NXT TakeOver Dallas: "ΙΑΠΩΝΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ!".

Τρομερό επεισόδιο μας παρουσίασε το θυγατρικό promotion του WWE, με αίμα, τρομερή δράση, εξαιρετική ατμόσφαιρα από το κοινό του Ντάλας, και δύο αλλαγές τίτλων.

NXT Tag Team Championship Match
The Revival (c) vs. American Alpha

Στην έναρξη της βραδιάς, το θυγατρικό promotion μας παρουσίασε μια τρομερή αναμέτρηση ανάμεσα στους Dawson & Wilder και Jordan & Gable, η αναμέτρηση κύλησε όμορφα με όμορφες κινήσεις από τις δύο ομάδες, στο τέλος χαμογέλασαν οι American Alpha παίρνοντας την νίκη μέσα από "Grand Amplitude" κατακτώντας για πρώτη φορά τους ομαδικούς τίτλους την κατηγορίας του NXT στην καριέρα τους.


Austin Aries vs. Baron Corbin

Στην δεύτερη αναμέτρηση της βραδιάς, ο Austin Aries αντιμετώπισε κάνοντας το ντεμπούτο του στο NXT, τον Baron Corbin. Ο "Lone Wolf" είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, αφού δοκίμασε έως και "Deep Six" εκτός ρινγκ, ωστόσο η εμπειρία του "Greatest Man Than Ever Lived" έδωσε την νίκη στον πρώτο μετά από έξυπνο Roll-Up.


Shinsuke Nakamura vs. Sami Zayn

Ίσως στον καλύτερο αγώνα της βραδιάς, ο Sami Zayn και ο Nakamura έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποθεώθηκαν όσο τίποτα άλλο από το κοινό του Ντάλας. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης είδαμε τρομερή ποικιλία θεαματικών κινήσεων από τους δύο Superstars, στο τέλος ο Ιάπωνας κατάφερε να στεφθεί νικητής στο ντεμπούτο του αφού πέρασε τον Zayn μέσα από "Kinshasa", αφού η αναμέτρηση έλαβε τέλος, ο "King of Strong Style" έδωσε το χέρι του στον ηττημένο ο οποίος έδωσε το τελευταίο του ματς στο NXT.


NXT Women's Championship Match
Bayley (c) vs. Asuka

Στα πλαίσια του επεισοδίου, η NXT Women's Champion, Bayley έβαλε τον τίτλο της υπό διεκδίκηση σε μια αναμέτρηση η οποία είχε πολλές αλλαγές παιχνιδιού με τις δυο πλευρές να προσπαθούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού, ωστόσο νέα πρωταθλήτρια κατάφερε να στεφθεί η Asuka με την Ιαπωνέζα να κλειδώνει με "Asuka Lock" και την πρώην πρωταθλήτρια να κάνει Tap-Out για την ήττα.


NXT Championship Match
Finn Balor (c) vs. Samoa Joe

Στο Main Event της πανέμορφης αυτής βραδιάς, ο Samoa Joe ως διεκδικητής έβαλε τα δυνατά του αφού ξέσπασε σε αιμορραγία από την αρχή της αναμέτρησης, για να κατακτήσει το NXT Championship από τα χέρια του Finn Balor, κατά την διάρκεια του αγώνα το πάνω χέρι είχε ο "Samoan Submission Machine" αφού δοκίμασε από Muscle Buster έως και Coquina Clutch, νικητής όμως κατάφερε να φύγει ο "Demon", Finn Balor. Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την διάρκεια της σύγκρουσης το κοινό του Ντάλας προσπάθησε να αποτρέψει τους γιατρούς οι οποίοι είχαν υπό φροντίδα τον Joe φωνάζοντας διάφορα συνθήματα όπως, "PG Sucks!" έως και.. "Fuck PG!".


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

Για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης!
Νεότερη Παλαιότερη