Οι χρυσές μέρες του Sheamus...

Μετά από αρκετό καιρό, ο Ιρλανδός στέφθηκε για 4η φορά στην καριέρα του ως παγκόσμιος πρωταθλητής, καθώς μετρά 3 φορές WWE Champion & 1 World Heavyweight Champion.

Η χαρά του Roman Reigns κράτησε για λίγα λεπτά, αφού ο Triple H βγήκε στο ρινγκ να τον συγχαρεί για την μεγάλη αυτή επικράτηση απέναντι στον Dean Ambrose, ο Reigns προτίμησε να του κάνει Spear για να δείξει πως δεν έχει ανάγκη την Authority, αλλά ούτε και τον ίδιο, μέσα σε διάστημα δευτερολέπτων ο Mr. Money In The Bank εμφανίστηκε από το πουθενά και με 2 δυνατά Brogue Kick έστειλε τον "Powerhouse" στον καναβάτσο.

Μετά τα πράγματα έγιναν ευκολότερα, διότι ο "Celtic Warrior" ζήτησε από τον διαιτητή να εξαργυρώσει την βαλίτσα Money In The Bank και να γίνει ο νέος WWE World Heavyweight Champion, τα χτυπήματα του διαιτητή έφτασαν τα 3 και νέος παγκόσμιος πρωταθλητής κηρύχθηκε ο Ιρλανδός μετά από 5 χρόνια στην εταιρία, ας οδηγηθούμε πίσω στις 28 Μαρτίου του 2010 όταν κέρδισε τους John Cena, Randy Orton, και Edge στο Fatal 4-Way PPV και έγινε για δεύτερη φορά στην καριέρα του WWE Champion, τον τίτλο έχασε από λίγο καιρό τον εκθρόνισε ο Randy Orton στο Night of Champions στις 19 Σεπτεμβρίου του 2010.

Το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην καριέρα του, κέρδισε σε αγώνα εναντίον του John Cena, συγκεκριμένα στις 13 Δεκεμβρίου του 2009 στο TLC PPV μέσω ενός Tables Match κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής, ενώ την επόμενη χρόνια έχασε το παγκόσμιο πρωτάθλημα και πάλι από τον John Cena στις 21 Φεβρουαρίου του 2010 στο Elimination Chamber PPV.

Οι ημέρες που μετρά ο πρώην Mr. Money In The Bank ως WWE World Champion είναι 162+, αξίζει να σημειωθεί ο,τι μπροστά του βρίσκεται ο Seth Rollins όπου κράτησε το Championship 221 μέρες, ενώ ακόμη πιο μπροστά παραμένει σταθερός ο θρυλικός Undertaker με 238 ημέρες.

Αυτές είναι οι χρυσές μέρες του Sheamus στο WWE, έχει την ευκαιρία να τις χαρεί και με το παραπάνω... πριν είναι αργά και δεν του δοθεί τέτοια ευκαιρία ποτέ ξανά!

Νεότερη Παλαιότερη