SMACKDOWN 01/10/2015: Πάει για τίτλο ο Demon...


Ο Οκτώβριος μας καλωσόρισε με το Thursday Night SmackDown, αφού οι Dudley Boyz πήραν μια σημαντική νίκη εναντίον της New Day, τα Mind Games του Kane συνεχίζονται εις βάρος του Seth Rollins, επίσης είχαμε και Intercontinental Championship Match.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).


Είναι όντως παρανοϊκός;


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Seth Rollins να καλεί έξω τον Demon Kane ώστε να τα πουν, ο Corporate εμφανίστηκε με τις πατερίτσες, έπειτα ο WWE World Heavyweight Champion τόνισε να εμφανιστεί κανονικά ως Masked Kane και να σταματήσει να προσποιείται τον Director of Operations. Έπειτα, ο ίδιος ανακοίνωσε πως στο Main Event της βραδιάς ο Seth Rollins θα συνεργαστεί με τους New Day, για να αντιμετωπίσει τους Dudleys και.. "Demon" Kane, ενώ αυτός θα βρίσκεται στο Ringside.

Την ανάγκασε να ηττηθεί!


Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η ομάδα B.A.D. συνεργάστηκε ώστε να αντιμετωπίσει τις Bella Army, οι πρώτες ήταν και οι νικήτριες, χάρις το Bank Statement της πρώην NXT Women's Champion, Sasha Banks.

Νικητής αλλά όχι πρωταθλητής.


Ο Kevin Owens έβαλε το Intercontinental Championship υπό διεκδίκηση, και αντιμετώπισε τον Ryback. Ο πρώην Διηπειρωτικός Πρωταθλητής κέρδισε τον αγώνα αλλά όχι το Championship καθώς ο "KO" αποφάσισε να μείνει εκτός ρινγκ ενώ το μέτρημα του διαιτητή είχε ξεπεράσει τα 10 δευτερόλεπτα. Έπειτα ο IC Champ αποφάσισε να του επιτεθεί, όμως ο "Big Hungry'' του πρόσφερε ένα Meathook Clothesline & Shell Shock.

Επικράτησαν οι Μασκοφόροι...


Η ομάδα των Neville και Lucha Dragons, συνεργάστηκαν για άλλη μια φορά ώστε να επιβληθούν των Cosmic Wasteland, σε ένα Six Man Tag Team Match. Την νίκη έδωσε ο Μεξικανός Kalisto.

Φύγαμε για το "Σατανικό Κελί".


Ο Bray Wyatt εμφανίστηκε μαζί με τους συνεργάτες του, Braun Strowman και Luke Harper. Έπειτα αφέθηκε σε ένα μικρό promo ώστε να προκαλέσει τον Roman Reigns να εμφανιστεί στο ρινγκ. Ο "Samoan Beast" δεν είχε άλλη ευκαιρία, από το εμφανιστεί και να τονίσει μονάχα την λέξη "Hell In A Cell".

Μην παίζεις με τον "Δαίμονα" !


Στο Main Event του "Μπλε σόου", οι Dudley Boyz επιβλήθηκαν των New Day και Seth Rollins, αφού πρώτα ο "Architect" χτύπησε τον Corporate στο πόδι, αμέσως τον συνόδεψαν στα Backstage.

Μέσα σε λίγα λεπτά, φλόγες παντού, ο Demon Kane εμφανίζεται και χτυπάει τον Seth Rollins, ο πρώην Mr. MITB κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, όμως οι New Day και Dudley Boyz δεν την γλύτωσαν, διότι τους πρόσφερε από 1 και 2 Chokeslams.


Έπειτα, έμεινε μόνος του και όρθιος στο ρινγκ, άρπαξε το WWE World Heavyweight Championship και πανηγύρισε με το υπόλοιπο κοινό της αρένας.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη