SMACKDOWN 26/11/2015: Πάει γι' άλλα ο Ambrose...


Γεμάτο και ψυχαγωγικό το Special Thanksgiving Smackdown, o Swagger μπήκε δυνατά στον δρόμο του Del Rio, γιατί οι Wyatts στοχεύουν τους Dudley Boyz? Αποκαλύφθηκε ένα ακόμα match για το TLC, για multi-team match πάμε στο PPV.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Στο ring βρίσκονται Τραπέζια, καρέκλες και σκάλες καθώς ο Roman Reigns έκανε την είσοδο του. Ο πρώην WWE World Heavyweight Champion έκανε ένα promo για το πως παλεύαν όταν ηταν παιδιά με τους Usos, πως είχαν το όνειρο να γίνουν WWE World Heavyweight Champion, είπε πως εκείνος το κατάφερε αλλά εμφανίστηκε ο Sheamus και με ένα Brogue Kick του κατέστρεψε το όνειρο. Μπήκε ο Sheamus και του υπενθύμισε πως ήταν πρωταθλητής για 5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, ο Celtic Warrior είπε πως του πηγαίνει περισσότερο ο τίτλος και πως ο Roman πρέπει να ξεπεράσει ότι έγινε. Ο Reigns προκάλεσε τον Sheamus να έρθει στο ring και να τα πουν face to face αλλά δεν έγινε ποτέ, συμπλήρωσε πως στο TLC θα του σπάσει το σαγόνι με Superman Punch, θα του σπάσει την πλάτη με την καρέκλα, θα τον περάσει μέσα από τραπέζι με Powerbomb και αφού εκείνος θα είναι αναίσθητος θα ανέβει στην σκάλα και θα πάρει ότι είναι δικαιωματικά δικό του.


The Dudley Boyz vs Erick Rowan & Braun Strowman 

Στο ringside βρισκόντουσαν οι Bray Wyatt & Luke Harper. Οι 9 φορές Tag Team Champions φάνηκε πως αντιστάθηκαν αρκετά στα δύο γενειοφόρα κτήνοι κερδίζοντας τον αγώνα από Disqualification μετά από παρέμβαση του Luke Harper. Μετά το match οι Dudleyz είχαν την ίδια κατάληξη με το RAW καθώς υπέφεραν στα χέρια της Wyatt Family.


Paige vs Becky Lynch

Νίκη αυτοπεποίθησης πέτυχε η Paige κόντρα στην φίλη της Charlotte με Leverage Pin.

Backstage, οι New Day είχαν γεύμα ευχαριστιών μαζί με τις B.A.D. ακολούθησαν οι Heath Slater και Adam Rose με το φαγητό τους, η Ascension με άδεια χέρια και ο Xavier Woods ντυμένος γαλοπούλα.


Alberto Del Rio vs Jack Swagger

Πριν το match οι Mexamericans έκαναν το γνωστό τους promo μόνο που αυτή την φορά ο γέρος εθνικιστής αναφέρθηκε στον Swagger. Σε εξαιρετική φόρμα φάνηκε πως είναι ο Real American  που κέρδισε το match από Disqualification αφού ο Del Rio του επιτέθηκε με καρέκλα. Ο Mexamerican πήγε να συνεχίσει το assault με την καρέκλα αλλά τελικά αυτός είναι που έφαγε ένα κάρο καρεκλιές από τον Oklahoma Native..


 The Lucha Dragons vs The New Day

Στο ringside βρισκόταν η 'γαλοπούλα'. Τεράστια νίκη πέτυχαν οι μασκοφόροι superstars υπέρ των πρωταθλητών, περίεργο φάνηκε στους Big E και Kofi που η 'γαλοπούλα' έβγαλε τα πόδια του Kingston από τα σχοινιά την ώρα του cover, βέβαια στην συνέχεια αποκαλύφθηκε πως στην στολή της γαλοπούλας βρισκόταν ο Jimmy Uso και ο Jey Uso εμφανίστηκε στο ramp μαζί με τον Xavier Woods τον οποίο είχε ξεβρακώσει και δέσει. Οι δύο face tag teams τιμώρησαν τα μέλη της New Day και πανηγύρισαν όλοι μαζί.


Backstage, ο Dean Ambrose είπε στην Renee Young πως κέρδισε ο καλύτερος από το match τους την Κυριακή, αλλά απόψε θα κερδίσει για να αντιμετωπίσει τον Kevin Owens.

1st Contender's Match
Dolph Ziggler vs Dean Ambrose vs Tyler Breeze

O Kevin Owens βρισκόταν στο commentary. Σε ένα κορυφαίο match μετά από πολλά near-falls και ευκαιρίες νικητής κατάφερε να φύγει ο Lunatic Fringe με Dirty Deeds στον Prince Pretty. Μετά το match ο Ambrose ήρθε face to face με τον Intercontinental Champion και τον έσπρωξε.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-11262015/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη