NXT 02/03/16: "ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ".

Στο χθεσινό επεισόδιο του NXT, είχαμε την νίκη του Finn Balor μετά από ένα θεαματικό ματς εναντίον του Neville, το ντεμπούτο του Austin Aries, αλλά και ανακοινώσεις.


The Vaudevillains vs. Hugo Knox & Tucker Knight

Στο πρώτο ματς της βραδιάς, οι Vaudevillains τέθηκαν αντιμέτωποι με ένα δίδυμο από Jobbers, πρόκειται για τους Hugo Knox και Tucker Knight χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία οι πρώην NXT Tag Team Champions μέσω ενός "Whirling Darvish" πήραν την νίκη.


Elias Sampson vs. Steve Cutler

Άλλη μια εύκολη νίκη κατάφερε να βάλει στην τσέπη του ο Elias Sampson σε αγώνα εναντίον του Steve Cutler, ο ηττημένος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ο αδύναμος κρίκος, η νίκη ήρθε μετά από ένα "NeckBreaker".


Emma vs. Santana Garrett

Η Emma έχοντας την Dana Brooke στο πλευρό της έξω από το Ring, επικράτησε σχετικά εύκολα της Santana Garrett μετά από το κλασικό "Emma Lock".


Τον διέλυσε στο καλωσόρισμα!

Ο William Regal βγήκε στο ρινγκ και μέσα από ένα Promo ανακοίνωσε την συμφωνία του Austin Aries με το θυγατρικό NXT, ωστόσο κατά την διάρκεια της εισόδου του 37χρονου πρώην παλαιστή του TNA, ο Baron Corbin του επιτέθηκε πισώπλατα, στην συνέχεια τον διέλυσε επάνω στο Ringside και τέλος έδωσε μέσα από ένα δυνατό "End of Days".


Finn Balor vs. Neville

Οι Finn Balor και Neville έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό για να βγάλουν ένα από τα ομορφότερα ματς της εβδομάδας σε διάστημα περίπου 15 λεπτών. Ο NXT Champion έκλεψε την νίκη μέσα από το "Coupe de Grace", στην συνέχεια ακολούθησε χειραψία.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:




Για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης.

Νεότερη Παλαιότερη