Σχέδια για πιθανούς αγώνες στο Hell In A Cell 2015.

Το Hell In A Cell 2015 πλησιάζει, έτσι οι φήμες και τα Spoilers θα αρχίζουν να βγαίνουν και πάλι στις οθόνες μας, αυτή την φορά θα μάθουμε μερικά πλάνα για αγώνες τους οποίους πρόκειται να ανακοινώσει το WWE τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα στα πλάνα τους έχουν ένα δεύτερο Hell In A Cell Match ανάμεσα στους Bray Wyatt και Roman Reigns, να βρίσκονται αντιμέτωποι μέσα στο "σατανικό κατασκεύασμα", επίσης το ίδιο Stipulation θα υπάρξει και στον αγώνα του Undertaker με τον Brock Lesnar.

Ενδεχομένως, θα ανακοινωθεί και ένα Tag Team Match, με τους Dean Ambrose και Randy Orton να συνεργάζονται για ένα ματς εναντίον των Braun Strowman και Luke Harper.

Μέσα σε όλα, υπάρχει και η περίπτωση να μπει το Divas Championship της Charlotte υπό διεκδίκηση, για ένα Triple Threat Match με τις Nikki Bella και Paige, δεν αποκλείεται να γίνει Fatal Four Way ώστε να αναμιχθεί και η πρώην NXT Women's Champion, Sasha Banks.

Τέλος, το KickOff Match στο Pre-Show, αναμένεται να είναι ένα Triple Threat Match με τους Stardust, Neville, και Bad News Barrett ο οποίος επέστρεψε την προηγούμενη Δευτέρα στο Raw.

Νεότερη Παλαιότερη