Πιθανή επιστροφή του Shane McMahon


Το Royal Rumble μπορεί να αποτελεί το Pay-Per-View των εκπλήξεων, αλλά για φέτος έχουν αποκαλυφθεί ήδη τα 22 από τα 30 ονόματα που θα συμμετέχουν στον ανδρικό αγώνα. Παρόλα αυτά, μέσα σε αυτές τις 8 κενές θέσεις θα μπορούσαμε να δούμε μερικές εκπλήξεις όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Υπάρχουν μερικά γνωστά ονόματα που έχουν προγραμματιστεί για το Pay-Per-View της Κυριακής, που θα μπορούσαν να κάνουν την επιστροφή τους για να βοηθήσουν στην προώθηση της φετινής WrestleMania. Ο Shane McMahon φέρεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και στο WWE για άλλη μια χρονιά, καθώς θα μπορούσε να είναι ένας από τους συμμετέχοντες στο επερχόμενο Royal Rumble.

Ο Shane-O Mac θα μπορούσε να χτίσει μια καλή αντιπαλότητα, όπως άλλωστε συνηθίζει, στο δρόμο προς την WrestleMania για ακόμη μια χρονιά. Σε φυσική κατάσταση όλοι γνωρίζουμε πως είναι εντάξει, διότι οι καθημερινές προπονήσεις είναι κομμάτι της ζωής του για να κρατιέται σε καλή κατάσταση όταν φτάνει η στιγμή να μπαίνει στο ρινγκ.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν το 2021, κόντρα στον Braun Strowman όπου έβγαλε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα με μεγάλα highlights όπως η πτώση του από την κορυφή του Steel Cage. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά ονόματα τα οποία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει, όπως για παράδειγμα οι Edge, AJ Styles, και άλλοι. Μένει να δούμε αν οι φήμες επαληθευτούν και κάνει την επιστροφή του στο φετινό Royal Rumble.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη