SURVIVOR SERIES 2015: ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ



Με απόλυτη ασφάλεια χωρίς τρομοκρατικές επιθέσεις διεξάχθηκε το πολυαναμενόμενο Survivor Series. Τα δύο "αδέρφια" στον τελικό του tournament, δύο traditional elimination tag team matches, εκδίκηση για Brothers of Destruction, νέος πουλημένος στην Authority.

Traditional Elimination Tag Team Match
The Miz, Bo Dallas & The Cosmic Wasteland vs The Dudley Boyz, Neville, Titus O'Neil & Goldust

Την επιστροφή του στην ενεργό δράση έκανε ο Bizzare Οne μετά από αρκετούς μήνες. Δυνατό το kick-off match για να μας βάλει στο κλίμα του Survivor Series, οι face της υπόθεσης κατάφεραν να συνθλίψουν τα "κακά" παιδιά χωρίς κάποιος από αυτούς να γίνει eliminated. O Bubba Ray έκανε eliminate τον Konnor. O Goldust έκανε eliminate τον Miz με Roll-Up. O Titus O'Neil έκανε eliminate τον Bo Dallas με Clash of the Titus. Οι Dudleyz έκαναν eliminate τον Stardust με 3D. 


WWE World Heavyweight Championship Semi-Finals
Alberto Del Rio vs Roman Reigns

Φυσικά και τίποτα δεν θα σταματούσε τον Roman Reigns από το να περάσει στον τελικό του tournament, παρά την προσπάθεια του Mexamerican ο Reigns επιβλήθηκε του αντιπάλου του με Spear.



WWE World Heavyweight Championship Semi-Finals
Kevin Owens vs Dean Ambrose

Αναμενόμενη νίκη πήρε ο Lunatic Fringe δείχνοντας σημαντικό resiliency για να αντιμετωπίσει τον "αδερφό" στον τελικό. Η νίκη προήλθε με counter κατευθείαν σε Dirty Deeds.


Traditional Elimination Tag Team Match
The New Day, Sheamus & King Barrett vs Lucha Dragons, The Usos & Ryback

Άλλο ένα επιτυχημένο elimination tag είδαμε φέτος, αυτή την φορά δεν βρισκόταν τίποτα on the line σε σχέση με πέρυσι. Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Ryback, Kalisto & Jey Uso που έμειναν sole survivors αφού οι Xavier Woods & Kofi Kingston παράτησαν τον Sheamus μόνο του μόλις έγινε eliminated ο Big E. O Sin Cara έκανε eliminate τον King Barrett με Swanton Bomb. O Sheamus έκανε eliminate τον Sin Cara με Brogue Kick. O Jey Uso έκανε eliminate τον Big E. O Ryback έκανε eliminate τον Sheamus.


Divas Championship
Charlotte (c) vs Paige


Επική matchαρα έδωσαν οι δύο κορυφαίες Divas με φυσικά νικήτρια και ακόμη πρωταθλήτρια να φεύγει η λυτρωμένη Charlotte που πήρε την νίκη με τι Natural Selection.


Tyler Breeze vs Dolph Ziggler

Τον θρίαμβο του έζησε ο Prince Pretty στο πρώτο του PPV match περνώντας από το εμπόδιο του Dolph Ziggler. O Ναρκισσος με κατατρόπωσε τον show-off με Killswitch από το πουθενά για την νίκη.


The Brothers of Destruction vs The Wyatt Family

Πριν το match ο Erick Rowan επιτέθηκε στους δαίμονες αλλά αφού δέχτηκε διπλό Chokeslam βγήκε εκτός δράσης. Μετά από απόφαση του Bray Wyatt, ο ίδιος και ο Luke Harper θα είναι η ομάδα για απόψε. Τρομερή η γιορτή των 25 χρόνων του Deadman με την εκδικητική νίκη υπέρ της ομάδας του Eater of Worlds. Απίστευτα highlights το stare-down των τεσσάρων superstar και το διπλό Chokeslam στον Black Sheep μέσα από το τραπέζι των εκφωνητών.


WWE World Heavyweight Championship
Dean Ambrose vs Roman Reigns

Χωρίς πολλά πολλά συγκρούστηκαν οι δύο "πεινασμένοι" top superstars με νικητή κανέναν άλλον από τον...Roman Reigns που με δεύτερο Spear σφράγισε την μοίρα του και κατάκτησε τον πολύτιμοτερο τίτλο στην εταιρεία. Μετά το match ακολούθησε celebration και είσοδος του Triple H για συγχαρητήρια, όταν ο Game έδωσε το χέρι στον Reigns προτείνοντας συνεργασία, ο τελευταίος τον τιμώρησε με Spear, αυτό ήταν αρκετό για να εμφανιστεί από το πουθενά ο Sheamus και να χτυπήσει τον Reigns με Brogue Kick, πραγματοποίησε το cash-in της βαλίτσας και εκθρώνησε τον Roman Reigns μέσα σε δύο λεπτά. Ο Celtic Warrior έδωσε τα χέρια με τον Triple H και έφυγαν μαζί πανηγυρίζοντας καθώς ο Reigns έκλαιγε στην μέση του ring. 




Δείτε ολόκληρο το PPV
http://watchwrestling.in/watch-wwe-survivor-series-2015-112215/


Για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη