Η αξιολόγηση του Night of Champions 2015.

Σε αυτό το άρθρο θα αξιολογήσουμε το Night of Champions 2015!

Η "Βραδιά Των Πρωταθλητών" για το 2015, ήταν εντελώς ξεχωριστή σε σχέση με άλλες βραδιές του συγκεκριμένου Pay-Per-View, δεν είδαμε αρκετά προβλήματα στο Booking. Αρκετό υπερθέαμα από τους Kevin Owens, Roman Reigns, Seth Rollins, John Cena, και Sting ο οποίος έδωσε ότι είχε μέσα και έξω από το ρινγκ για να βγάλει έναν αγώνα ο οποίος θα μείνει στην ιστορία του κάθε οπαδού.
Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή λοιπόν...

Στο KickOff Match είδαμε τους Lucha Dragons να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με πανέμορφες Highflying κινήσεις. Θεωρώ σωστή επιλογή να πάρουν αυτήν την νίκη οι Cosmic Wasteland διότι το WWE τους χρησιμοποιεί σαν Stable πλέον, ενώ οι δρόμοι των Lucha Dragons και Neville θα χωρίσουν κάποια στιγμή, έτσι δεν είχε νόημα να κερδίσουν οι Babyfaces, δεν είχαν ανάγκη αυτή την επικράτηση όπως οι Viktor, Konnor και Starudst. Εντούτοις, ο αγώνας δεν ήταν καθόλου κακός, ένα μέτριο ματς και από τις 2 πλευρές.
(Βαθμολογία αγώνα: 8/10).

Περνάμε στο Intercontinental Championship Match ανάμεσα στους Kevin Owens και τον πρώην Διηπειρωτικό Πρωταθλητή, Ryback. Ο μόνος κάκιστος αγώνας, της βραδιάς κατά την γνώμη μου, με λίγα προβλήματα στο Booking και ένα άσχημο τέλος. Δεν είναι σωστό να χάσει ο Ryback τον τίτλο από Roll-Up, ίσως η σωστή επιλογή θα ήταν από Count-Out. Ο τίτλος έπρεπε να αλλάξει χέρια, αλλά όχι με άσχημο τρόπο, περίμενα περισσότερα απ' αυτό το ματς, ωστόσο δεν μου κέρδισε το βλέμμα.
(Βαθμολογία αγώνα: 6/10).

Στην μάχη των Rusev και Dolph Ziggler είδαμε άλλη μια κακή εμφάνιση του Βούλγαρου, όποιος μετράει άλλη μια ήττα στο "τσεπάκι" του. Το αποτέλεσμα ήλπιζα ότι θα ήταν καθαρό με νικητή τον πρώην United States Champion, ωστόσο, για άλλη μια φορά η Summer Rae βάζει τα χεράκια της για να του χαλάσει τα όνειρα, ελπίζω να τελειώσει στο Hell In A Cell μια και καλή αυτό το Storyline, καθόλου ενδιαφέρον. Ο αγώνας δεν ήταν κακός, είχε τα καλά του, αλλά και τα αρνητικά του με το τελικό αποτέλεσμα το οποίο ήταν "χαζό".
(Βαθμολογία αγώνα: 7/10).

Ο αγώνας για τα Tag Team Championships, δυστυχώς είχε ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, ο κάθε οπαδός περίμενε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για να δει τους θρυλικούς Dudleys να "σηκώνουν" το 10ο ομαδικό πρωτάθλημα, έτσι ο Xavier Woods έβαλε ένα άσχημο τέλος στους στόχους τους μετά από παρέμβαση του. Λίγα προβλήματα είχαμε στο Booking, το επόμενο βήμα των Dudleys πιστεύω πως θα είναι ένα "Tables Match" στο επερχόμενο Hell In A Cell. Είδαμε έναν πολύ καλό Devon μέσα στο ρινγκ, καλός αγώνας και από τις δύο πλευρές, όμως κακό το τέλος της αναμέτρησης.
(Βαθμολογία αγώνα: 7.5/10).

Στο Divas Championship Match επιτέλους είδαμε τον τίτλο να αλλάζει χέρια, παρόλα αυτά, η Nikki Bella κατάφερε να σπάσει το Ρεκόρ της AJ Lee, το οποίο θεωρώ σωστή επιλογή. Είδαμε μια πολύ καλή Charlotte αν και λιγάκι τραυματισμένη μέσα στο ρινγκ, είχε ένα πολύ όμορφο τέλος, και πολύ συγκινητικό πανηγυρισμό από την νέα πρωταθλήτρια όπου την συνόδεψε ο πατέρας της, Ric Flair. Είμαι σίγουρος πως η κόρη του θρυλικού Ric θα δώσει μεγαλύτερη αξία, απ' ότι έδωσε η δίδυμη αδερφή της Brie Bella, ελπίζω πως θα καταφέρει να αναδείξει μελλοντικές πρωταθλήτριες και φοβερούς αγώνες με τα ατελείωτα της Spears & Figure For Leg Locks. Καλός αγώνας.
(Βαθμολογία αγώνα: 8.5/10).

Στην μάχη των Wyatts vs. Shield, μας έδωσαν το σημάδι πως ο Braun Strowman θα γίνει ένα από τα πολλά θύματα, τα οποία ξεκινούσαν τόσο ανοδικά και κατάφεραν να "ξεχνούν" τι πάει να πει "Νίκη". Αυτό το λέω διότι κάπως έτσι άρχισαν και οι Rusev, Brodus Clay, και διάφοροι ακόμα... Είδαμε ένα μέτριο ματς από τις 2 πλευρές, περίμενα κάποιον μεγαλόσωμο αντίπαλο για τους Wyatts και όχι τον Chris Jericho, ο οποίος έκανε το λάθος και πίστεψε στον εαυτό του για να κάνει "Tag", πιστεύω πως αν άφηνε τον Roman Reigns να κάνει το Spear ίσως ο αγώνας τελείωνε εκεί. Εντούτοις, σωστό το αποτέλεσμα, ήταν μια σημαντική επικράτηση των "Reapers" ώστε να συνεχίσουν την "ανοδική" τους πορεία. Καλός αγώνας, άσχημο τέλος.
(Βαθμολογία αγώνα: 7.5/10).

Ο αγώνας για το United States Championship έληξε σωστά, με νικητή τον John Cena. O Cena έχει δώσει την μεγαλύτερη αξία στο United States Championship όπου δεν έδωσαν πολλοί εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια, με καταπληκτικούς "5-Star" αγώνες, και τον τίτλο με οποιονδήποτε αντίπαλο υπό διεκδίκηση, έχει κερδίσει τον σεβασμό μου. Ο αγώνας των 2 αυτών ταλαντούχων παλαιστών, ήταν αρκετά καλός, για την ακρίβεια από τους καλύτερους αυτής της βραδιάς, σωστό το αποτέλεσμα, όμως δεν πρέπει να "δεχθεί" άλλο κατήφορο ο Seth Rollins, να βάζουμε και ένα επίπεδο.
(Βαθμολογία αγώνα: 9/10).

Main Event Time!
Με τον Seth Rollins να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να έχει το νου του στον αγώνα, και στο Cash In του Sheamus, επικράτησε χάρις το Roll-Up του θρυλικού Sting. Πολύ άσχημο αυτό το αποτέλεσμα, εκεί είχε τα περισσότερα προβλήματα στο Booking, σχεδόν όλοι θέλαμε να δούμε νέο πρωταθλητή να φεύγει από την Αρένα, αλλά το σώμα του "Vigilante" δεν άντεξε για πολλά. Καλός αγώνας, πολύ άσχημο τέλος, περιμέναμε αποτέλεσμα από Pinfall και όχι από Roll-Up.
(Βαθμολογία αγώνα: 8.5/10).

Όπως διαβάσατε παραπάνω, το Night of Champions 2015, ήταν ένα Pay-Per-View με θετικές περιπτώσεις, αλλά και με κακές, Highlight της βραδιάς ήταν η επιστροφή του "Demon Kane" ο οποίος "καταβρόχθισε" σαν πρωινό τους Sheamus και Seth Rollins, κατά την γνώμη μου ο Kane έκανε το σωστό που δεν επέτρεψε στον Ιρλανδό να εξαργυρώσει την Βαλίτσα διότι τώρα ίσως κυνηγήσει το WWE World Heavyweight Championship στο Hell In A Cell.

Βαθμολογία PPV: 8.5/10.

Νεότερη Παλαιότερη