RAW 31/08/2015: Πυρ και μανία ο πρωταθλητής!


Στο χθεσινό επεισόδιο του Raw, είδαμε την Charlotte να κερδίζει τίμια και έγινε η νούμερο ένα διεκδικήτρια του Divas Championship, οι Dudleyz επέστρεψαν στις μάχες μετά από πολλά χρόνια και αυτή τη φορά στο Raw, παρέμεινε πρωταθλητής ο Ryback, και ο John Cena πήρε το Rematch για την US Championship στο επερχόμενο PPV.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Triple H δεν είσαι!


Το επεισόδιο άνοιξε ο θρυλικός Sting! O "Icon" έκανε ένα promo όπου μίλησε για τον τωρινό παγκόσμιο πρωταθλητή Seth Rollins, τόνισε πως δεν πρόκειται να το σεβαστεί και δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδο του Triple H.

Μαύρη πίκρα για τον Βούλγαρο...


Με νικητή τον "Showoff" έληξε το Rematch του SummerSlam, ενώ ο Dolph Ziggler είχε κάνει το Zig Zag για την νίκη, η Summer Rae του χάλασε τον αγώνα αφού του επιτέθηκε! Στην συνέχεια ακολούθησε ένα χάος στο ρινγκ με το ζευγάρι των Lana και Ziggler να αποχωρούν νικητές.

Άργησε αλλά τα κατάφερε!


Στην μάχη του Beat The Clock Challenge, η Becky Lynch άργησε, αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη αφού υπέταξε με το Disarm-Her την Alicia Fox.

Ryback Retains!


Σε ένα πολύ δυνατό Intercontinental Championship Match, o τωρινός κάτοχος, Ryback κέρδισε χάρις την βοήθεια του Miz, τον Big Show και διατήρησε τον τίτλο γύρω από την μέση του.

Το πήρε η Charlotte.


Η Charlotte έγινε και επίσημα η νούμερο ένα διεκδικήτρια του Divas Championship αφού κέρδισε την Brie Bella σε 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα. Αντίθετα η Paige δεν κατάφερε να σημειώσει θετικό αποτέλεσμα καθώς ο χρόνος ήταν πολύ λίγος για να νικήσει την Sasha Banks.

Ο Owens χτυπά ξανά!


Σε επαναληπτικό αγώνα του SummerSlam PPV, o Kevin Owens ισοπέδωσε τον Cesaro και πήρε καθαρό θετικό αποτέλεσμα χάρις το Pop-Up Powerbomb.

Τους διέλυσε ξανά...


Ο Braun Strowman σημείωσε θετικό αποτέλεσμα χάρις τον Roman Reigns ο οποίος τον χτύπησε πισώπλατα, στην συνέχεια τα μέλη της οικογένειας Wyatt διέλυσαν τα 2 πρώην μέλη της Shield.

Πάνε για τίτλους!!!


Οι Dudley Boyz στον πρώτο τους αγώνα με μια δεκαετία στο Raw επιβλήθηκαν των WWE Tag Team Champions, New Day, πλέον κοιτάζουν τα Tag Team Championships...!

Δύο οι μπελάδες για τον Seth Rollins!


Στο Main Event του κόκκινου σόου, ο πρωταθλητής WWE World Heavyweight και United States, Seth Rollins εμφανίστηκε και κάλεσε τον Sting στο ρινγκ. Όμως αντί για τον Icon, εμφανίστηκε ο John Cena, ο πρώην US Champion ζήτησε Rematch στο Night of Champions για τον τίτλο United States και η Stephanie McMahon δεν αρνήθηκε να του το δώσει. Στην συνέχεια οι δύο αντίπαλοι του "Architect" πανηγύρισαν μαζί με το WWE Universe μπροστά στην σκηνή εισόδου, ενώ ο πρωταθλητής τσακωνόταν με την Stephanie McMahon.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ "ΕΔΩ" 


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη