RAW 28/09/2015: Τραπεζώθηκαν και οι δυο τους...

Στο χθεσινό επεισόδιο του Monday Night Raw, είδαμε την συνέχεια του Divas Revolution, μια φοβερή μάχη ανάμεσα στους Roman Reigns και Bray Wyatt, επίσης τον Kane να μεταμορφώνεται σε χρόνο ..«ρεκόρ».. από "Director of Operations" σε "Demon".
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Θετικό αποτέλεσμα για τους ομαδικούς πρωταθλητές!


Στην έναρξη του επεισοδίου, οι Tag Team Champions, New Day κατάφεραν να επιβληθούν των John Cena και Dudley Boyz, χάρις το "Trouble Paradise" του Kofi Kingston στον Devon.

Προηγουμένως, το United States Championship Open Challenge με τον John Cena να τίθεται αντιμέτωπος με τον Xavier Woods, έληξε με DQ λόγω παρέμβασης των Ομαδικών Πρωταθλητών.

Το μήνυμα του "World's Largest Athlete".


Ο Big Show κέρδισε τον Mark Henry μετά από W.M.D. και έστειλε το μήνυμα στον Brock Lesnar. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο "Sexual Chocolate" δεν κατάφερε να βρει κάποια επαφή στο κορμί του Γίγαντα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Είναι να μην μπλέξεις με αυτές...


Το MizTV, μετατράπηκε σε αγώνα ανάμεσα στην Team P.C.B. και Bella Army. Αρχικά, η Paige η οποία αποχώρησε από τον αγώνα, επιτέθηκε στην Natalya όταν πήγε να βοηθήσει την Divas Champion, στην συνέχεια η Charlotte δέχτηκε το Rack Attack για την ήττα.

Εύκολη δουλειά για τους «Repears».


Οι Braun Strowman και Luke Harper πήραν σχετικά μια εύκολη νίκη των πρώην ομαδικών πρωταθλητών, Prime Time Players, με τον "Black Sheep" να χαρίζει την νίκη.

Η επιστροφή του Βασιλιά!


Ο αγώνας ανάμεσα στους Neville και Stardust έληξε χωρίς αποτέλεσμα, αφού ο King Barrett πραγματοποίησε την επιστροφή του μετά τις υποχρεώσεις που είχε για μια ταινία των WWE Studios, συγκεκριμένα ο Βρετανός τους μοίρασε από 2 Bull Hammers και αποχώρησε!

Μετατράπηκε σε Δαίμονας...


Η Ashley, η οποία επισκέφθηκε το κόκκινο επεισόδιο για να εξετάσει εάν η θέση του Kane κάνει ως Director of Operations, ήταν θετική, όμως κάτι τέτοιο προκάλεσε θυμό στον Seth Rollins, έτσι ήρθε στο ρινγκ και τον χτύπησε με Pedigree, και την καρέκλα στο πόδι του, μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει στο νοσοκομείο.

Μετά από λίγο, η οθόνη πήγε στο ασθενοφόρο όπου μεταφερόταν ο Kane, ξαφνικά τα τζάμια κοκκίνισαν, η πόρτα άρχιζε να βγάζει καπνούς από παντού. Ο Masked Kane βγαίνει από το ασθενοφόρο, κατευθύνεται προς το ρινγκ, και διαλύει τον WWE World Heavyweight Champion με ένα Chokeslam και ένα Tombstone, στην συνέχεια πανηγύρισε με τον τίτλο.


Φούσκωσε ήττες ο Dallas...!


Σ' ένα σύντομο αγώνα, ο Randy Orton πέρασε το εμπόδιο του Bo Dallas, μέσα από "RKO".
Στην συνέχεια πανηγύρισε μαζί με το υπόλοιπο κοινό!

Τον έσωσε ο Ziggy!


Ο αγώνας του Kevin Owens με τον Rusev έληξε χωρίς αποτέλεσμα καθώς ο Ryback επιχείρησε να επιτεθεί και στους δύο Superstars, στην συνέχεια τον ξάπλωσαν κάτω μέχρι να έρθει ο Dolph Ziggler ώστε να ισορροπήσει η κατάσταση.

Ετοιμάζονται για την «τιτανομαχία»!


Οι Paul Heyman και Brock Lesnar αρκέστηκαν σε ένα σχετικό Promo για την μάχη του MSG, ανάμεσα στους Brock Lesnar και Big Show!

Στα τραπέζια!!!


Στο Main Event του "κόκκινου σόου", η μάχη ανάμεσα στους Roman Reigns και Bray Wyatt έληξε με Countout, o αγώνας ήταν συναρπαστικός, ενώ οι κάμερες έκλεισαν δείχνοντας το εντυπωσιακό Spear του Roman Reigns στο Announce Table.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη