The Social Outcast, η νέα ομάδα που ήρθε για να.. τραβήξει την ευκαιρία από τα μαλλιά!

Όπως είδαμε στο πρόσφατο επεισόδιο του Raw, ο Heath Slater πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Dolph Ziggler, και ανακοίνωσε την παρουσία του στο Royal Rumble Match, μαζί με την νέα του ομάδα ονόματι "Social Outcast".

Η ομάδα των Heath Slater, Curtis Axel, Bo Dallas, και Adam Rose έκανε το ντεμπούτο στο πρόσφατο επεισόδιο του Monday Night Raw, στις 04/01/2016 με μια σπουδαία νίκη απέναντι στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, Dolph Ziggler. Οι Social Outcast αποτελείτε από άτομα τα οποία εδώ και περίπου 3 χρόνια ψάχνουν μια ευκαιρία την οποία θα την τραβήξουν από τα μαλλιά για να αποδείξουν τι αξίζουν, ο Heath Slater έκανε ένα Promo και τόνισε πως το 2016 θα είναι η χρονιά του αφού θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το 2014 αλλά και το 2015.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ο,τι το WWE σκοπεύει να τους δώσει μια προώθηση, αλλά αυτό θα γίνει ανάλογα με το πόσο καλά πουλάνε τον ρόλο τους στο ρινγκ. Ο Big E ο οποίος εργάζεται με τους New Day βρίσκεται σε επαφές με τον "One Man Rock Band" και του δίνει οδηγίες πως να προσανατολιστεί στο κλίμα του κοινού, για να γίνει περισσότερο ενδιαφέρον τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του. Τέλος, υπάρχουν συζητήσεις για απομάκρυνση του Adam Rose από την φατρία με αντάλλαγμα την προσθήκη του Damien Sandow.


Νεότερη Παλαιότερη