Wyatt Family: Που θα σπείρουν τρόμο;

Η οικογένεια του Bray Wyatt μετά την αποτυχημένη προσπάθεια με τους Brothers of Destruction, κατάφερε να φύγει νικηφόρα από τους ECW Originals έπειτα από υπέρτατες προσπάθειες όπου άφησε ικανοποιημένο το WWE Universe.

Όπως είδαμε ο Bray Wyatt τους τελευταίους μήνες έχασε αρκετό έδαφος από τα πόδια του, διότι είχε ένα σερί με ήττες οι οποίες τον επιβάρυναν αρκετά. Μετά από προσπάθειες κατάφερε να βρει και πάλι τον εαυτό του αφού έδειξε ικανός για όλα μαζί με τα αδέρφια του, πλέον η Wyatt Family σύμφωνα με τα λόγια του "New Face of Fear" πάντα, θα κυνηγήσει κάτι διαφορετικό, το οποίο είναι αντικοινωνικό, ενώ όλοι θα πρέπει να κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.

Όπως αναφέρουν πηγές από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, η ομάδα των Braun Strowman, Luke Harper, Erick Rowan, και Bray Wyatt θα παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό στο κοινό, όπου θα κάνει την ομάδα δυνατότερη και περισσότερο ισχυρή για το μέλλον. Φήμες φέρνουν την οικογένεια να έρχεται αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη δύναμη στο WWE, ενώ τις τελευταίες ώρες ακούστηκε αρκετά το ενδεχόμενο οι Wyatt Family να αναλάβουν την εταιρία, να είναι ίσως η νέα.. Authority.

Φυσικά όλα αυτά θα γίνουν μόνο εάν το WWE τους προτιμήσει, τους δώσει αξία και τους αφήσει να δώσουν το δικό τους θέαμα με την δική τους ιδέα. Ο Bray Wyatt είναι γνωστός σε όλους μας με τα πανέμορφα του Promos τα οποία μπορούν να προωθήσουν την φαμίλια, ενώ οι Erick Rowan & Brau Strowman μπορούν να πάρουν μια ώθηση ως τα νέα πρόσωπα της καταστροφής, αντίστοιχα ο Luke Harper ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Bray, μπορεί να αναλάβει κάποιο μεγάλο ρόλο σε αυτή την σημαντική αλλαγή όπου ετοιμάζει η εταιρία του Κονέκτικατ, μείνετε μαζί μας για περισσότερα.


Νεότερη Παλαιότερη