Η αδερφή της Nancy Benoit δίνει λεπτομέρειες για τα γεγονότα που οδήγησαν τον Chris Benoit στο θάνατο.


Περισσότερες εξηγήσεις έδωσε η αδερφή της Nancy Benoit σε πρόσφατη συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε για τα γεγονότα και τον θάνατο του Chris Benoit.

H Sandra Toffoloni, αδερφή της Nancy Benoit, αυτή την εβδομάδα μίλησε στην εκπομπή του Chris Jericho, Talk is Jericho Podcast, για την Nancy και τον Chris Benoit όπου έδωσε λεπτομέρειες για το φονικό έγκλημα που δεν έφτασε ποτέ στην δημοσιότητα και πολλά άλλα. Για όσους αναρωτιούνται η Sandra ήρθε σε επαφή με τον Chris Jericho (μέσω του Paul Heyman) για να δώσει συνέντευξη μήνες πριν και επισήμανε ότι ο Paul ήταν καλός φίλος της Nancy και την στήριξε όταν έμαθε για τον θάνατο της αδερφής της, του Chris και του Daniel. Η Sandra μίλησε για τις όμορφες στιγμές που είχε μαζί με την οικογένεια, μέχρι και για τον καιρό που η Nancy ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 15 χρονών και παντρεύτηκε τον Kevin Sullivan. Είπε λεπτομέρειες για την γνωστή κόντρα μεταξύ του Chris και του Kevin που κατέληξε αληθινή καθώς η Nancy παράτησε τον Kevin για τον Chris.


Η Sandra ανέφερε πως άρχισε να βλέπει αλλαγές στην συμπεριφορά του Chris κοντά στην εποχή που κέρδισε την World Heavyweight Championship στην WrestleMania XX και είχε την αίσθηση ότι η πίεση της διασημότητας τον επηρέασε γιατί η διασημότητα του ήταν αρκετά υψηλή. Είπε ότι εκείνο το καιρό ο Chris θα μπορούσε να γίνεται παρανοϊκός και να παίρνει διαφορετικούς δρόμους για να πάει σπίτι, πιθανώς γιατί είχε τον φόβο μη μάθει κανείς που μένει και κρατήσει την Nancy και τον Daniel ομήρους. Πιστεύει ότι σίγουρα οι διασείσεις έπαιξαν ρόλο στις πράξεις του Chris αλλά πρόσθεσε ότι και οι θάνατοι των φίλων του όπως του Eddie Guerrero, Johnny Grunge και Ray Traylor (Big Boss Man) είχαν μεγάλη επιρροή στον ίδιο και τον στεναχωρούσε. Ο Grunge ήταν ένας από τους πιο κοντινούς του φίλους και γείτονάς του. Σημείωσε επίσης, ότι εκείνη την περίοδο η Nancy και ο Chris έκαναν αυτοθεραπεία πράγμα που έπαιξε τον ρόλο του στο ότι συνέβη. Ισχυρίστηκε πως ο Chris Benoit πάντα ανησυχούσε για το τι θα ακολουθούσε για τον ίδιο όταν τελείωνε την καριέρα του αλλά η Nancy ήδη έκανε σχέδια για την ζωή μετά το Pro Wrestling και υπήρχαν σχέδια για την ίδρυση Pro Wrestling ακαδημίας στην Ατλάντα.


Κατά το τέλος το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα μέχρι το σημείο όπου η Nancy έβαλε περιοριστικά όρια στον Chris αλλά το ξεπέρασαν με το καιρό. Τόνισε επίσης ότι οι φόνοι έγιναν σε διάστημα 1-2 ημερών. Σύμφωνα με την αυτοψία, ο Chris Benoit σκότωσε την Nancy τη Παρασκευή, τον Daniel το Σάββατο το πρωί, και έπειτα κρεμάστηκε τη Κυριακή το βράδυ, την νύχτα που έπρεπε να παλέψει σε ένα WWE Pay-Per-View. Η Sandra απέρριψε τις θεωρίες που μιλούσαν για 2ο δολοφόνο και τόνισε ότι ο ίδιος ο Chris κακοποιούσε την Nancy. Μέσα σε όλα υπογράμμισε ότι ο Chris έψαχνε στο διαδίκτυο εύκολους τρόπους για να σπάσεις το λαιμό κάποιου και ότι ο ίδιος χαμήλωσε το μηχάνημα της γυμναστικής για να κρεμαστεί.


Ένα πράγμα που αναφέρθηκε στα μέσα ενημέρωσης ήταν ότι ο Daniel Benoit είχε σύνδρομο Fragile X (αποτελεί το συχνότερα συνδεδεμένο σύνδρομο με τη νοητική υστέρηση, χαρακτηρίζεται από συμπεριφορές αυτιστικού τύπου, μέτρια προς μεγάλη νοητική υστέρηση και προβλήματα συμπεριφοράς, σχεδόν αποκλειστικά μεταβιβαζόμενο από μητέρα προς γιο). Η Sandra όμως το διέψευσε και είπε ότι ο Daniel ήταν υγιέστατος. Από την άλλη πλευρά, στο θέμα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν σχετικά με τον εγκέφαλο του Chris Benoit που έμοιαζε με 80χρονου ανθρώπου με Alzheimer, είπε ότι σίγουρα είχε πάθει βλάβη μετά από τόσα χρόνια στο ρινγκ αλλά λειτουργούσε καλά καθώς ήταν σε θέση να κυκλοφορεί και να πηγαινοέρχεται από το αεροδρόμιο μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να δείχνει συμπτώματα ότι πάσχει από Alzheimer.

Μπορείτε να ακούσετε το Talk Is Jericho παρακάτω:



Νεότερη Παλαιότερη