SURVIVOR SERIES 2015: Το Review του Φαλακρού Γκουρού!

Ο 'Φαλακρός Γκουρού του Wrestling' Παναγιώτης Αθανασάκος γράφει την άποψη του για το χθέσινο Survivor Series. Διαβάστε Παρακάτω.

Ξεκινώντας με το kick-off, ωραία ιδέα το match για να ξεκινήσει το show, χάρηκα με την επιστροφή του Goldust μιας και είμαι μακροχρόνιος fan του, θεωρώ όμως πως το αποτέλεσμα είναι λάθος, δεν μπορεί οι Miz & Stardust που έχουν δεχτεί Ultra-θάψιμο να χάνουν 5-0 από τους Dudleyz που στην τελική δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν, filler θέση ο Νeville και η Ascension για πέταμα. Ότι ποιο προβλέψιμο μπορούσαμε να δούμε ήταν το Reigns vs Del Rio, το match είχε το potential να είναι κορυφαίο αλλά αυτό που παρακολούθησα ήταν μια βιαστική πατάτα, μπορούσαμε κάλλιστα να το δούμε στο RAW ή ακόμη και στο Smackdown. Ένα tint καλύτερο ήταν το Owens vs Ambrose με τον Ambrose να παίρνει δίκαια την νίκη, αν κέρδιζε ο Pricefighter ήξερα πως θα έβλεπα τον επόμενο WWE World Heavyweight Champion. Πέρυσι πεταγόμουν από την καρέκλα και με το παραμικρό maneuver στο Team Authority vs Team Cena, φέτος πήγα 3 φορές τουαλέτα (για εμετό), πέρα ότι οι participants ήταν ότι πιο προβλέψιμο μπορούσαν να μας δώσουν, πάλι πήραν μια ασήμαντη νίκη οι face. Το Divas match έκατσα να το δω αυτή την φορά μιας και είχα φάει πιο νωρίς, αυτό που έχω να πω είναι ότι το έχουν πάει αλλού με την Divas Revolution και πλέον αξίζει να βλέπεις τα PPV matches, έχει ακόμα ψωμί η Charlotte σαν Divas Champion. Σωστή η νίκη του Tyler Breeze στο πρώτο του PPV αλλά κόντρα σε λάθος αντίπαλο, πιστέψτε με ο Dolph Ziggler δεν θέλετε να είναι ο τύπος που θα βγάλει over ένα νέο ταλέντο, το οποίο ταλέντο ακόμα περιμένω να το δω, κίνηση ματ η αλλαγή του Common Beauty Shot με το θρυλικό Killswitch. Και φτάνουμε στο Wyatt Family vs BOD.... 1ο φάουλ αυτό το match έπρεπε να είναι 4 vs 4 Elimination Tag και οι τελικοί του Tournament ας γινόντουσαν στο Smackdown μπας και ανεβάσει κανένα τηλεοπτικό νούμερο, 2ο φάουλ...πάλι αδύναμος ο Erick Rowan? πάλι τα ίδια? 3ο φάουλ η δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε  PPV για τον Bray Wyatt που ο κακομοίρης είναι ότι ποιο ενδιαφέρον αυτή την στιγμή στο WWE, ήταν άραγε άλλη μια αλλαγή σκυτάλης από τον Deadman στον Eater of Worlds? O τελικός για τον τίτλο έπιβάλλεται να ξαναγίνει και με τους δύο superstar ξεκούραστους, αν και μου φάνηκε πως δεν είχαν την κατάλληλη χημεία στο ring οι Ambrose & Reigns, το WWE αποφάσισε να στείλει τον Reigns για ακόμα μια φορά στον πάτο δίνοντας του την ευκαιρία και τον τίτλο....τον οποίο κράτησε για 3 λεπτά? επιτέλους έγινε το πολυαναμενόμενο cash-in και ο Sheamus φαίνεται πως τα βρήκε με τον HHH, είμαι πολύ περίεργος να δω το RAW απόψε μιας και βρίσκω αυτό το "πάντρεμα" πολύ ενδιαφέρον.


Με λιγα λόγια...


Είχα πολύ ψηλά τον πήχη από το περσινό απίστευτο Survivor Series και είχα κάνει θεϊκό build-up στο μυαλό μου για το τι θα γίνει στο φετινό PPV, δεν είδα κάτι ούτε καν ισάξιο με το περσινό και πέρα από το "σωστικό" cash-in του Sheamus θεωρώ πως παρακολούθησα το χειρότερο PPV για το 2015.


BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PPV: 3/10.

Haters Gonna Hate
Νεότερη Παλαιότερη