RAW 16/11/2015: Nature υπογραφή.

Έγιναν γνωστά τα ημιτελικά του Tournament για το Survivor Series, συνεχίζουν τα mind-games οι Brothers of Destruction, nervous breakdown έπαθε η Charlotte.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Μια ομάδα από Druids έκαναν την είσοδο τους στην αρένα σε φωτισμούς Undertaker. Ακολούθησαν οι Brothers of Destruction με τον Undertaker να λέει πως κανείς ζωντανό ή νεκρός δεν μπορεί να έχει τις δυνάμεις του σκότους και πως ο Bray Wyatt πρέπει να επιλέξει ποια δύο μέλη της οικογένειας του θα θυσιάσει, ο Kane συμπλήρωσε πως όποιος προσπαθήσει να κλέψει τις φωτιές τις κολάσεως θα καεί. Εμφανίστηκε η Wyatt Family με τον Eater of Worlds να λέει πως ο στρατός του Undertaker του ανήκει, εκείνη την ώρα άνοιξαν τα φώτα και οι Druids φόραγαν μάσκες αρνιού και επιτέθηκαν στους Brothers of Destruction, οι δύο ιστορικοί superstars τους έβγαλαν από το ring και ο Undertaker έκανε νόημα στην Wyatt Family να μπει αλλά ο Bray Wyatt σταμάτησε τα υπόλοιπα μέλη.


WWE World Heavyweight Championship Tournament Quarter Finals
Kevin Owens vs Neville

Οι δύο παλιοί γνώριμοι από το NXT συναντήθηκαν όχι μόνο στο Main Roster αλλά και στα Quarter Finals του tournament, εξαιρετικό resiliency από τον Intercontinental Champion που κατάφερε σε έναν εξαιρετικό αγώνα να επιβληθεί του Man that Gravity Forgot με Pop-Up Powerbomb.


Tyler Breeze vs R-Truth

Παρόλο που ο 'Συνοικιακός Γύφτος' είχε το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Νάρκισσος superstar πήρε την νίκη με Beauty Shot από το πουθενά.


WWE World Heavyweight Championship Tournament Quarter Finals
Dean Ambrose vs Dolph Ziggler

Κορυφαίο match γεμάτο near-falls έδωσαν οι δύο αγαπημένοι του WWE Universe, αυτός που τελικά βγήκε νικητής σε αυτή την εντυπωσιακή αναμέτρηση δεν ήταν άλλος από τον Lunatic Fringe που άφησε τον Show-Odd αναίσθητο στο καναβάτσο με Dirty Deeds. Μετά το match ο Ambrose είπε πως αν κερδίσει τον τίτλο στο Survivor Series θα μετατρέψει το WWE σε τρελοκομείο του.



The New Day vs Ryback and The Usos

Πάλι νικήτρια στέφθηκε η New Day από Disqualification αυτή την φορά μιας και ο Ryback έσπρωξε τον διαιτητή. Μετά το match οι face επιτέθηκαν στους New Day και οι τελευταίοι υποχώρησαν.


Βackstage, o Triple H προσέγγισε τον Cesarο και τον δόξασε για την ικανότητα του μέσα στο ring, ο Cesaro τον ευχαρίστησε και ο Game του είπε πως θα κάθεται στην προσωπική του Cesaro Section και πως ίσως ήρθε η ώρα του να γίνει ο Man.

WWE World Heavyweight Championship Tournament Quarter Finals
Roman Reigns vs Cesaro

Πριν το match ο Roman Reigns έκανε ένα αισιόδοξο promo πως ότι και να γίνει δεν πρόκειται να πουληθεί και πως την Κυριακή τελειώνουν όλα. Το καλύτερο match της βραδιάς έδωσαν οι δύο τρομερά αδικημένοι superstars με τον Cesaro να κλέβει την παράσταση και να πετάει τον κόσμο από την θέση του, παρόλα αυτά και αναμενόμενα ο Roman Reigns βγήκε νικητή με το Spear.


Dudley Boyz vs The Ascension

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία διέλυσαν την μασονική ομάδα με το 3D οι Dudley στο filler match της βραδιάς.




Backstage, o Triple H έδωσε συγχαρητήρια στους Del Rio & Zeb Colter για την συμμαχία που έχουν δημιουργήσει και συμπλήρωσε πως με τους κατάλληλους στο  πλευρό τους μπορούν να καταφέρουν περισσότερα.

WWE World Heavyweight Championship Tournament Quarter Finals
Alberto Del Rio vs Kalisto

Ο Kalisto κατάφερε να μας σοκάρει φτάνοντας ως εδώ αλλά δεν είχε υπολογίσει το επίπεδο δυσκολίας κόντρα στον Mexamerican, ο Del Rio πήρε την νίκη με Double Foot Stomp από το Tree of Woe και στο Survivor Series θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns στα ημιτελικά.




Εμφανίστηκαν οι Paige & Charlotte στο ring για το Contract Signing και ο Michael Cole τις ρώτησε γιατί χάλασαν την τόσο δυνατη φιλία τους. Η Paige είπε πως όταν είσαι Champion δεν υπάρχει χώρος για συναισθήματα ή φιλίες, η Charlotte έκανε ένα emotional promo πως η Paige ήταν δίπλα της όταν έχασε τον αδερφό της και το ότι έφτασε ως εδώ το χρωστάει σε εκείνον, η Paige είπε ότι την χρησιμοποιούσε από την πρώτη μέρα και Charlotte της απάντησε πως δεν έχει σημασία ποιος κρατάει τον τίτλο αλλά ποιος προσέχει τα νώτα του στο τέλος της μέρας. Η Charlotte συμπλήρωσε πως δεν θα είναι Champion για πάντα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως την Κυριακή δεν θα χάσει και πόσο μάλλον από κάποια σαν την Paige, η Paige αναφέρθηκε στον νεκρό αδερφό της Charlotte και η Divas Champion ξέσπασε και έκανε την αντίπαλο της ασήκωτη σε όλο το ringside μέχρι να τις χωρίσουν οι Διαιτητές.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-111615/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη