RAW 18/01/2016: Έφεραν την αποκάλυψη!


Τον χαμό έφερε η Wyatt Family αφήνοντας αναίσθητους Brock Lesnar & Roman Reigns, θέλει το Rumble o Bray Wyatt, ανακοινώθηκαν τρεις αγώνες για το Royal Rumble PPV, δυνατοί και οι League of Nations.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

O Roman Reings άνοιξε το show λέγοντας πως είναι ο πρώτος superstar που θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Royal Rumble Match και πως ο μόνος superstar που τον ανησυχεί είναι ο Brock Lesnar, ο WWE World Heavyweight Champion κάλεσε στην αρένα τον Beast Incarnate αλλά εμφανίστηκε ο Chris Jericho. O Y2J είπε πως θέλει να πραγματοποιήσει το καλύτερο Highlight Reel ever με καλεσμένους τους Brock Lesnar & Roman Reigns. Εμφανίστηκαν οι League of Nations με τον Sheamus να λέει στον Reigns πως την Κυριακή θα είναι 29 vs 1 και όχι Reigns vs Lesnar. O Jericho είπε πως θα ήθελε τον Sheamus στο Highlight Reel αλλά ο σκοπός του είναι να ψυχαγωγήσει τον κόσμο, ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τους Rusev & Del Rio και κανονίστηκε ο Reigns να αντιμετωπίσει τον Bulgarian Brute ενώ ο Chris Jericho θα εκτελεί χρέοι Referee.


Special Referee: Chris Jericho
Roman Reigns vs Rusev


Στο ringside φυσικά βρισκόντουσαν οι League of Nations αν και κατά την διάρκεια του αγώνα ο Y2J τους έκανε ban έναν-έναν, o Rusev πήγε να επιτεθεί στον Jericho αλλά ο Reigns άδραξε την ευκαιρία και επικράτησε του Bulgarian Brute με Superman Punch και Spear.


Backstage, o Jericho συνάντησε την Stephanie McMahon οποία τον "έκραξε" επειδή κανόνισε από μόνος του τον αγώνα και έκανε αλλαγές στο Highlight Reel που θα οδηγήσουν στο ο Brock Lesnar να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Παρόλα αυτά είπε πως έκανε το καλύτερο για την εταιρεία.

Brie Bella vs Natalya


Καινούρια παρέα φαίνεται πως βρήκε η Natalya...την Paige, που βρισκόταν στην γωνία της για να την εμψυχώσει. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία η Naty υπέταξε την αντίπαλο της με το Sharpshooter.


The Wyatt Family vs The Dudley Boyz & Ryback

Intimidated έγινε ακόμη και ο Big Guy απέναντι στον Braun Strowman την ώρα που ο Bray Wyatt του επιτέθηκε πισώπλατα. Την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Luke Harper με Super Kick που οδηγήθηκε σε Disqus Clothesline.


Big Show vs Heath Slater

Απλά ο World's Largest Athlete έκανε το WMD σε όλους τους Social Outcast.


Εμφανίστηκαν οι Vince & Stephanie McMahon με έναν κλήρο για να μας δείξουν ποιος θα είναι το number 1 entry στο Royal Rumble. O Vince τράβηξε τρείς φορές τον κλήρο και τις τρείς φορές ήταν το όνομα του Roman Reigns.


Becky Lynch vs Tamina

H Charlote και ο Ric Flair βρισκόντουσαν στο commentary. Με έξυπνο τρόπο μπόρεσε η Lass Kicker να επιβληθεί της μεγαλόσωμης αντίπαλο της με το Disarmer. Μετά το match η Lynch ζήτησε match για το Divas Championship στο Royal Rumble, η Charlote αρνήθηκε αλλά ο Nature Boy της εκπλήρωσε την επιθυμία.


Dean Ambrose & Kalisto vs Sheamus & Alberto Del Rio

Ο Kevin Owens βρισκόταν στο commentary. Μεγάλο αγώνα έδωσαν οι face αλλά οι πιο έμπειρη ομάδα των League of Nations τους κατατρόπωσε, o Kalisto προσπάθησε να κάνει το Salida Del Sol στον Sheamus αλλά Great White με έξυπνο counter χτύπησε τον μασκοφόρο με Brogue Kick για την νίκη.


Backstage, oι New Day επίσημα ντυμμένοι έκαναν την κηδεία του τρομπονιού και στήριξαν τον συνετριμένο Xavier Woods.

Big E. vs Jey Uso

Ενώ ο Uso είχε τον μεγαλύτερο έλεγχο του αγώνα ένα distraction από τον Xavier Woods ηταν αρκετό για να γνωρίσει την ήττα με το Big Ending.


Neville, Titus O'Nei, R-Truth & Mark Henry vs The Cosmic Wasteland & Tyler Breeze

Χωρίς πολλά πολλά οι face αδέσπωτοι superstars πήραν την νίκη με τον Νeville να εκτελεί το Red Arrow στον Prince Pretty.


Εμφανίστηκε ο Chris Jericho για το Highlight Reel αι είπε πως τα τρία φαβορί του Royal Rumble θα είναι στο ring μαζί, αυτός, ο Roman Reigns και ο Brock Lesnar. Εμφανίστηκε ο Paul Heyman και είπε πως ο Brock Lesnar δεν ενδιαφέρεται για τον Jericho αλλά για τον Roman Reigns, o Y2J είπε στον Heyman ότι προσσέγγισε την Stephanie McMahon ώστε να πάει κατευθείαν στην Wrestlemania o Brock Lesnar επειδή φοβάται τις πιθανότητες στο Rumble. Eπίσης ρώτησει για το τι θα γίνει όταν πετάξει τον Lesnar από το Rumble και φύγει για έβδομη φορά World Champion. Εμφανίστηκε ο Brock Lesnar και κατευθείαν ο Roman Reigns και έκανε Spear στον Beast Incarnate, μπήκαν οι League of Nations και επιτέθηκαν στον Reigns μέχρι που σηκώθηκε ο Lesnar και τους πέταξε από το ring πριν δεχτεί ξανά spear από τον Reigns. Έπαιξε το cryptic message και η Wyatt Family εμφανίστηκε στο ring και κατέστρεψε τους Reigns & Lesnar με κερασάκι στην τούρτα το Sister Abigail στον Next Big Thing.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-11816/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη