RAW 30/11/2015: League of Nations κύριοι...


Απόλυτη επικράτηση ο Sheamus που δημιούργησε το δικό του stable, μεγάλη επιστροφή από εποχές ECW, δεν τα κατάφερε σε 5 λεπτά ο Roman Reigns, προχωράνε τα σενάρια και τα rivalries εν όψει TLC.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκαν οι New Day με τον Big E να λέει πως η καινούρια μέρα ήρθε όταν ο Sheamus έγινε ο νέος WWE World Heavyweight Champion, οι Tag Team Champions παρουσίασαν στον κόσμο τον Celtic Warrior. Ο Sheamus εμφανίστηκε με κουστούμι και γραβάτα, ευχαρίστησε τους New Day για την θερμή τους παρουσίαση, την Authority που του δίδαξε πως να αδράζει την ευκαιρία και πάνω από όλα ευχαρίστησε τον Roman Reigns διότι χωρίς αυτόν δεν θα είχε γίνει τίποτα απο αυτά. Οι heel χλεύασαν τον Reigns σχετικά με τα 5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα που κράτησε το reign του, καθώς ο Celtic Warrior πανηγύριζε του επιτέθηκε ο Roman Reigns και του πήρε τον τίτλο και έφυγε.


Backstage, o Roman Reigns είναι με τους Usos και τον Dean Ambrose και γελάνε με αυτό που έγινε. Εμφανίστηκαν οι Triple H & Stephanie McMahon και ζήτησαν πίσω τον τίτλο, επίσης είπαν πως ο Sheamus θα αντιμετωπίσει τον Reigns με τον τίτλο on the line σε ένα match των 5 λεπτών και 15 δευτερολέπτων.

Dolph Ziggler vs Tyler Breeze

Ο Show-Off κατάφερε να ισοφαρίσει μετά την ήττα του στο Survivor Series από τον Breeze, o Prince Pretty πήγε για το Killswitch αλλά ο Ziggler έκανε ένα έξυπνο counter που κατέληξε σε Super Kick από το πουθενά για την νίκη.


Ο Miz εμφανίστηκε στο ring για το Miz TV με καλεσμένο τον Rusev, ο Bulgarian Brute είπε πως το μόνο άτομο που νοιάστηκε για αυτόν όσο ήταν τραυματίας ήταν η Lana. H Ravishing Russian έκανε την είσοδο της και είπε πως ο αρραβώνας τους ήταν η ομορφότερη μέρα της ζωής της. O Moneymaker είπε πως και οι δύο τους είχαν προχωρήσει με άλλους ανθρώπους αλλά η Lana είπε πως η αγάπη της με τον Rusev κέρδισε τα πάντα και έχουν συγχωρέσει ο ένας τον άλλον. O Ryback μπήκε στην αρένα και είπε να κόψουν τις αηδίες και να παλέψουν.

Ryback vs Rusev

Ακόμη δεν επέστρεψε άρχισε τα ίδια η Lana, όταν ο Ryback πέταξε τον Rusev στα steel steps η Lana ήταν πολύ κοντά και χτύπησε, ο Bulgarian Brute είδε πως χτύπησε η αγαπημένη του και την πήρε αγκαλιά και έφυγαν. Νικητής ο Big Guy από Count-Out.


Backstage, o Triple H είπε στον Dean Ambrose πως δεν θα αντιμετωπίσει τον Kevin Owens για τον Intercontinental Championship στο TLC αν χάσει ο Roman Reigns κόντρα στον Sheamus. 

Εμφανίστηκαν οι Dudley Boyz με τέσσερα τραπέζια με τα ονόματα της Wyatt Family πάνω τους, είπαν πως η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δύσκολη για αυτούς αλλά έχουν μάθει να πολεμάνε, προσκάλεσαν τους Wyatts στην αρένα. Εμφανίστηκε η Wyatt Family με τον Bray Wyatt να στέλνει τους Harper, Strowman, Rowan προς το ring. Οι Dudleys είπαν πως έχουν την δικιά τους οικογένεια καθώς έπαιξε το theme του Tommy Dreamer και ο θρυλικός ECW Original εμφανίστηκε μέσα από τον κόσμο με τον σκουπιδοτενεκέ γεμάτο όπλα, οι πρώην superstars του ECW επιτέθηκαν στους Wyatts με τα singapore canes.


The Wyatt Family vs Dudley Boyz & Tommy Dreamer

Εκτός ελέγχου κατέληξε το match με όλους τους superstars να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στο ring και να επικρατεί ένα χάος, ο διαιτητής τελείωσε το match (No Contest) και τα μέλη της Wyatt Family συνέχισαν να επιτίθενται στους ECW Alumni, o Bray Wyatt ανέβηκε στο apron και ο Bubba Ray τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο Eater of Worlds να περάσει μέσα από ένα τραπέζι που βρισκόταν στο ringside, τα γενειοφόρα θηρία έτρεξαν στον αρχηγό τους και οι Dudleys με τον θρυλικό Dreamer ξέφυγαν. Πάμε για tables match στο TLC.


Goldust vs Alberto Del Rio

Πριν το match κλασσικά έγινε promo σχετικά με την Mexamerica. Δεν δυσκολεύτηκε ο Del Rio να περάσει το εμπόδιο του Bizzare One με το Double Foot Stomp από Tree of Woe. Mετά το match o Mexamerican έκανε Cross Armbreaker στον Goldust με αποτέλεσμα να τρεξει ο Jack Swagger στην αρένα, ο Del Rio υποχώρησε.

1st Contender's Match
The Usos vs Lucha Dragons

Δεν πρόλαβε να τελειώσει το match και να καθοριστούν οι 1st Conterders για το Tag Team Championship αφού οι Νew Day επιτέθηκαν και στις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να τελειώσει σε Double Disqualification το match. Μετά ο Xavier Woods πήρε το μικρόφωνο και είπε πως αυτό σημαίνει πως δεν θα αντιμετωπίσουν κανέναν στο TLC για τους τίτλους τους.

 
Backstage, οι Usos & Lucha Dragons είπαν στην Stephanie McMahon να γίνει Triple Threat το match στο TLC για το Tag Team Championship, η Steph συμφώνησε αλλά είπε πως οι Usos δεν θα συμμετάσχουν αν χάσει ο Roman Reigns από τον Sheamus απόψε.

 Sasha Banks vs Brie Bella

Με την βοήθεια των Naomi & Tamina Snuka που επιτέθηκαν στην Alicia Fox προκαλώντας το distracton κέρδισε η Boss την Brie Bella με το Bank Statement.

 
WWE World Heavyweight Championship 5:15 Beat the Clock
Sheamus (c) vs Roman Reigns

Λιγότερο από 1 λεπτό είχε ο Reigns για να χτυπήσει τον Sheamus με το Spear όταν του επιτέθηκε ο Rusev και ταυτόχρονα οι Alberto Del Rio και King Barrett έβγαλαν τον Celtic Warrior από το ring, ο διαιτητής κύρηξε νικητή τον Reigns από Disqualification. O Sheamus σύστησε την συμμαχία του με τους φίλους του ως League of Nations, οι πολυεθνικοί superstars ετοιμάστηκαν να επιτεθούν στον Reigns αλλά οι Usos & Dean Ambrose ήρθαν να βοηθήσουν. Ανακοινώθηκε πως στο Main Event οι Reigns, Ambrose & Usos θα αντιμετωπίσουν τους League of Nations.


Charlotte vs Becky Lynch

Στο ringside βρισκόταν ο Ric Flair. Χωρίς να βλάψει ιδιαίτερα την φίλη της νικήτρια βγήκε η Charlotte με την βοήθεια του πατέρα της που απέσπασε την προσοχή της Lynch για να κλέψει την νίκη με Roll-Up.


Backstage, η Becky Lynch απαίτησε να μάθει γιατί η Charlotte "έκλεψε" την νίκη, η NXT Women's Champion είπε πως ήταν απλά στρατηγική και πως δεν βρίσκονται πια στο NXT.

Roman Reigns, Dean Ambrose & The Usos vs The League of Nations

Πριν το match εμφανίστηκαν οι New Day και είπαν πως δέχονται να γίνουν μέλη της League of Nations για απόψε και έτσι το match έγινε 7 vs 4.  Μετά από ένα χαοτικό και άνισο match ο Sheamus έδωσε την νίκη στην ομάδα του μετά από Brogue Kick στον Ambrose. Μετά το match ο Celtic Warrior έκανε Brogue Kick και στον Roman Reigns. Οι heel πανηγύρισαν όλοι μαζί τον θρίαμβο τους.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-113015/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη