SMACKDOWN 25/02/2016: "...Y2AJ ROCKS...Y2AJ ROCKS..."


Σε ήπιους ρυθμούς διεξάχθηκε το μπλε show. Ανεβαίνουν στην tag team division οι League of Nations & Y2AJ, οι Usos θέλουν Dudleys, επιτέλους σημάδια φιλίας δείχνουν οι Golden Truth, prom-αρα από τον Triple H.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Triple H και είπε πως το τραγούδι των Rolling Stones "Sympathy with the Devil" είναι γραμμένο για αυτόν με τόσα που έχει κάνει όλο αυτό τον καιρό στο WWE και πως αν είναι ο διάολος το γνωρίζει μόνο ο Roman Reigns που στο RAW πνίγηκε στο αίμα του. Είπε πως είναι ο νόμος και η διοίκηση στο WWE και καμία ανθρώπινη φύση δεν του πηγαίνει κόντρα. Κλείνοντας το segment, ο Game συμπλήρωσε πως είναι ο Cerebral Assassin, o King of Kings και πως στην Wrestlemania ο Reigns θα χρειαστεί πολλά περισσότερα από τον ιδρώτα του και το αίμα του για να γίνει WWE World Heavyweight Champion.


The Lucha Dragons & Neville & Dolph Ziggler vs League of Nations

Ο King Barrett έκανε την in-ring επιστροφή του. Άλλη μια σπουδαία νίκη στο record των League of Nations που απ'ότι φαίνεται είναι έτοιμοι για την New Day, την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Celtic Warrior με Brogue Kick στον Neville.


Backstage, ο Kevin Owens είπε πως είναι επηρεασμένος από τις πράξεις του Dean Ambrose που μετά από τόσο ξύλο κατάφερε να κλέψει ένα ασθενοφόρο για να επιστρέψει στην αρένα για να γνωρίσει την αμφισβήτηση, εμφανίστηκε ο Big Show και του είπε πως δεν τον έχει κερδίσει ποτέ. Ο Prizefighter του είπε πως θα τον στείλει κατευθείαν στο Road to Retirement.

Jimmy Uso vs D-Von Dudley

Πριν το match ο Bubba Ray είπε πως ξέρει ότι ο κόσμος θέλει να περάσουν κάποιον μέσα από ένα τραπέζι αλλά δεν πρόκειται να γίνει γιατί είναι από κάθε έναν από το κοινό. Με την βοήθεια του αδερφού του κατάφερε να πάρει την νίκη ο D-Von, ο Bubba έβγαλε ένα τραπέζι κάτω από το ring δημιουργώντας έτσι το distraction για να κερδίσει ο D-Von με Roll-Up. (Oh Testify!)


Backstage, o Chris Jericho είπε πως δεν συμπαθούσε τον AJ Styles στην αρχή αλλά παρόλα αυτά τον σεβόταν, είπε πως είχαν τρεις σπουδαίους αγώνες που ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλον και πως επέστρεψε για άλλο ένα Wrestlemania moment και αυτό θα ήταν να γίνει για έκτη φορά WWE Tag Team Champion.  O Styles είπε πως χρειάζονται έναν ακόμα partner και ο Y2J αναρωτήθηκε αν ο Funaki (που τον θυμήθηκε?!) είναι ακόμα διαθέσιμος. Τελικά ο World's Strongest Man θα αγωνιστεί στο πλευρό των Y2AJ.

Big Show vs Kevin Owens 

Έστω και με count-out ο Intercontinental Champion στέφθηκε νικητής κόντρα στον World's Largest Athlete βγάζοντας τον από το ring.


Natalya vs Becky Lynch

Κατά την διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκαν οι Tamina & Naomi και τη δεύτερη επιτέθηκε στην Natalya δίνοντας της την νίκη από Disqualification. Μετά τον αγώνα η Tamina επιτέθηκε στην Natalya αλλά εμφανίστηκε η Sasha Banks και οι heel υποχώρησαν. Εμφανίστηκε η Charlotte και ανακοίνωσε πως στο RAW η Sasha Banks θα αντιμετωπίσει την Becky Lynch σε 1st Contenders match.


R-Truth vs Heath Slater

Στο ringside ήταν ο Goldust και οι Social Outcast αντίστοιχα. Ο Bo Dallas απέσπασε την προσοχή του διαιτητή αλλά ο Bizzare One άδραξε την ευκαιρία χτυπώντας τον Slater για να νικήσει ο γύφτος φίλος του.


The New Day vs AJ Styles, Chris Jericho & Mark Henry

Πιο κοντά στην φιλοδοξία τους ήρθαν οι Y2AJ και στην εκδίκηση του ο Mark Henry παίρνοντας την νίκη από τους WWE Tag Team Champions, ο Phenomenal One έφερε την νίκη στην ομάδα του με το Calf Crusher.



Δείτε το επεισόδιο



του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη