NXT 30/03/16: "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ BALOR".

Με πέντε αναμετρήσεις κύλισε η χθεσινή βραδιά του NXT, συνεχίστηκε το χτίσιμο για το Storyline των Finn Balor και Samoa Joe, επιβλητικοί οι American Alpha, κανένα Divas Match.

American Alpha vs. John Skylar & Corey Hollis

Στην έναρξη του επεισοδίου, η ομάδα των Jason Jordan και Chad Gable αντιμετώπισε τους John Skylar και Corey Hollis, οι πρώτοι κατάφεραν να επικρατήσουν μετά από ένα "Grand Amplitude".



Baron Corbin vs. Mike Kulari

Ο Baron Corbin τέθηκε αντιμέτωπος με έναν τοπικό παλαιστή αυτή την εβδομάδα, τον Mike Kulari, ο "Lone Wolf" πήρε σχετικά εύκολα την νίκη έπειτα από την χαρακτηριστική κίνηση "Deep Six", στέλνοντας ένα μήνυμα στον Austin Aries για το NXT Takeover: Dallas.



The Revival vs. Steve Cutler & Tucker Knight

Στην κορυφή κατάφεραν να παραμείνουν οι ομαδικοί πρωταθλητές του NXT, Scott Dawson & Dash Wilder παίρνοντας μια νίκη από τους Steve Cutler & Tucker Knight σε ομαδικό αγώνα, οι πρωταθλητές έστειλαν ένα μήνυμα στους American Alpha δίνοντας θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση μετά από το κλασικό "Shatter Machine".



Apollo Crews vs. Alex Riley

Παρά την προσπάθεια του Alex Riley, ο Apollo Crews κατάφερε να φύγει νικητής από αυτή την όμορφη αναμέτρηση, το Dropkick του πρώτου δεν ήταν δυνατό ώστε να αποτρέψει το Powerbomb του Crews για την νίκη.



Samoa Joe vs. Bull Dempsey

Ο ασταμάτητος Samoa Joe χωρίς δισταγμό δεν έδειξε έλεος στο Bull Dempsey και πήρε την νίκη μετά από Coquina Clutch, αξίζει να σημειωθεί πως ο "Samoa Submission Machine" επιτέθηκε βάναυσα στον αντίπαλό του μετά την αναμέτρηση, μέχρι που στην αρένα έφτασε ο Finn Balor για να πάρει το πάνω χέρι και να κλείσει η βραδιά.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:



Νεότερη Παλαιότερη