RAW 23/11/2015: International δύναμη η Authority!


Πετάχτηκαν στο τραπέζι οι πρώτες υποψίες για την κάρτα του TLC, 'induct' στην Authority φαίνεται πως έγινε η όλη συμμαχία του Sheamus. Κανονίστηκε η ρεβανς του Reigns για το TLC, πολλά μάτια στο tag team championship, ο Swagger θέλει Del Rio.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκαν οι Stephanie Mcmahon & Triple H με την Steph να λέει πως ο Roman Reigns δεν είναι WWE World Heavyweight Champion επειδή απέρριψε την ευκαιρία που του έδωσε ο HHH. Παρουσίασαν τον Sheamus ο οποίος πανηγύρισε για την κατάκτηση του τίτλου του και αναφέρθηκε στον Reigns με αρκετά προκλητικά σχόλια. Ο Roman Reigns έκανε την είσοδο του και δέχτηκε λεκτική επίθεση από την Steph γιατί στο Survivor Series έκανε spear στον σηζηγό της, ο Reigns ζήτησε την ρεβάνς του απόψε στο RAW αλλά ο Triple Η τον ακύρωσε λέγοντας του πως θα γίνει όταν το αποφασίσει αυτός, εκείνη την ώρα ο Rusev(!) επιτέθηκε στον Reigns με Super Kick, ακολούθησε Brogue Kick από τον Celtic Warrior. Ανακοινώθηκε πως ο Roman Reigns θα αντιμετωπίσει τον Rusev στο Main Event του show.


The Dudley Boyz vs Luke Harper & Bray Wyatt

Η εμπειρία των Dudleyz δεν έπαιξε κανένα ρόλο μπροστά στο number's game της Wyatt Family. Ενα distraction από τον Eater of Worlds ήταν αρκετό για αδράξει την ευκαιρία ο Harper με το Disqus Clothesline. Mετά το match οι γενειοφόρα φατρία διαμέλισε τους 9 φορές Tag Team Champions.


Sasha Banks vs Becky Lynch

Μόνη της η Becky Lynch κόντρα στις B.O.D. δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Sasha Banks, η Boss εκμεταλλεύτηκε το distraction που έκανε η Naomi και έκλεψε την νίκη με ύπουλο Roll-Up.


Η Paige εμφανίστηκε στο titantron και είπε πως η νίκη της Charlotte στο Survivor Series ήταν Fluke και πως όταν της έκανε το Natural Selection το χέρι της ήταν κάτω από το σχοινί, έδειξε το footage και απαίτησε rematch.

Εμφανίστηκε η New Day και έκραξαν τέρμα την country music ο καθένας με τον τρόπο του, αργότερα ανακοίνωσαν Open Challenge για τους τίτλους με τους Lucha Dragons να κάνουν accept, ακολούθησαν οι Usos και οι 'τρομπονοπαίχτες' champions ακύρωσαν ακαριαία το Challenge γιατί τα βρήκαν σκούρα, οι δύο face tag teams συνεργάστηκαν και έναναν τους πρωταθλητές ασήκωτους. Με άρωμα multi-tag team match πάμε στο TLC.


Mark Henry vs Neville

Μόνο σχετικά με τα λόγια του Michael Cole ήταν 'μεγάλη' η νίκη του Man that Gravity Forgot υπέρ του αποξεχασμένου Mark Henry με το Red Arrow. Μετά το match, o World Strongest Man έδωσε το χέρι στον Neville και του είπε πως τον σέβεται.


The Cosmic Wasteland vs Primetime Players & Goldust

Για δεύτερη φορά η αποδυναμωμένη φατρία γνώρισε την ήττα αυτή την φορά με το Clash of the Titus του Titus O'Neil. Μεγάλη εμφάνιση και οι τρείς face superstars.




Εμφανπίστηκαν οι Alberto Del Rio & Zeb Colter με τον τελευταίο να κάνει το γνωστό του promo για τα σύνορα της Mexamerica, τους διέκοψε ο 'χαμένος' Jack Swagger και είπε πως έχει αποητευτεί με αυτά που λέει ο Zeb Colter. Ο 'Real American' μπήκε στο ring αλλά ο Del Rio υποχώρησε.


Divas Championship
Charlotte (c) vs Paige

Δεν πρόλαβε να λήξει η αναμενόμενη ρεβάνς της Paige μιας και οι δύο Divas γίνανε Count-Out. Αφού ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα, η Paige έκανε την Charlotte να κλάψει καθώς την 'κλείδωσε' στο PTO πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών μέχρι να την χωρίσουν οι διαιτητές.


Για έναν περίεργο λόγο ο Heath Slater βρέθηκε στο ring με μια κιθάρα για να παίξει λίγη Country Music αλλά τον διέκοψε ο Ryback. Ο One Man Band έσπασε την κιθάρα στην μυώδης πλάτη του Big Guy και το πλήρωσε με Shellshock.


Dolph Ziggler & Dean Ambrose vs Tyler Breeze & Kevin Owens

Ωραίο match αν και συνηθισμένο cross-feud filler, σημαντική νίκη πέτυχαν οι face παλαιστές με το Dirty Deeds του Lunatic Fringe στον Prince Pretty καθώς ο Pricefighter βρισκόταν στο ringside και κοιτούσε.



Roman Reigns vs Rusev

Ο Sheamus βρισκόταν στο ringside. Σε απίστευτο condition φάνηκε πως είναι ο Bulgarian Brute που έκανε σωστό manhandling στον  Roman Reigns, φυσικά το match δεν πρόλαβε να τελειώσει μετά από παρέμβαση του King Barrett που επιτέθηκε στον Reigns με το Bullhammer. Μετά το match οι τρεις superstar επιτέθηκαν στον Reigns αλλά κατάφερε να τους βάλει κάτω έναν-έναν με μια καρέκλα.




Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-112315/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη