RAW 08/02/2016: Έφυγε με το κεφάλι ψηλά...


 Το Official retirement του ανακοίνωσε ο Daniel Bryan προκαλόντας σε όλους μας τεράστια συγκήνηση, στο τέρμα η ένταση ανάμεσα Ambrose-Lesnar με τον Reigns μπαλαντέρ, μέγιστο heel turn στην tag team division, ασταμάτητη η Wyatt Family.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με την Stephanie McMahon να παρουσιάζει τον Contract Signing για το Main Event του Fastlane αλλά την διέκοψε ο Dean Ambrose λέγοντας πως έχει αφήσει δουλειές στην μέση με τον Brock Lesnar, ακολούθησε ο Roman Reigns και είπε πως θέλει να χτυπήσει και αυτός τον Brock Lesnar. H Steph παρουσίασε τον Beast Incarnate που έκανε την είσοδο του μαζί με τον Paul Heyman, αφού η Steph βεβαιώθηκε ότι και οι τρείς διεκδικητές υπέγραψαν έφυγε από το ring, τα αδέρφια επιτέθηκαν στον Lesnar αλλά ο τελευταίος έφυγε όρθιος αφού έκανε F-5 στον Lunatic Fringe. Φεύγοντας από την αρένα o Lesnar ήρθε face to face με τον Triple H για να τελειώσει το segment.


Backstage, ο Dean Ambrose είπε στον Roman Reigns πως μέχρι το τέλος του show θα κάνει τα πάντα για να πέσει στα χέρια του ο Brock Lesnar.

Kevin Owens vs Dolph Ziggler

Άλλη μια σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει ο Show-Off από τον Kevin Owens, αυτή την φορά όταν ο Pricefighter αστόχησε το Cannonball ο Ziggler έκανε pin βάζοντας τα πόδια στο δεύτερο σχοινί χωρίς να το πάρει είδηση ο διαιτητής. Μετά το match ο Owens φάνηκε τρομερά ενοχλημένος.


Backstage, oι Usos συμφώνησαν να συμμαχήσουν με τους Dudley Boyz για να αντιμετωπίσουν την New Day σε Tables match.

Alicia Fox vs Charlotte

Παρά την γενναία προσπάθεια της Alicia Fox η Charlotte κατάφερε να της επιβληθεί με το Natural Selection.


Θα συναντηθούν στο Fastlane για το Divas Championship. 


Εμφανίστηκε ο Miz για να παρουσιάσει το MizTV με καλεσμένο τον Chris Jericho και μας έδειξε στιγμιότυπα από το προηγούμενο MizTV που δέχτηκε επίθεση από τον AJ Styles. Εμφανίστηκε ο Y2J και σύγκρινε το show του Miz με το Highlight Reel και αργότερα μετέτρεψε το MizTV σε Highlight Reel με καλεσμένο τον Miz και τον χλεύασε που έχασε το δόντι του στο περασμένο Smackdown και ο Miz χλεύασε τον Jericho που έχασε από τον AJ Styles στο ντεμπούτο του. Ο Styles έκανε την είσοδο του και ο Moneymaker επιτέθηκε στον Y2J, ακολούθησε brawl των τριών τους με τον Phenomenal One να μένει όρθιος και να έχει stare-down με τον Jericho.


Ryback vs Bray Wyatt


Τα μέλη της Wyatt Family βρισκόντουσαν στο ringside. O Ryback μπορεί να την γλίτωσε στο Smackdown αλλά δεν ήταν το ίδιο τυχερός και στο RAW αφού γνώρισε την ήττα από τον New Face of Fear με το Sister Abigail. Μετά το match τα μέλη της Wyatt Family ισοπέδωσαν τον Big Guy αφήνοντας τον αναίσθητο στο ringside.


Titus'O Neil vs Adam Rose


Οι Social Outcasts βρισκόντουσαν στο ringside. Mετά από distraction των φίλων του ο Adam Rose κατάφερε να κλέψει μια νίκη από τον Αλιγάτορα με Roll-Up.


Εμφανίστηκε ο Dean Ambrose και προκάλεσε τον Brock Lesnar να έρθει στην αρένα. Ο Beast Incarnate εμφανίστηκε και διέλυσε τον Lunatic Fringe ξανά με F-5 αλλά ο Ambrose σηκώθηκε και έδειξε να θέλει κ άλλο, εμφανίστηκε ο Roman Reigns ο οποίος έκανε το distraction για να εκδικιθεί τον Lesnar o Ambrose με Low Blow.

 
The Lucha Dragons vs Rusev & Alberto Del Rio


Οι League of Nations επιβλήθηκαν των μασκοφόρων αντιπάλων τους με τον Alberto Del Rio να παίρνει την νίκη από τον Kalisto με το Double Foot Stomp.


Becky Lynch vs Tamina

Στο commentary βρισκόταν η Sasha Banks. Η Sasha πήγε για το distraction αλλά δέχτηκε επίθεση από την Naomi που με την σειρά της τράβηξε την προσοχή της Lass Kicker που γνώρισε το Super Kick και την ήττα από την Tamina.


Backstage, η New Day έκαναν recruit τον Mark Henry για να τους βοηθήσει στο tables match κόντρα στους Usos.

Tables
The Usos & The Dudley Boyz vs The New Day & Mark Henry


Κατα την διάρκεια του αγώνα ο Mark Henry παράτησε τους New Day και έφυγε από την αρένα. Δεν δυσκολεύτηταν ιδιαίτερα να πάρουν την νίκη οι face με τον πλεονέκτημα του ενός ατόμου, ο Big E ήταν αυτός που δέχτηκε το 3-D μέσα από το τραπέζι. Μετά το match οι Dudleys επιτέθηκαν στους Usos και τους έσπασαν και τους δύο σε τραπέζια.


Στο τελευταίο segment εμφανίστηκε ο Daniel Bryan και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμου, μέσα από έναν συγκινιτικό λόγο μας ανακοίνωσε την απόσυρση του από το Wrestling και μας έδειξε το πόσο ευγνώμων είναι για τους fans και για το ίδιο το Wrestling. #ThankYouDaniel



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-2816/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη