SMACKDOWN 03/09/2015: Save The Tables!


Στο χθεσινό επεισόδιο του SmackDown, είδαμε την New Day να κλέβει το τραπέζι των Dudleys, τους Reigns & Ambrose να παίρνουν μια σημαντική νίκη απέναντι στην παρέα του Kofi Kingston, και τους Wyatt Family να προκαλούν τα δύο αδέρφια για το επερχόμενο PPV.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

#SaveTheTables


Το επεισόδιο άνοιξε με τους New Day, οι Tag Team Champions προχώρησαν σε ένα promo και κυρίως τόνισαν πως πρέπει να σωθούν τα τραπέζια από τα χέρια των Dudley Boyz.

Τους πήραν τα τραπέζια...


Οι Dudley Boyz πήραν μια καθαρή νίκη απέναντι στους πρώην ομαδικούς πρωταθλητές, Prime Time Players, στην συνέχεια οι New Day όπου βρισκόντουσαν στο τραπέζι των σχολιαστών, έκλεψαν το τραπέζι των Dudleys και αποχώρησαν από την αρένα.

The Cosmic Wasteland !!!


Πριν αρχίσει ο αγώνας του Stardust με τον Neville, οι Ascension τον διέκοψαν και του επιτέθηκαν την στιγμή που έκανε την είσοδο του, στην συνέχεια ο Stardust μας καλωσόρισε στο Cosmic Wasteland.

Respect The Hawk ?!


Σημαντική νίκη πήρε μέσω του SmackDown, o Mr. Money In The Bank 2015, Sheamus, σε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στον Cesaro. Το αποτέλεσμα ήρθε όταν ο Ιρλανδός κατασπάραξε τον Ελβετό με Brogue Kick για να πάρει την νίκη.

Πιάστηκαν ξανά στα χέρια!


Ο Miz μας καλωσόρισε στο "MizTV", αφού η Summer Rae μας αποκάλυψε πως ο Dolph Ziggler την φίλησε, η Lana ήρθε στο ρινγκ με πολλά νεύρα, ο "Show Off" τα διέψευσε όλα όσα είπε η Αμερικανίδα μέχρι να ακολουθήσει επίθεση από την Ρωσίδα.

BOlieve!


O Bo Dallas μετά την επίθεση που είχε δεχθεί από τον Brock Lesnar σε περασμένο επεισόδιο του Raw, αντιμετώπισε τον R-Truth, ο Dallas έβαλε σχετικά μια εύκολη νίκη στο τσεπάκι του.

Έστειλε το μήνυμα στην Nikki Bella.


Η νούμερο ένα διεκδικήτρια του Divas Championship, Charlotte, νίκησε την ισχυρή Tamina Snuka σε ένα σύντομο αγώνα, στην συνέχεια εμφανίστηκαν οι Bella Twins και μας παρουσίασαν το Bellatron.

Φόβος για τον Braun Strowman!


Στο Main Event του μπλε σόου, τα δύο πρώην μέλη της Shield, Roman Reigns και Dean Ambrose, κέρδισαν τους ομαδικούς πρωταθλητές, New Day. Στο τέλος του αγώνα, η Wyatt Family μέσω της γιγαντοοθόνης, έκαναν ένα promo και προκάλεσαν τους Reigns & Ambrose σε αγώνα για το Night of Champions.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη