FASTLANE 2016: PITSTOP ΠΡΙΝ ΤΗΝ WRESTLEMANIA


Με επιτυχία διεξάχθηκε το δεύτερο Fastlane PPV της ιστορίας με ποιοτικούς αγώνες και εξελίξεις στα rivalries. Δεν τα κατάφεραν οι Del Rio και Ziggler, αδύναμη εμφάνιση της Wyatt Family, στην Wrestlemania με Triple H πάει ο Roman Reigns .

Στο kick-off panel είδαμε τους Booker T, Corey Graves και Renee Young να αναλύουν την κάρτα αγώνων του PPV και να δίνουν predictions.

United States Championship 2 out of 3 Falls
Kalisto(c) vs Alberto Del Rio

Τεράστια προσπάθεια κατέβαλε ο Alberto Del Rio αλλά δεν κατάφερε να εκθρονίσει τον μασκοφόρο superstar. Με 1-0 προηγήθηκε ο Kalisto μιας και Albeto Del Rio του επιτέθηκε με καρέκλα στα πρώτα λεπτά του match. Δεν άργησε να ισοφαρίσει ο Mexican Aristocrat χτυπώντας τον αντίπαλο του με το Double Foot Stomp από το Top Rope, το τελικό 2-1 σημείωσε ο United States Champion κλέβοντας την νίκη με Roll-Up.


Becky Lynch & Sasha Banks vs Naomi & Tamina

Μεγάλη νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Lass Kicker & Boss υποτάσοντας τις δύο αντιπάλους τους την ίδια ώρα με τα submission holds τους.


Intercontinental Championship
Kevin Owens(c) vs Dolph Ziggler

Δυστυχώς δεν κατάφερε ο Dolph Ziggler να προσθέσει άλλο ένα Intercontinental Championship στην συλλογή του μιας και αστόχησε με το Super Kick παρολίγοντας να χτυπήσει τον διαιτητή, ο Show-off πήρε τα μάτια του από τον αντίπαλο του και το πλήρωσε με ένα εκρηκτικό Pop-Up Powerbomb.


Big Show, Kane & Ryback vs The Wyatt Family

Την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς πέτυχαν οι face της υπόθεσης, καθώς όλοι οι performers βρισκόντουσαν στο ringside o Luke Harper μετά από ένα 2 count Roll-Up πήγε για Powerbomb στον Ryback αλλά ο Ryback έκανε counter σε Shellshock δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.


Backstage, o Roman Reings είπε στην JoJo πως απόψε στο match ξεχνάει κάθε στιγμή του παρελθόντος με τον Dean Ambrose και πως θα αλλάξουν πολλά μεταξύ τους. Εμφανίστηκε ο Lunatic Fringe και είπε πως όσο δυνατός και τρομακτικός είναι ο Brock Lesnar δεν πρόκειται να κερδίσει το αποψινό Triple Threat.

Divas Championship
Charlotte(c) vs Brie Bella

Με φυσικά την βοήθεια του πατέρα της, Ric Flair, η νεαρή Charlotte έφυγε πρωταθλήτρια από άλλο ένα PPV κάνοντας counter το Single Leg Boston Crab σε Natural Selection για την νίκη με Submission.


Backstage, o Chris Jericho είπε στην JoJo πως η μοίρα του AJ Styles είναι στα χέρια του γιατί μια σερί ήττα από αυτόν θα τον στείλει στον πάτο του WWE.

Chris Jericho vs AJ Styles

Σε έναν ως αναμενόμενο...εξαιρετικό αγώνα ο Phenomenal One στέφθηκε νικητής, χρειάστηκε παραπάνω από το Styles Clash για να περάσει το εμπόδιο του θρυλικού Y2J για αυτό και η νίκη ήρθε με το Calf Crusher. Mετά το match o Chris Jericho έδειξε σεβασμό στον αντίπαλο του δίνοντας του το χέρι.


The Cutting Edge Peep Show

Εμφανίστηκαν οι Edge & Christian και μίλησαν για το πρώτο tag team ladder match που έγινε στο Cleveland, τους διέκοψαν οι New Day λέγοντας πως δεν νοιάζει κανέναν για αυτά που λένε. Οι Edge & Christian χλεύασαν με κάθε πιθανό τρόπο τους New Day μέχρι να κάνουν την είσοδο τους οι League of Nations και να έρθουν αντιπαράθεση με τους πάντες! Φυσικά την τελευταία κουβέντα είχαν οι Edge & Christian που χόρεψαν με τους New Day στο ramp.


R-Truth vs Curtis Axel

Οι Social Outcast βρισκόντουσαν στο ringside. Άλλη μια νίκη στο ιστορικό των Social Outcast! Κατά την διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε ο Goldust για να καλιμπράρει την κατάσταση αλλά τα θαλάσσωσε χωρίς να το θέλει και κόστισε την νίκη στον φίλο του.


1st Contender's Match
Brock Lesnar vs Roman Reigns vs Dean Ambrose

Ο Roman Reigns είναι αυτός που θα διεκδικήσει το WWE World Heavyweight Championship στην Wrestlemania παίρνοντας την νίκη με Spear στον Dean Ambrose. Σε ένα match για γερά νεύρα με highlight τον Brock Lesnar να περνάει μέσα από τα δύο τραπέζια των σχολιαστών με Powerbomb και να "ανασταίνεται" κάνοντας German Suplex στον Reigns καθώς είχε τον Ambrose στους ώμους. Μετά το match εμφανίστηκε ο Triple H και είδαμε ένα stare-down με τον νικητή του αγώνα.


Δείτε ολόκληρο το PPV:


Για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη