RAW 14/06/2016: Επόμενη στάση: Money In The Bank!


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Monday Night Raw, το τελευταίο πριν το event του MITB.
Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν των 50 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης του ISIS στο Ορλάντο σε bar ομοφυλόφιλων.


The New Day & Enzo Amore & Big Cass vs. The Vaudevillains & The Club

Οι πρωταθλητές New Day συμμάχησαν με τους Enzo Amore & Big Cass τους προσεχείς αντίπαλους τους στο MITB για να αντιμετωπίσουν τους εξίσου αντίπαλους τους για την Κυριακή The Vaudevillains και Gallow & Andersson. Προηγήθηκε διάλογος μεταξύ των αντιπάλων με υποτιμητικά σχόλια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι στο Raw! Σε ένα ματς το οποίο ήταν πρόδρομος για το  τι θα ακολουθήσει την Κυριακή, νικητές ήταν οι Gallows & Andersson και oι The Vaudevillains. Θα αντιδράσουν οι πρωταθλητές στο MITB;


Στα πλαίσια του σόου ακολούθησε και το γνωστό promo για τον Darren Young και τον προσωπικό του προπονητή, Bob Backlund.


Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια, όπου τα αδέρφια Mcmahon συζήτησαν ποιος θα αναλάβει τα ηνία του Raw και ποιος του Smackdown όταν γίνει το Brand Split! Από το πουθενά επέστρεψε ο Kane! Ο Big Red Monster προσφέρθηκε να τρέξει ο ίδιος το Smackdown!


Ο Rusev επιτέθηκε στον Titus O'Neil.

Ο Titus O'Neil θα αντιμετωπίσει τους Rusev και Jack Swagger στο MITB. Ο O'Neil ετοιμάζονταν να συμμετάσχει σε κάποιο αγώνα ωστόσο ο Βούλγαρος του επιτέθηκε πισώπλατα. Ο O'Neil ανήμπορος να απαντήσει, "παραδόθηκε" στον United States Champion. Θα ρεφάρει ο O'Neil στην επίθεση αυτή στο MITB;


The Ambrose Asylum

To πολυαναμενώμενο show του Dean Ambrose ήταν το επίκεντρο της βραδιάς καθώς είχε σαν guests τους Seth Rollins κai Roman Reigns (c). Ήταν μια άτυπη επανένωση-συνάντηση της Shield! Οι στιγμές που οι τρεις supersatrs ήταν ξανά στο ίδιο ring ήταν θα λέγαμε λίγο αμήχανες! O Seth ισχυρίστηκε πως η αγαπημένη του στιγμή με την Shield ήτανε όταν ο Rollins χτύπησε τα υπόλοιπα μέλη της Shield με καρέκλα. Την Κυριακή πρωταθλητής θα είναι ή ο Roman Reigns ή ο Seth Rollins....Ή μήπως ο Dean Ambrose; Ναι καλά διαβάσατε. Ο Dean Ambrose ισχυρίστηκε πως εάν είναι ο νικητής του MITB Ladder match, θα κάνει cash-in την ίδια ημέρα για το WWE World Heavyweight Championship! Στο τέλος ο Reigns κέρασε ένα Superman Punch στον Rollins και ο Ambrose ένα Dirty Deeds στον πρωταθλητή!


Charlotte vs. Paige

Με την Dana Brooke στο ringside και τις Becky Lynch & Natalya στην περιγραφή, η WWE Women's Champion αντιμετώπισε σε ένα non-title match την Paige. Με μεγάλη έκπληξη, η Paige όντας σε μεγάλη φόρμα πήρε την νίκη! Στα παρασκήνια η Charlotte έριξε την ευθύνη στην Brooke λέγοντας πως δεν κάνει σωστά την δουλειά της ως assistance.


Sheamus vs. Zack Ryder

New Era ή όχι, ο κόσμος ακόμα φωνάζει woo woo woo! Παρόλα αυτά όμως σε έναν αγώνα που ήταν αφορμή για τις backstage κόντρες μεταξύ των αντιπάλων, ο Sheamus πήρε την νίκη με Brogue Kick! Αλλά τα πράγματα δεν τελείωσαν εκεί, ο Ιρλανδός συνέχισε να επιτεθείτε στον Ryder παρά την νίκη του. Την παρτίδα έσωσε ο αντίπαλος του Sheamus στο MITB, Apollo Crews που βοήθησε τον Zack να απαλλαγεί από τους μπελάδες!


Sami Zayn vs. Cesaro

Οι 2 συμμετέχοντες στο κυριακάτικο ladder match βρέθηκαν αντιμέτωποι για ένα ακόμα Raw. Φαβορί δεν υπήρχε καθώς και οι δύο superstars είναι πολύ ταλαντούχοι, οπότε το αποτέλεσμα ήταν αμφίβολο. Ωστόσο ο Sami με μια εκπληκτική κίνηση, πήρε την νίκη απέναντι στον Swiss Superman!


John Cena and AJ Styles contract signing

O Michael Cole μας παρουσίασε στο ρινγκ, τους δυο superstars που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο MITB, τους John Cena και τον AJ Styles. Ένα ματς που περιμέναμε χρόνια ολόκληρα για να παρακολουθήσουμε, θα μπορούσε να ήταν main event σε Wrestlemania. Ο Cena ζήτησε από τον Styles να ξεφορτωθεί τους φίλους του και να κάνει το "Dream Match" τους ένα δίκαιο one-on-one την Κυριακή.Ο Styles απάντησε με ένα εγκάρδιο "ευχαριστώ αλλά όχι ευχαριστώ". Ωστόσο μετά από μια ομιλία του Cena, ο AJ Styles φάνηκε να πείστηκε και υπέγραψε contract αποκλειστικά: John Cena vs AJ Styles. Χωρίς την Club!


Alberto Del Rio & Kevin Owens vs. The Lucha Dragons

Οι την ερχόμενη Κυριακή αντίπαλοι, Del Rio και Owens συμμάχησαν και αντιμετώπισαν τους The Lucha Dragons! Σε ένα σημείο οι Lucha Dragons παραλίγο να παίρνανε την νίκη 2 φορές, ωστόσο και στις 2 ο Owens έσωσε την κατάσταση! Την μια φορά ο, Kevin έσπρωξε τον Del Rio στο ρινγκ για να μην καταλογιστεί η νίκη στους Dragons με count-out και την δεύτερη όταν ο Sin Cara έκανε Swanton Bomb (λέμε τώρα...) στον Del Rio με τον Owens να σταματάει το pin και πάλι! Τελικοί νικητές ήταν οι Del Rio και Owens με Pop-Up Powerbomb του Ownes στον Sin Cara.Τα πράγματα δεν τελειώσαν εκεί καθώς ο Alberto χτύπησε με kick ton Κevin δείχνοντας πως είναι πανέτοιμος για το ladder match της ερχόμενης Κυριακής!


Ακολούθησε promo όπου ο Miz μας έδειξε πως έχει τον IC Championship μαζί του στα γυρίσματα της ταινίας The Marine 5.


Παρασκηνιακά και πάλι, ο Shane Mcmahon είπε πως η Stephanie έχει δίκιο πως ο Kane δεν κάνει για να τρέξει το Smackdown..."but either are you...". Ο Shane αποφάσισε πως το smackdown, θα το τρέξει ο ίδιος!


Chris Jericho vs. Dean Ambrose

Ο Alberto Del Rio ήταν αυτός που χτύπησε το bell,ο Kevin Owens & o Sami Zayn ήταν στο commentary και ο Cesaro ήταν ο special announcer. Σε μια αρκετά χιουμοριστική περίπτωση καθώς όλοι οι συμμετέχοντες στο MITB βρισκόντουσαν σε ρινγκ και ringside, o Dean Ambrose πήρε την νίκη απέναντι στον Y2J με Dirty Deeds μετά από counter σε Codebreaker.To ματς ολοκληρώθηκε, ωστόσο τότε ξεκίνησαν όλα. Ο Kevin Owens επιτέθηκε στον Ambrose,o, Zayn στον Owens,ο Del Rio στον Zayn, o Cesaro στον Del Rio. Όπως καταλαβαίνετε έγινε σαματάς! Το χάος ολοκληρώθηκε με τον Jericho να σκαρφαλώνει με μια σκάλα και να αρπάζει την briefcase, δείχνοντας πως η βαλίτσα θα φτάσει στα χέρια του. Ή έτσι θα προσπαθήσει.....



Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη