SMACKDOWN 22/10/2015: Established ο Νάρκισσος!


Την πρώτη εμφάνιση του στο Main Roster πραγματοποίησε ο Tyler Breeze κάνοντας επίθεση στον Dolph Ziggler, αέρα για την Κυριακή πήραν οι Barrett/Sheamus μαζί με τον Ryback, τρόμος σε Roman Reigns & Seth Rollins από τους αντίστοιχους αντιπάλους τους.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με τον Rollins να πέφτει πάνω στον Corporate Kane στα παρασκήνια. O Future είπε στον Director of Operations πως αυτό θα είναι το τελευταίο του Smackdown και εκείνος του απάντησε πως αυτό το βράδυ θα είναι το τελευταίο του σαν WWE World Heavyweight Champion, επίσης του κανόνισε match για αμέσως μετά και του είπε πως έκανε πως τραυματίστηκε στα ψεύτικα στο RAW για να αποφύγει την Wyatt Family. Αφού ο Rollins έφυγε, εμφανίστηκαν οι New Day που είχαν εξαγριωθεί με αυτό που συνέβη στον Woods την Δευτέρα αλλά ο Kane τους έβαλε σε match με τους Ambrose & Reigns.

Seth Rollins vs Cesaro

Πάλι είδαμε ανάμεσα στον κόσμο τους Cosmic Wasteland να παρατηρούν τον αγώνα και τον Stardust να κρατάει ταμπέλα "Stardust Section". Το 2/2 έκανε ο Seth Rollins περνώντας και το εμπόδιο του Cesaro, ο Ελβετός πήγε για Superplex αλλά ο Architect τον πέταξε από το Top Rope και τελείωσε την δουλειά με Pedigree.


Backstage, ο Miz είπε στην Renee Young πως η Summer Rae έχει μια "μπόμπα" για το MizTV.

Εμφανίστηκε η Paige και είπε πως δέχτηκε κατηγορίες πως επιτέθηκε σε κάποια πολύ καλή και γλυκιά όπως η Natalya, επέμεινε στο ότι δεν τις έκανε τίποτα και ξέρει πως κανένας δεν την πιστεύει αλλά τα μόνα άτομα που νοιάζεται είναι η Charlotte και η Becky Lynch και θέλει να την πιστέψουν. Κάλεσε τις πρώην φιλενάδες τις στο ring για να τους εξηγήσει καλύτερα, οι Charlotte & Becky Lynch έκαναν την είσοδο τους και η Paige τις ευχαρίστησε γιατί νόμιζε πως την αγνοούν. Η Becky Lynch την ρώτησε αν όντως πιστεύει πως η Charlotte έγινε Divas Champion εξαιτίας του πατέρα της και πως κάνει λάθος αν νομίζει πως θα πιστέψουν όσα που λέει. Η Charlotte είπε πως η Paige είναι η μόνη που καταλαβαίνει πως είναι να κερδίζει κάποιος το Divas Championship. Εμφανίστηκε η Team Bella και είπε πως όταν έγινε Divas Champion δεν είχε τέτοια θέματα και πως το μόνο που την νοιάζει πλέον είναι να πάρει πίσω τον τίτλο της, η Paige είπε πως πρέπει να περάσει πρώτα από εκείνη.

Nikki Bella vs Paige

Καθαρή νίκη χωρίς distractions κατάφερε να πάρει η Fearless Nikki με το Rack Attack δείχνοντας πως η Charlotte θα είναι η επόμενη.




ΜizTV!

Ο Miz προσκάλεσε τους Dolph Ziggler & Summer Rae στο ring για να μιλήσουν για το ερωτικό τετράγωνο με τους Rusev & Lana. O Show-off είπε πως η Summer χρησιμοποίησε τον Rusev και θέλησε να χρησιμοποιήσει και αυτόν αλλά αυτός δεν έπεσε στην παγίδα. Η Summer Rae είπε πως ο Ziggler δεν μπορεί να αρνηθεί πως υπάρχει χημεία ανάμεσα τους αλλά εκείνος της είπε να μείνει εκεί και να μην συνεχίσει, η Summer γέλασε και είπε πως προχώρησε παρακάτω και γνώρισε έναν αληθινό άντρα, εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ο Tyler Breeze(!) από το NXT και έκανε ένα promo για το πόσο υπέροχος είναι, ο Ziggler θέλησε να του απαντήσει αλλά ο Νάρκισσος superstar του επιτέθηκε βίαια και τον χτύπησε με το Beauty Shot.



Sheamus & King Barrett vs Lucha Dragons

O Rusev βρισκόταν στο ringside. Άλλη μια τρομερή επίδειξη tag team wrestling από τους Sheamus & Barrett. O Kalisto έκανε Suicide Dive στον Barrett αλλά ο Rusev θυσιάστηκε για να τον προστατεύσει, ένα γρήγορου χρόνου distraction του Barrett ήταν αρκετό για να πάρει την νίκη ο Ιρλανδός με Brogue Kick.

 
Ryback vs Bo Dallas

Πριν το match, ο Bo Dallas έκανε ένα βαρετό promo. Κανονικά ρόλο jobber είχε ο Dallas που συνθλήφτηκε από τον Ryback με Meathook και ShellShock.


Backstage, η Renee Young ρώτησε τον Kevin Owens αν θα αλλάξει καθόλου την στρατηγική του στο επερχόμενο match του στο Ηell in a Cell κόντρα στον Ryback. O Owens είπε πως είναι καλύτερος από τον Ryback και πως μέχρι να κατακτήσει το Intercontinental Championship ο τίτλος δεν ήτανε πουθενά. Είπε πως το Hell in a Cell θα γίνει το show του μιας και θα φύγει Champion.

Roman Reigns & Dean Ambrose vs The New Day

Με ριγμένο ηθηκό θα πάει η New Day στο Hell in a Cell μετά την μεγάλη ήττα της από τους Brothers in Arms. "Μνημόσυνο" στους Legion of Doom έκαναν οι face εκτελόντας το Doomsday Device στον Big E. Κατά την διάρκεια του αγώνα η New Day έφυγε από την αρένα αλλά οι Dudleyz τους "γύρισαν πίσω", την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Roman Reigns με Spear στον Kofi Kingston. Μετά το match εμφανίστηκε ο Bray Wyatt στο titantron και ειπε στον Reigns πως ότι και να κάνει δεν μπορεί να ξεφύγει από τους φόβους του.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-102215/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη