FASTLANE 2016: REVIEW.

Ο Αποστόλης Μάρης γράφει στο Ringside House την άποψη του για το ετήσιο Fastlane, μαζί ακολουθεί και η τελική βαθμολογία.

Να ξεκινήσω με το Kickoff, είχαμε μια καλή αρχή με τους Alberto Del Rio και Kalisto να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για να βγάλουν ένα μέτριο προς καλό αγώνα για το Kickoff για ένα Pay-Per-View σαν το Fastlane, για μια στιγμή πίστευα πως το πρόσωπο του Μεξικανού Luchador θα αποκαλυφθεί μετά τις πολλές προσπάθειες του Del Rio ώστε να του βγάλει την μάσκα, επίσης με εντυπωσίασαν αρκετά για άλλη μια φορά οι ικανότητες του United States Champion, οι δυο τους θα μπορούσαν να βγάλουν σίγουρα ένα πολύ καλύτερο αγώνα.
(Βαθμολογία αγώνα: 7/10)

Χωρίς πολλά, πολλά, λογικό ήταν το αποτέλεσμα στο Divas Match με τις Becky Lynch και Sasha Banks, οι δυο τους χρειαζόντουσαν αρκετά αυτή τη νίκη, αλλά αυτό που παρατήρησα ήταν πως η κάθε μια πάλευε για το δικό της συμφέρον, δεν τις βλέπω να συνεχίζουν για πολύ μαζί σαν Tag Team, ο αγώνας τους ήταν ένας κλασικός μέτριος αγώνας για Divas Revolution τίποτα περισσότερο.
(Βαθμολογία αγώνα: 6/10)

Θα περάσουμε στο εντυπωσιακό Intercontinental Championship Match, οι Kevin Owens και Dolph Ziggler έδωσαν τον καλύτερο αγώνα της βραδιάς κατά την άποψη μου, στην ουσία ήταν ο αγώνας που "έσωσε" το Pay-Per-View, δυνατό ξεκίνημα και από τους δύο επίσης τρομερή ήταν η στιγμή που τα Superkicks έπεφταν σαν βροχή, ίσως οι μεγαλύτεροι Workers αυτή τη στιγμή στο WWE. Δεν έχω κάποια παρατήρηση για την συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού όπως τόνισα ήταν ο αγώνας της βραδιάς, αυτό όμως που με έκανε να ξεσηκωθώ από την καρέκλα ήταν το ξαφνικό Pop-Up Powerbomb του Kevin Owens, τέλος αξίζει να αναφέρω πως χρειάζεται άλλο ένα Rematch απόψε ο "Ziggy".
(Βαθμολογία αγώνα: 9/10)

Στο Six-Man Tag Team Match με τους Big Show, Ryback, Kane εναντίον της Wyatt Family, είδαμε τους babyfaces να κάνουν την έκπληξη και να κλέβουν την νίκη έπειτα από Shellshock του Ryback. Μπορώ να πω πως η νίκη που πέτυχαν ήταν απλά ανούσια, διότι δεν την χρειαζόταν κανείς από τους τρεις Superstars της ομάδας των "καλών παιδιών", εάν οι Wyatts έπαιρναν αυτή την νίκη τότε θα πήγαιναν με ένα διαφορετικό πνεύμα-ψυχολογία στην WrestleMania, καλή εμφάνιση από τους νικητές, περιμένω να δω με ενδιαφέρον που θα κινηθούν και πως θα αντιδράσουν οι Wyatt Family στο αποψινό επεισόδιο του Raw.
(Βαθμολογία αγώνα: 7/10)

Μέτριο θα χαρακτήριζα το Divas Championship Match, δεν με ικανοποίησε καθόλου η διάρκεια του αγώνα, ενώ περίμενα την νίκη της Brie Bella ώστε το WWE να τιμήσει με κάποιο τρόπο την σύντροφο του Daniel Bryan, αφού θα αποχωρήσει σύντομα από την εταιρία. Αυτό που έχω να πω είναι ότι πρέπει ο γυναικείος τίτλος να αλλάξει επιτέλους χέρια, διότι έχει καταντήσει ενοχλητικό όλο αυτό το πλάνο με την Charlotte και τον γερόλυκο Ric Flair.
(Βαθμολογία αγώνα: 6/10)

Ο δεύτερος καλύτερος αγώνας της βραδιάς, ήταν το Chris Jericho vs. AJ Styles οι δυο τους έδωσαν ένα από τους καλύτερους αγώνες στην τελική τους μάχη, αφού είχαν τρομερή χημεία στο ρινγκ. Ίσως ήταν botch το pinfall του Chris Jericho στον AJ Styles την στιγμή που ο "Phenomenal One" είχε επαφή με την εξωτερική πλευρά του ρινγκ και όχι με τα σχοινιά ώστε να γίνει το Rope Break όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, όλα όμως ήρθαν σε μια σειρά και με άριστη χημεία μας δίδαξαν πως είναι το Pro Wrestling με ποικιλία από όμορφες κινήσεις, ο αγώνας της βραδιάς με το KO vs. Ziggler.
(Βαθμολογία αγώνα: 9/10)

Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι σκοπεύουν να κάνουν με τους R-Truth και Goldust στην Tag Team Division, ίσως αυτή η ήττα θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι για την συνέχεια των Truth & Goldust, δεν αποκλείεται να τους δοθεί χρόνος απόψε στο Raw. Τίποτα το ιδιαίτερο για τον αγώνα, ήταν ένα ματς απλά για να καλυφθεί λιγάκι χρόνος πριν το κάκιστο Main Event.
(Βαθμολογία αγώνα: 5/10)

Εντάξει, καλή η αρχή, τους ισοπέδωσε ξανά ο Lesnar. Αλλά... για ποιον λόγο να φάει την χαριστική βολή ο Dean Ambrose; Του δίνεις ευκαιρία να περάσει στην WrestleMania και να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά τον ενημερώνεις λίγες ώρες πριν τον αγώνα πως θα χάσει το ματς, ενώ ήδη έχει χάσει και το Intercontinental Championship την προηγούμενη Δευτέρα, και πλέον τον στέλνεις στην WrestleMania χωρίς τίτλο ενώ στο Fastlane να δεχθεί το ξύλο της ζωής του. Δεύτερον, γιατί πάλι να περάσει ο Roman Reigns στην WrestleMania και συγκεκριμένα στο Main Event για δεύτερη σερί χρονιά; Βλέπεις πως ο κόσμος δεν το θέλει και τον μισεί, και σε ρωτάω, τι θα γίνει εάν το κοινό υποστηρίζει τον Triple H ο οποίος είναι Heel, και γιουχάρει τον Roman Reigns ο οποίος είναι Babyface; Ο Brock Lesnar είναι ο τύπος που θα έπρεπε να περάσει κατά την άποψη μου, η δεύτερη επιλογή είναι ο Dean Ambrose. Ο αγώνας θύμισε λιγάκι σε ορισμένες γραμμές το Triple Threat του Royal Rumble το 2015 με τους Seth Rollins, John Cena και Brock Lesnar, κακό το booking, θα δούμε τι μας περιμένει απόψε στο Monday Night Raw. 
(Βαθμολογία αγώνα: 6,5/10)

Βαθμολογία Fastlane 2016: 5/10.
του Αποστόλη Μάρη

Νεότερη Παλαιότερη