Ο Jack Swagger επαινεί τον Alberto Del Rio.

Ο νούμερο ένα διεκδικητής για το United States Championship, Jack Swagger έδωσε συνέντευξη πριν λίγες μέρες σε γνωστό αμερικανικό site, όπου αναφέρθηκε για την επιστροφή του και πάλι στα ρινγκ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει μερικά λόγια για τον Alberto Del Rio.

Η συνέντευξη ξεκίνησε, ο καθαρός Αμερικάνος τόνισε μερικά λόγια για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, και την συμμετοχή του για τον δρόμο της WrestleMania:

"Νιώθω ενθουσιασμένος, όταν ο χαρακτήρας μου εμφανίζεται στα εβδομαδιαία επεισόδια είναι καλό, αλλά μερικές φορές κάνω ένα διάλυμα για να επιστρέψω φρέσκος και ανανεωμένος. Έτσι όταν επιστρέφεις νιώθεις ενθουσιασμένος! Ελπίζω να μου ετοιμάσουν καλά πράγματα για την συνέχεια, να φτάσει το Storyline έως το Royal Rumble ή την WrestleMania. Είναι πολύ διασκεδαστικό να επιστρέφω σε τέτοια εποχή, διότι κάθε εβδομάδα, κάθε επεισόδιο, πλησιάζω όλο και πιο κοντά στον μεγάλο δρόμο, της WrestleMania".

Στην συνέχεια μίλησε με όμορφα λόγια για τον αντίπαλο του στο επικείμενο TLC Pay-Per-View, Alberto Del Rio, ενώ φάνηκε αισιόδοξος για το "Chairs Match" όπου θα έρθουν αντιμέτωποι:

"Ο Alberto Del Rio είναι τρομερός Superstar, ένα απίστευτο ταλέντο, σίγουρα έχει βελτιωθεί σε σχέση με την τελευταία φορά που τον είδαμε εδώ στο WWE, έχω παρατηρήσει μια μεγάλη και σημαντική διαφορά στον τρόπο που διαχειρίζεται τα Storylines και τις δύσκολες καταστάσεις. Όπως ξέρετε έχουμε έρθει στο παρελθόν αντιμέτωποι και γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε! Αυτή θα είναι μια δοκιμασία "τεστ" για εμένα, θέλω να δώσω έναν πετυχημένο αγώνα εναντίον του, και να ανεβάσω ακόμη περισσότερο το επίπεδο μου. Ανυπομονώ για το "Chairs Match" την Κυριακή στο TLC".


Νεότερη Παλαιότερη