CHRISTMAS MADNESS: HAPPY BIRTHDAY AND BRAWL


Την Κυριακή στην Stam "The Showman" Academy διεξάχθηκε με επιτυχία το τελευταίο show της R-Evolution για το 2015, Chrismas Madness με εκπληκτικό γιορτινό τελείωμα. Διαβάστε Παρακάτω.



Jeff the Reaper vs Cee Jay

Στο πρώτο match της βραδιάς ο Jeff the Reaper γνώρισε την ήττα από τον Cee Jay, o face-painted παλαιστής ξεσήκωσε όλους τους οπαδούς με το unique moveset του.


Big Bad Boss vs Azrael

O Azrael μπορεί να είχε το winning effort αλλά δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του θηριώδη 3B, o Boss πήρε την νίκη με pinfall μετά από ένα εκρηκτικό Chokeslam.


Drew Blake vs Josh Carpenter

Ο Josh Carpenter (που έκοψε τα σουβλάκια) αποδοκιμάστηκε όπως πάντα από τους θεατές και είχε τον κύριο έλεγχο του αγώνα την περισσότερη ώρα, ο Drew Blake έκλεψε την νίκη με Schoolboy Roll-Up αφήνοντας τον Carpenter να διαμαρτύρεται στον διαιτητή.


LumberJack Match
Apollo Nash vs Dale Oldboy

Στο Main Event είδαμε το χάος στο ring και ringside με τους Cee Jay, Jeff the Reaper, Azrael, Big Bad Boss, Josh Carpenter και Drew Blake να είναι οι Lumber Jacks, ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο και όλοι οι παλαιστές βρέθηκαν μέσα στο στο ring μέχρι που ο τραυματίας SWAT έτρεξε στην αρένα και αφού μοίρασε Stunner στους πάντες ανακοίνωσε πως το match μετατρέπεται σε 6-Man Tag.



Apollo Nash, Cee Jay & Azrael vs Jeff the Reaper, Dale Oldboy & Big Bad Boss

Τρομερός αγώνας και μεγάλη εμφάνιση και των 6 παλαιστών, το αποτέλεσμα όμως έκρινε ο ....Αη Βασίλης (Josh Carpenter) που επιτέθηκε στον Big Bad Boss με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο(!), το match δεν είχε φυσικά νικητή αλλά οι face τιμώρησαν τους heel. Μετά το match όλοι οι παλαιστές της R-Evolution μαζεύτηκαν στο ring και είπαν το τραγούδι των γενεθλίων στον εορταζόμενο SWAT και ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές.



Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν τόσο σκληρά κάνοντας αυτό που αγαπάνε για την δικιά μας ψυχαγωγία. Καλές γιορτές επομένως, έχουμε να δούμε πολλά από την R-Evolution με το νέο έτος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον επίσημο φωτογράφο της ομάδας για τις τρομερές φωτογραφίες που τράβηξε.


Ακολουθείστε την R-Evolution Puroresu Team
https://www.facebook.com/R-Evolution-Puroresu-Team-334448236756701/?fref=ts

Ο φωτογράφος της Ομάδας
https://www.facebook.com/dimitris.papadopoulos.60?fref=ts


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη