SMACKDOWN 21/01/2016: Μονόδρομος το... Follow the Buzzards!



Το απόλυτο momentum έχει συγκεντρώσει η Wyatt Family για το Royal Rumble, με ψηλά το κεφάλι και στο Rumble οι Usos, ακόμη μια ήττα για Stardust, έτοιμοι για τον χαμό οι Ambrose & Owens.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Τo show άνοιξε ο Chris Jericho και είπε πως σε 3 μέρες θα διεξαχθεί το πιο σημαντικό Royal Rumble match στην ιστορία του WWE, είπε πως κάθε φορά που επιστρέφει στο WWE συμβαίνουν μεγάλα πράγματα όπως το Highlight Reel του προηγούμενου RAW με τα τρία μεγάλα φαβορί να βρίσκονται στο ίδιο ring την ίδια στιγμή. Είπε πως ο Reigns μπορεί να είναι ο πρωταθλητής, ο Brock Lesnar μπορεί να είναι ο Beast Incarnate αλλά αυτός είναι ο savior του WWE και θα κερδίσει το Royal Rumble την Κυριακή. Τον διέκοψαν οι New Day και τον αποκάλεσαν "δολοφόνο" μετά από αυτο που έκανε στο τρομπόνι το οποίο ακόμα θρηνούν. Ο Xavier Woods είπε πως ο Y2J είναι ψυχρός, πως δεν έδειξε καθόλου συμπόνια και πως υπάρχει αποδεικτικό βίντεο πως έσπασε το τρομπόνι, τέλος του ζήτησε να κατεβάσει το κεφάλι σε σιγή ενός λεπτού για το τρομπόνι. Ο Υ2J τους έκανε το γνωστό αστείο "Rooty, Tooty, Booty" και τους είπς πως θα τα έβαζε μαζί τους αν δεν είχαν match με τους Usos και τον Dolph Ziggler.


The New Day vs The Usos & Dolph Ziggler

Νίκη αυτοπεποίθησης πήραν οι Usos μαζί με τον Show-Off που είχε βαφτεί σαν τους partners του, με το full momentum οι νικητές πάνε στο Royal Rumble για το Tag Team Championship. Η νίκη ήρθε με τριπλό Super Kick στο σαγόνι του Xavier Woods.


Becky Lynch vs Alicia Fox


Στο commentary βρισκόντουσαν οι Charlotte & Ric Flair. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κατάφερε η Lass Kicker να υποτάξει την αντίπαλο της με το Disarmer.


O Miz καλωσόρισε τον κόσμο στο MizTV και είπε πως στο Royal Rumble οι Dean Ambrose & Kevin Owens θα αναμετρηθούν σε Last Man Standing Match για το Intercontinental Championship. O Moneymaker εξήγησε τους κανονισμούς του αγώνα αλλά τον διέκοψε ο Lunatic Fringe και αναφέρθηκε στο τι θα κάνει στον Owens την Κυριακή και πως θα λήξει το feud εκεί που άρχησε, στο announce table. Εμφανίστηκε ο Kevin Owens και είπε πως μπορεί ο Ambrose να είναι παλαβός αλλά εκείνος είναι εθισμένος από το Intercontinental Championship και πως αυτό θα τον βοηθήσει να πάρει τον τίτλο του πίσω και να αφήσει τον Ambrose αναίσθητο. Ο Ambrose δέχτηκε επίθεση από τον Miz και φώναξε τον Pricefighter στο ring, ο Owens έκανε Pop-Up Powerbomb στον Miz, δοκίμασε και στον Ambrose αλλά ο δεύτερος έκανε counter και ο Owens υποχώρησε. Κλείνοντας το segment, ο Ambrose έκανε Dirty Deeds στον Miz και μέτρησε μέχρι το 10.


Ryback vs Bray Wyatt

Όλα τα μέλη της Wyatt Family ήταν στο ringside. Όταν ο Ryback πήγε για το Shellshock ο Harper έκανε distract τον διαιτητή έτσι ώστε ο Rowan να βοηθήσει τον Bray να ξεφύγει από τον Big Guy , ο Ryback βρέθηκε στο ringside και κατευθείαν πάνω στα steel steps από τον Black Sheep, την νίκη πήρε o Eater of Worlds με Sister Abigail.


Stardust vs Titus O'Neil

Για άλλη μια φορά ο Stardust γνώρισε την ήττα στα χέρια του Titus O'Neil με το Clash of the Titus, φαίνεται πως ο Cody Rhodes χρειάζεται πάλι αλλαγές στον χαρακτήρα του.


Backstage, η Renee Young ρώτησε τον Kalisto αν είναι προετοιμασμένος για το μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας του την Κυριακή, ο Kalisto είπε πως ο Alberto Del Rio είναι ψηλά στο Μεξικό σαν τους Mil Mascaras, Rey Mysterio, Eddie Guerrero, είπε πως είναι ο Δαβιδ σε σχεδόν όλη του την ζωή και έχει συνηθίσει να πολεμάει τους Γολιάθ. Κλείνοντας είπε πως την Κυριακή δεν θα είναι διαφορετικά γιατί θα κερδίσει τον Alberto Del Rio για να γίνει ξανά United States Champion. Εμφανίστηκαν οι League of Nations με τον Alberto Del Rio να λέει πως όλες του η ήττες ήταν φιάσκο, εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη της φατρίας επιτέθηκαν στον Kalisto και ο Sheamus τον άφησε αναίσθητο με το Brogue Kick.

Roman Reigns vs The League of Nations


Όπως προβλέπονται αυτοί οι αγώνες φυσικά και δεν υπήρχε καθαρό αποτέλεσμα με τον Roman Reigns να κερδίζει απο Disqualification. Mετά το match ο Rusev πήγε να "κλειδώσει" τον Reigns στο Accolade αλλά εμφανίστηκαν οι Usos για να υπερασπιστούν τον ξάδερφο τους, ο Reigns έκανε Superman Punch στον Rusev και Spear στον Sheamus. Ακολούθησε το Cryptic Message της Wyatt Family και τα γενειοφόρα θηρία κατατρόπωσαν τον Roman Reigns κλείνοντας το επεισόδιο.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-12116/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη