Φήμες για επιστροφή της Ronda Rousey στο Royal Rumble


Η Ronda Rousey είναι ένα από τα trends στο Twitter μετά από τις φήμες που διέρρευσαν για την επιστροφή της στο WWE. Η ίδια βέβαια απουσιάζει από το WWE από την WrestleMania 35, μετά από δική της επιλογή να πάρει χρόνο μακριά από τα ρινγκ για να κάνει οικογένεια.

Για την ώρα μπορείτε να βρείτε σχεδόν παντού φήμες για την επιστροφή της, καθώς είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα που θα μπορούσαμε να δούμε στο φετινό Royal Rumble. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες "ικανές" ώστε να στηρίξουν το βάρος του φετινού Pay-Per-View, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η εταιρία αποφάσισε να έρθει σε συμφωνία με γυναίκες που έχουν συνεργαστεί με το WWE ξανά στο παρελθόν.

Τα δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν πως η εταιρία πριν από μερικές μέρες συναντήθηκε με την πρώην πρωταθλήτρια του UFC, Ronda Rousey, ώστε να κλείσουν μια νέα συμφωνία και να υπογράψει συμβόλαιο με το WWE. Εκτός από την Ronda, έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Kairi Sane και Asuka, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι και να κάνουμε υπομονή μέχρι την Κυριακή.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη