SMACKDOWN 07/01/2016: Χαμός στο Άσυλο...


Στο πρώτο επεισόδιο του SmackDown για τη νέα χρονιά, είδαμε δύο Title Matches, τον Kalisto να παίρνει μια σπουδαία νίκη, τον John Cena να εμφανίζεται σε "μπλε" σόου μετά από καιρό, και ένα υπέροχο Main Event με τραπέζια να θρυμματίζονται.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Alberto Del Rio vs. Kalisto

Το πρώτο επεισόδιο του SmackDown για το 2016, άνοιξε ο John Cena ο οποίος μετά από μια λεκτική διαμάχη με τον Alberto Del Rio, του έδωσε έναν αγώνα με τον Kalisto. Το ματς δεν ήταν για το United States Championship, ωστόσο μετά από μια βίαιη μάχη ο μασκοφόρος παλαιστής κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη χάρις ένα έξυπνο Roll-Up, στη συνέχεια αποχώρησε από την αρένα αφού πρώτα πανηγυρίσει με τον John Cena και το υπόλοιπο κοινό.



MizTV

Στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο πλέον MizTV, ο Miz διακόπηκε από τους New Day οι οποίοι εισήλθαν στο ρινγκ με απώτερο σκοπό να διαμαρτυρηθούν ο,τι δεν είναι "Rooty Booty Tooty" όπου τους ονόμασε ο Chris Jericho την προηγούμενη εβδομάδα στο Raw, έπειτα στο ρινγκ μαζί με τους Tag Team Champions ακολούθησαν και οι Dolph Ziggler, Goldust, Neville, και R-Truth ο οποίος μίλησε για το Open Challenge του Alberto Del Rio, ο "Awesome One" του θύμισε πως δεν είναι η στιγμή για το Open Challenge, έτσι οι Faces επιτέθηκαν στους Heels με τον Xavier Woods να μένει μόνος του, ο Neville χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τον εξουδετέρωσε με ένα δυνατό Kick.



R-Truth, Dolph Ziggler, Neville & Goldust vs. The Miz & The New Day

Στην συνέχεια οδηγηθήκαμε σ' ένα Tag Team Match με τους Babyfaces να παίρνουν νίκη χάρις το Superkick του Ziggler στον Miz, έπειτα ακολούθησε μια επίθεση του "Show Off" στους R-Truth και Goldust, αφού τους τόνισε πως στο Royal Rumble ο κάθε ένας θα παλεύει για τον εαυτό του δίχως καμία υποστήριξη.



Divas Championship Match
Charlotte (c) vs. Becky Lynch

Η Charlotte κατάφερε να διατηρήσει ακόμη μια φορά τον γυναικείο τίτλο γύρω από την μέση της, χάρις την βοήθεια του πατέρα της, η κόρη του Ric Flair χρησιμοποίησε βρώμικο Roll-Up αφού τα πόδια της έκαναν επαφή στα σχοινιά, το οποίο είναι παράνομο.



Intercontinental Championship Match
Dean Ambrose (c) vs. Kevin Owens

Στο δεύτερο αγώνα με τίτλο υπό διεκδίκηση και Main Event της βραδιάς, οι Dean Ambrose και Kevin Owens έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγάλουν ένα τρομερό αγώνα, το ματς έληξε με Double Countout διότι οι δύο Superstars μετέτρεψαν τον αγώνα σε ένα βίαιο Brawl. Η βραδιά έκλεισε με τους "Lunatic Fringe" και "KO" να θρυμματίζουν τα σώματα τους επάνω στα ξύλινα τραπέζια, στην σκηνή εισόδου του σταδίου.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη