Η συνέντευξη του AJ Styles στον Michael Cole.

Καλεσμένος στην εβδομαδιαία συνέντευξη του Michael Cole, ήταν το "Phenomenal One" ο οποίος μίλησε σχετικά για το WWE και την καριέρα του στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Michael Cole ρώτησε τον AJ Styles για το αν περίμενε την στιγμή να γίνει μέλος στο ρόστερ του WWE, και ο ίδιος απάντησε ότι όλο αυτό είναι σουρεαλιστικό αφού ένα μερίδιο ατόμων ακόμα δεν πιστεύει πως του πήρε αρκετό χρόνο για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

Σε ερώτημα σχετικά με το WWE Universe στο Royal Rumble Match, ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή ένιωθε ένα συναίσθημα το οποίο δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, αλλά είχε και το άγχος για το αν το WWE Universe γνωρίζει το όνομά του και τις ικανότητές του.

Ο Michael Cole τον ρώτησε για το μικρό πέρασμα του από το WWE στο παρελθόν, ο "Phenomenal One" τόνισε πως εκείνες τις ημέρες δεν ήταν 100% έτοιμος να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ώστε να προχωρήσει στο δυναμικό του ρόστερ.

Παρακάτω υπογράμμισε μερικά λόγια για τον Chris Jericho με τον οποίο έχουν πολλά κοινά, ενώ τον σέβεται διότι και εκείνος έκανε μεγάλα πράγματα για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, στην συνέχεια ρωτήθηκε για την διαφορά του WWE με τα άλλα Promotions που έκανε το πέρασμα του και ο ίδιος υπογράμμισε πως η διαφορά είναι στα Backstage αφού επικρατεί εξαιρετική ατμόσφαιρα, ενώ η δουλειά που βγαίνει στις οθόνες του κοινού είναι εξαιρετική, ακόμη ανέφερε πως αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες τις καριέρας του στα ρινγκ.

Τέλος, ο AJ Styles έκλεισε λέγοντας πως το όνειρο του είναι να βρεθεί στην WrestleMania, και να έχει την δική του στιγμή την οποία δεν θα ξεχάσει.

Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξη:

Για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης.
Νεότερη Παλαιότερη