RAW 26/01/2016: Κομμένα τα αστεία στο Fastlane...


Το ντεμπούτο του στο RAW πραγματοποίησε ο AJ Styles, νίκες αισιοδοξίας για Bray Wyatt, Kevin Owens και Kalisto, ανακοινώθηκε το Main Event του Fastlane, επέστρεψε ο Rock.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκαν οι Vince & Stephanie McMahon και πανηγύρισαν για την νίκη του Triple H, αφού χλεύασαν τον Roman Reigns για την ήττα του και επειδή τον έσπασαν στα δύο η Steph παρουσίασε τον Game ο οποίος έκανε την είσοδο του με το WWE World Heavyweight Championship πάνω από το κουστούμι του. Ο Cerebral Αssassin είπε πως ο Roman Reigns θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος αθλητής που έχει δει στην ζωή του αλλά τελικά δεν είναι για τους λόγους ότι έχει έλλειψη σεβασμού και παραείναι εγωιστής. O Game συμπλήρωσε πως δεν χρειαζόταν να γίνει πρωταθλητής αλλά το ήθελε, το ήθελε γιατί ο Reigns δεν άξιζε να είναι WWE World Heavyweight Champion, είπε πως μέχρι όλοι στα αποδυτήρια μάθουν να σέβονται θα είναι ο Champion και δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα για αυτό. Κλείνοντας το segment η Steph είπε πως μετά το Main Event θα ανακοινώσει το Main Event του Fastlane.


 Backstage, η JoJo ζήτησε την γνώμη του Roman Reigns για αυτά που είπε προηγουμένως η Authority και εκείνος απάντησε ότι βρίσκεται ακόμα εδώ και δεν πρόκειται να φύγει αν δεν ακούσει το Main Event.

Kevin Owens vs Dolph Ziggler

Νίκη αυτοπεποίθησης πέτυχε ο Kevin Owens κόντρα στον Show-Off παρά την κατάσταση του από το Last Man Standing match, ένα Pop-Up Powerbomb ήταν αρκετό.


Εμφανίστηκαν οι Social Outcasts και προκάλεσαν τον Flo Rida που βρισκόταν στο κοινό σε Rap Battle με τον "Bo-Rida". O Flo Rida αφού τα έχωσε στον Dallas φώναξε τους Dudleyz.

The Dudley Boyz vs Curtis Axel & Bo Dallas

Οι υπόλοιποι Social Outcast και ο Flo Rida βρισκόντουσαν στο ringside αντίστοιχα. Παρά τα distraction των Slater & Rose οι Dudleyz κατάφεραν να πάρουν την νίκη με το 3D στον Curtis Axel.


Backstage, o Chris Jericho είπε στον AJ Styles πως είναι μια σημαντική ευκαιρία να τον μάθει ο κόσμος του WWE αν τα καταφέρει κόντρα στον έξι φορές World Champion.

AJ Styles vs Chris Jericho

Στο RAW Debut του ο Phenomenal One κατάφερε να κλέψει την νίκη από τον Y2J κάνοντας counter το leverage pin του Jericho. Μετά το match o Styles έδωσε το χέρι στον Y2J με τον δεύτερο να ανταποδίδει την χειραψία και να φεύγει από το ring.


Sasha Banks vs Becky Lynch

Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο αγώνας των δύο divas μιας και εμφανίστηκε η Charlotte και επιτέθηκε και στις δύο, η Divas Champion πανηγύρισε με τον τίτλο πάνω από τις αντιπάλους της δίνοντας τους ένα μήνυμα.


Backstage, o Goldust έκανε πρόταση στον R-Truth να γίνει ο tag team partner του αλλά ο "συνοικιακός γύφτος" κατάλαβε λάθος και έφυγε φοβισμένος.

Kane vs Bray Wyatt


Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Eater of Worlds με την βοήθεια της Wyatt Family. Μετά το match ο Big Red Monster υπέφερε στα χέρια του Black Sheep και δέχτηκε διπλό Chokeslam από τους Harper & Rowan.


Αποκαλυπτικέ πως ο superstar που θα εμφανιστεί θα είναι ο The Rock ο οποίος έκανε πλάκα σε όλα τα παρασκήνια. Αργότερα ο Rock έκανε την είσοδο του στην αρένα και μίλησε για την Wrestlemania, τον διέκοψαν οι New Day και ο Kofi Kingston τον ρώτησε που είναι το championship του επειδή τον φωνάζουν People's Champ. Ο Great One χλεύασε τους New Day και φώναξε τους Usos στην αρένα, οι Usos εμφανίστηκαν και επιτέθηκαν στους New Day και τους έβαλαν στο ring ώστε να τους περιποιηθεί ο Rock.


Paige & Natalya vs Brie Bella & Alicia Fox

Xωρίς ιδιαίτερη δυσκολία η Paige πήρε την νίκη απo την Brie Bella με το RamPaige.


Kalisto vs The Miz

Συνεχίζει α βρίσκεται σε losing streak o Moneymaker αυτή την φορά χάνοντας από τον μασκοφόρο πρωταθλητή, ο Kalisto έκανε counter το Skull Crushing Finale σε Salida Del Sol για την νίκη.


Dean Ambrose & Roman Reigns vs Rusev & Sheamus

Οι υπόλοιποι League of Nations βρισκόντουσαν στον ringside. Με λίγη δυσκολία αλλά κατάφεραν να επιβληθούν των αντιπάλων τους οι brothers με τον Roman Reigns να δίνει την νίκη στην ομάδα του με Spear στον Sheamus. Μετά το match οι νικητές πέρασαν τον Rusev με Powerbomb από το announce table και αφού πανηγύριζαν εμφανίστηκε η Stephanie McMahon και ανακοίνωσε πως στο Fastlane θα αναμετρηθούν οι Dean Ambrose, Roman Reigns & Brock Lesnar σε Triple Threat match με τον νικητή να πηγαίνει στην Wrestlemania κόντρα στον Triple H.


Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-12516/


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη