RAW 21/12/2015: SLAMMY A(WAR)DS!


Με επιτυχία διεξάχθηκαν τα Slammy Awards του 2015. Κύριες δυνάμεις Wyatt Family και League of Nations, ανάβουν τα αίματα ανάμεσα σε Reigns-Sheamus, Owens-Ziggler. Έτοιμοι για τίτλο οι Usos.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με την Stephanie McMahon να κάνει την είσοδο της στην αρένα και να καλωσορίζει τον κόσμο, στάθηκε στο ότι χαμογελάει επειδή απόψε είναι τα Slammy Awards και παραβλέπει το γεγονός ότι ο Roman Reigns επιτέθηκε στους Triple H και Vince McMahon. Εμφανίστηκε ο Reigns και η Steph τρελάθηκε και στρίγκλιζε να φύγει τώρα από το ring, o Reigns είπε πως ο κόσμος δεν θέλει να φύγει και πως κάνει σαν μικρό παιδί, η Steph συνέχισε να φωνάζει μέχρι που ο Reigns της γύρισε την πλάτη και έφυγε, κανονίστηκε The Usos vs New Day σε Handicap match και Sheamus vs Dean Ambrose σε Steel Cage.



Εμφανίστηκε ο Dolph Ziggler για να αποκαλύψει τον νικητή του Breakout Star of the Year award. Νικητής του award ήταν ο Neville ο οποίος εμφανίστηκε και ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε ότι θα το έπαιρνε. Εμφανίστηκε ο Kevin Owens και είπε πως αυτός έπρεπε να είχε κερδίσει το award γιατί κέρδισε τον John Cena στο ντεμπούτο του στο Main Roster. O Pricefighter αντάλλαξε κουβέντες με τον Show-off και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια μέχρι να τους χωρίσουν οι διαιτητές.


Bray Wyatt vs Demon Kane

Λίγο αφότου ξεκίνησε το match τα μέλη της Wyatt Family επιτέθηκαν στον Demon μέχρι που εμφανίστηκαν οι Dudley Boyz και ο Tommy Dreamer για να τον σώσουν, το match μετατράπηκε σε 8-man tag.

ECW Originals & Demon Kane vs The Wyatt Family


Δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα τα γενειοφόρα κτήνη να επιβληθούν για ακόμα μια φορά στα αποκαΐδια του ECW, με τον Luke Harper να δίνει την νίκη στην ομάδα του με Disqus Clothesline στον D-Von.


Εμφανίστηκε ο Santino Marella(!) για να αποκαλύψει τον νικητή του LOL Moment of the Year award που ήταν ο R-Truth όταν νόμιζε πως συμμετέχει στο Money in the Bank match. O R-Truth είπε στον Santino να του δώσει το award αλλά ο πρώτος το πήρε και έφυγε.


Εμφανίστηκε ο Paul Heyman για να αποκαλύψει τον νικητή του OMG Moment of the Year award που δεν ήταν κανένας άλλος από τον Kalisto που στο περασμένο TLC εκτέλεσε το Salida Del Sol από την κορυφή της σκάλας.


Dolph Ziggler vs Kevin Owens

Μεγάλη νίκη πήρε ο Kevin Owens υπέρ του Show-Off με Pop-Up Powerbomb. Μετά το match ανακοινώθηκε πως ο Dean Ambrose θα υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στους δύο παραπάνω σε Triple Threat match στο Smackdown.


Εμφανίστηκε η Stephanie McMahon για να παρουσιάσει τον Superstar of the Year που δεν ήταν άλλος από τον Seth Rollins. O Architect εμφανίστηκε με πατερίτσες και είπε πως ένα κομμάτι του ευχαριστεί τον κόσμο και πως το 2016 θα επιστρέψει να πάρει τον τίτλο που ποτέ δεν έχασε.


Alberto Del Rio vs Jack Swagger

Οι League of Nations ήταν στο ringside. Για δεύτερη φορά ο Καθαρόαιμος Αμερικάνος γνώρισε την ήττα από τον Del Rio με Double Foot Stomp από το Tree of Woe. Μετά το match o Sheamus κανε Brogue Kick στον Swagger.


Εμφανίστηκε ο Mark Henry για να παρουσιάσει τον νικητή του Hero in all of Us award. Το βραβείο πήγε στον John Cena αλλά ο Champ δεν ήταν στο στάδιο και έτσι το πήρε ο World's Strongest Man.


Για να παρουσιάσει το Surprise Return of the Year award εμφανίστηκε ο Bo Dallas ντυμμένος Αη Βασίλης και πήρε το award για τον Sting που ήταν αυτός που κέρδισε το award.


The New Day vs The Usos


Μεγάλη νίκη πέτυχαν και οι Usos κόντρα στους πρωτάθλητές σε handicap match, o Xavier Woods πήγε να κλέψει την νίκη από τον Jey Uso με Roll-Up αλλά τελικά ο Jey έκανε ανατροπή του cover και κατάφερε να πάρει την νίκη.


Πάλι γέλιο μέχρι δακρύων προσέφερε ο R-Truth που εμφανίστηκε για να παρουσιάσει την Diva of the Year, o "συνοικιακός γύφτος" είπε πως το βραβείο πάει στην Paige (η οποία εμφανίστηκε) και μετά είπε πως μπερδεύτηκε και το βραβείο πάει στην Nikki Bella. H Nikki εμφανίστηκε και είπε στην Paige πως αυτό το βραβείο πάει σε όλες τις γυναίκες και σε όσες Divas βρέθηκαν μαζί της στο ίδιο ring.


Neville vs Rusev

Στο ringside ήταν οι League of Nations. Μια γρήγορη κίνηση από τον Bulgarian Brute για να αποφύγει το Red Arrow ήταν αρκετή για να τιμωρίσει τον αντίπαλο του με Super Kick και μετά να τον υποτάξει στο Accolade. Μετά το match o Sheamus έκανε Brogue Kick στον Neville.


Ο Miz ήταν αυτός που παρουσίασε τον νικητή του This is Awesome Moment of the Year award, το βραβείο πήγε στους Rock & Ronda Rousey και το πήρε ο Miz εκ μέρος το Rock.


Becky Lunch vs Brie Bella


Καθαρή νίκη χωρίς Charlotte και Nature Boy αυτή την φορά για την Lass Kicker που υπέταξε την αντίπαλο της με το Disarmer.


Για το Match of the Year award εμφανίστηκε ο Ric Flair και έδωσε το βραβείο στον Paul Heyman για το Brock Lesnar vs Undertaker στο Hell in a Cell.


Backstage, oι League of Nations επιτέθηκαν στους Usos.

Steel Cage
Sheamus vs Dean Ambrose


Μπορεί να σκαρφάλωσαν και να μπήκαν στο κλουβί οι League of Nations αλλά ο Roman Reigns ήταν εκεί για τον Lunatic Fringe, o Ambrose σκαρφάλωσε το κλουβί και έπεσε μετά από Headbutt του Sheamus παίρνοντας έτσι την νίκη. Μετά το match o Reigns κανε Spear στον Celtic Warrior.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-the-slammy-awards-122115/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανάσακος
Νεότερη Παλαιότερη