SMACKDOWN 03/03/2016: Άφθαρτος στο άσυλο ο Lunatic!


Επιτέλους το άρωμα τις νίκης γνώρισε ο Dean Ambrose μετά από αυτά που έπαθε στο RAW. Στο Roadblock η ευκαιρία της ζωής του, επίσης στο Roadblock ο Beast Incarnate θα αντιμετωπίσει τον Bray Wyatt, Triple Threat ανακοινώθηκε για την Wrestlemania.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Dean Ambrose και έκατσε σε μια καρέκλα στην μέση του ring και είπε στον κόσμο πως πως η τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες. Πως στο Fastlane και την επόμενη μέρα ήρθε αντιμέτωπος με τον Brock Lesnar και την προηγούμενη εβδομάδα δέχτηκε επίθεση από τον Triple H, ανέφερε πως στις 12 Μαρτίου στο Roadblock θα αντιμετωπίσει τον Game για το WWE World Heavyweight Championship και αν όλα πάνε καλά θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Wrestlemania. Τον διέκοψε ο Kevin Owens τον Lunatic Fringe και τον αποκάλεσε "σάκο του μποξ", ο Prizefighter επιτέθηκε στον Ambrose αλλά την πλήρωσε με καρεκλιά! Οι δύο τους θα συναντηθούν στο Main Event του show.


The Usos vs Rusev & Sheamus

Τα υπόλοιπα μέλη της League of Nations βρισκόντουσαν στο ringside. Με επικίνδυνους ρυθμούς ανεβαίνει στα rankings της tag team division η πολυεθνική φατρία, αυτή την φορά ο Jimmy Uso δέχτηκε το Brogue Kick. Μετά το match εμφανίστηκαν οι Dudleyz και επιτέθηκαν στους χαμένους, ο Bubba έστησε ένα τραπέζι στην γωνία του ring αλλά αργότερα το μάζεψε κοροιδεύοντας.



Dolph Ziggler vs The Miz

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε ο αγώνας των δύο mid-carder, αυτή την φορά νικητής βγήκε ο Show-Off κλέβοντας την νίκη με Backslide Pin.


1st Contender's Match
Sasha Banks vs Becky Lynch

Πάλι δεν καταφέραμε να δούμε legit contender γιατί αυτή την φορά το natch δεν είχε νικητή, κατά την διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε η Charlotte και επιτέθηκε και στις δύο Divas.


Backstage, η Charlotte είπε στην Renee Young πως δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο στην Wrestlemania γιατί δεν υπάρχει 1st Contender, είπε πως έχει κερδίσει δύο φορές την Becky Lynch και η Sasha Banks δεν έχει κάνει κάτι για να αξίζει αυτή την ευκαιρία. Η Renee την ενημέρωσε πως θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Wrestlemania κόντρα στις Becky Lynch & Sasha Banks σε Triple Threat match.

AJ Styles vs Kofi Kingston

 Στο ringside βρισκόταν η New Day αλλά όχι για πολύ, μετά τα συνεχόμενα distractions στον Phenomenal One ο διαιτητής τους έστειλε πίσω στα αποδυτήρια με τον AJ να παίρνει την νίκη με το Springboard Flying Forearm.


Ανακοινώθηκε πως ο Brock Lesnar θα αντιμετωπίσει τον Bray Wyatt στις 12/3 στο Roadblock. O Eater of Wordls έκανε ένα από τα γνωστά του promo αυτή την φορά για τον Beast Incarnate.

Dean Ambrose vs Kevin Owens

Σε ένα εκπληκτικό match δίκαια νικητής κατάφερε να αναδειχτεί ο Lunatic Fringe, ένα έξυπνο counter στο Running Senton ήταν αρκετό ώστε ο Ambrose να βιδώσει στο καναβάτσο τον αντίπαλο του για την νίκη.



Δείτε το επεισόδιο



για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη