


Seth Rollins vs. Sami Zayn

Η χημεία τους εντός ρινγκ ήταν αρκετά ανεβασμένη με διάφορες ποικιλίες κινήσεων να γίνονται από τις δυο πλευρές. Αξίζει να σημειωθεί πως το κοινό ήταν μοιρασμένο στη μέση, ενώ στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόταν ο Dean Ambrose. Ακολούθησαν Blue Thunder Bomb, Buckle Bomb, Tornado DDT, μέχρι που έφτασε η στιγμή ο Architect να τελειώσει την αναμέτρηση ως νικητής αφού του σερβίρει ένα Pedigree. Ο Seth Rollins επέλεξε να επιτεθεί στον Dean Ambrose με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα σύντομο Brawl με τον WWE World Heavyweight Champion να παραμένει όρθιος.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη