Πλησιάζει η επιστροφή του Daniel Bryan;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Daniel Bryan λείπει περισσότερο από 3+ μήνες από τα καθήκοντα του, διότι είναι τραυματίας, οι πρώτες πληροφορίες για την επιστροφή του βγήκαν, θα επιστρέψει σύντομα, θα του δώσουν το "ΟΚ" οι γιατροί;

Ο "American Dragon" όπου παρέδωσε το Intercontinental Championship τον περασμένο Μάιο, αυτό τον καιρό βρίσκεται σε ξεκούραση και ανάρρωση, ώστε να επιστρέψει όσο συντομότερα καταφέρει στις οθόνες μας.

Εδώ και 2 τουλάχιστον μήνες ακούγεται έντονα η φήμη ότι ο "Yes-Man" θα εγκαταλείψει το Pro Wrestling, το οποίο διέψευσε μέσω συνέντευξης του, το μόνο που περιμένει είναι να ακούσει το "ΟΚ" από τους γιατρούς ώστε να επιστρέψει και πάλι στα ρινγκ!

Η πρώτη πληροφορία από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ήρθε, ο Daniel Bryan διαφημίζεται για την Ευρωπαϊκή Περιοδεία του WWE τον Νοέμβριο μήνα. Δεν έχει γίνει γνωστό για το αν θα αγωνιστεί ή θα εμφανιστεί για κάποια συγκεκριμένα Segments, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως ο πρώην WWE World Heavyweight Champion θα δώσει παρών με το υπόλοιπο ρόστερ στην Ευρώπη.

Νεότερη Παλαιότερη