SMACKDOWN 31/03/16: "ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ LESNAR Ο AMBROSE"

Μικρό και ταπεινό ήταν το Smackdown της εβδομάδας με καθόλου σεναριακές εξελίξεις μιας και τα promo πήραν φωτιά για την περαιτέρω διαφήμιση της Wrestlemania. Τεράστια νίκη για Ambrose, οι υπόλοιποι ΟΚ.

Εμφανίστηκαν οι Social Outcasts με τον Heath Slater να λέει πως το WWE Universe αντικρίζει τους νικητές του Andre The Giant Memorial Battle Royal στην Wrestlemania. Οι "Phenomenal Four" χλεύασαν τον AJ Styles επειδή είναι μόνος του και στάθηκαν ότι δεν μπορεί να τους νικήσει.

AJ Styles vs Heath Slater

Και πάρα πολύ άντεξε στο squared circle ο One Man Band (Ούτε Πρώταπριλιά δεν κερδίζει) μαζί με τον AJ Styles, νικητής φυσικά στέφθηκε ο Phenomenal One με pinfall μετά το Phenomenal Forearm.


Προβλήθηκαν promo για τους αγώνες της Wrestlemania, RAW Rebound και μια ματιά στο Hall of Fame Class 2016.

Jey Uso vs D-Von Dudley

Στο ringside βρισκόντουσαν οι Bubba Ray Dudley και Jimmy Uso αντίστοιχα. Το απόλυτο momentum συγκέντρωσαν οι Dudley Boyz για την Wrestlemania μετά την νίκη του D-Von με το RDS.


Dean Ambrose vs Erick Rowan

Χωρίς να βρίσκεται η Wyatt Family στο ringside αγωνίστηκε ο Face of Vengeance, πολύ συγκεντρωμένος για τον αγώνα του στην Wrestlemania ο Lunatic Fringe καθώς θα καταφθάσει στο ΑΤ&Τ Stadium με ψηλά το κεφάλι την Κυριακή μετά από μεγάλη νίκη με Dirty Deeds υπέρ του Rowan.




Δείτε το επεισόδιο


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη