Φατρίες που δεν πρόκειται να ξανά δούμε ενωμένες στο WWE.

Σ' ένα αποκλειστικό άρθρο, το Ringside House σας παρουσιάζει μερικές από τις χιλιάδες φατρίες όπου πέρασαν στο WWE, τις οποίες δεν πρόκειται να δούμε ενωμένες στο μέλλον.

Και ας ξεκινήσουμε, πολλές ομάδες έκαναν το πέρασμα τους από την κορυφαία εταιρία Pro Wrestling στον πλανήτη, αφού στην ροή τους άφησαν τα δικά τους κορυφαία στιγμιότυπα, στην πορεία τους οι δρόμοι χώρισαν, κάποιοι εργάζονται ακόμη στο WWE, μερικοί από αυτούς όμως εργάζονται για διάφορα Indy Promotions, κυρίως στην Αμερική.

  • Paul London & Brian Kendrick
Οι Paul London και Brian Kendrick έκαναν το ντεμπούτο τους σε ένα επεισόδιο του WWE Velocity, κατέκτησαν 1 φορά τα World Tag Team Championships, και 1 φορά τα WWE Tag Team Championships για 331 ημέρες, στο WWE εργάστηκαν από το 2003 έως και το 2008, ενώ επανασυνδέθηκαν το 2010 έως και 2014 για διάφορα Indy Promotions.


  • Jeri-Show
Οι Chris Jericho και Big Show συνεργάστηκαν στο WWE από το 2009 έως και το 2010, ενώ στην πορεία τους κατέκτησαν 1 φορά τα World Tag Team Championships, και 1 φορά τα WWE Tag Team Championships, αξίζει να σημειωθεί ότι κέρδισαν το βραβείο ως Tag Team of the Year το 2009, ενώ τον τελευταίο τους αγώνα έδωσαν εναντίον των DX σε ένα επεισόδιο του Raw.


  • The World's Greatest Tag Team
Η ομάδα των Shelton Benjamin και Charlie Haas είχε αρχηγό τον Kurt Angle και προσωπικό Mananger τον σπουδαίο Paul Heyman, το ντεμπούτο τους έγινε σε επεισόδιο του SmackDown το 2002 ενώ το τέλος στην συνεργασία τους ήρθε το 2004 όταν ο Shelton Benjamin αναχώρησε για το Monday Night Raw, το 2010 έως και το 2013 εργάστηκαν για λογαριασμό του Ring of Honor, στην περίοδό τους κατάφεραν να επικρατήσουν ενάντια σε πολλές σπουδαίες φατρίες, επίσης στέφθηκαν 2 φορές τα World Tag Team Championships για 180 ημέρες.


  • The Legacy
Οι Ted Dibiase και Cody Rhodes συνεργάστηκαν από το 2008 έως και το 2010, δημιουργός της φατρίας ήταν ο Randy Orton ο οποίος εκείνη την εποχή κατάφερε να στεφθεί νικητής του Royal Rumble το 2009, και να κερδίσει 3 φορές το WWE Championship, αντιθέτως οι συνεργάτες του κατάφεραν να διεκδικήσουν 2 φορές τα World Tag Team Championships για 113 ημέρες.


  • MNM (Melina, Nitro & Mercury)
Η ομάδα των Johnny Nitro, Joey Mercury και Melina έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε τηλεοπτικό επεισόδιο του WWE το 2005 ενώ τέλος στην συνεργασία τους έδωσαν το 2007, κατέκτησαν 3 φορές τα WWE Tag Team Championships για 291 ημέρες, ενώ η Melina μια φορά το Women's Championship.


  • Rated-RKO
Οι Edge και Randy Orton ξεκίνησαν το 2006 μια αντιπαλότητα με τους DX, έπειτα η διάλυση στην φατρία τους έγινε το 2007 ενώ μέχρι και το 2011 η ομάδα συνεργαζόταν σε μερικά επεισόδια, 2 φορές Women's Champion στέφθηκε η Lita η οποία ήταν μέλος του Team, ενώ οι Edge & Orton κέρδισαν 1 φορά τα World Tag Team Championships για 77 ημέρες.


  • John Morrison & The Miz
Η φατρία των John Morrison και Miz έκανε το ντεμπούτο της το 2007 ενώ με μια άψογη συνεργασία το τέλος έδωσαν το 2009, στην καριέρα τους κατέκτησαν 1 φορά τα WWE Tag Team Championships και ακόμη 1 φορά τα World Tag Team Championships, επίσης κέρδισαν το βραβείο ως καλύτερη ομάδα το 2008.



Θα μπορούσα να αναφέρω περισσότερες ομάδες στο άρθρο, αλλά κατά την άποψη μου είναι αρκετές, εξάλλου WWE είναι, κάποια στιγμή μπορεί να μας αφήσει έκπληκτους.


Νεότερη Παλαιότερη